Elwood Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Interstellar czyli prawie 3 godziny wciągającego, widowiskowego i emocjonującego kina. Matt MC jeszcze niejedną nagrodę zgarnie w życiu, rozkręcił się skubany. Idąc prostym tropem - kosmiczna przewaga Interstellar nad tym cudem z Bullock ostatnim, gdzie przez połowę filmu grała sama. TAm się wyziewałem. Idąc dalej - 2 filmy, gdzie jedna osoba ciągnie widowisko dużo lepiej, to Hardy (zwłaszcza, gdy widz ma pewne doświadczenia życiowe) i Buried. A wczoraj jak głupi zmarnowałem przeszło godzinę na Głupi i głupszy 2. Nie popełniajcie tego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A wczoraj jak głupi zmarnowałem przeszło godzinę na Głupi i głupszy 2. Nie popełniajcie tego błędu. przecież dobra beka buried średni moim zdaniem, w tej konwencji man from earth mi się podobał (ale tam jest z 5 aktorów) no i moon wspomniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Dobra beka ? Odsmażony kotlet. Filmy tego typu mają swoją specyfikę i oczywiście dla każdego kto lubił/kochał pierwszą część znajdzie się kilka smaczków ale generalnie to niczego zaskakującego w tym filmie nie ma i tak jak Lu stwierdzam że zmarnowałem ponad godzinę życia na kilka dobrych scen z koleżką, który się kamufluje. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Interstellar czyli prawie 3 godziny wciągającego, widowiskowego i emocjonującego kina. Matt MC jeszcze niejedną nagrodę zgarnie w życiu, rozkręcił się skubany. Idąc prostym tropem - kosmiczna przewaga Interstellar nad tym cudem z Bullock ostatnim, gdzie przez połowę filmu grała sama. TAm się wyziewałem. Idąc dalej - 2 filmy, gdzie jedna osoba ciągnie widowisko dużo lepiej, to Hardy (zwłaszcza, gdy widz ma pewne doświadczenia życiowe) i Buried. A wczoraj jak głupi zmarnowałem przeszło godzinę na Głupi i głupszy 2. Nie popełniajcie tego błędu. MC jest zajebisty, ale tego filmu nawet on nie mogl uratowac, najgorsze sa te nieludzkie dialogi Nolana i co jakis czas bohater ktory rzuca znikad jakies frazesy podczas rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jak ktoś lubi rzeźnie ale taką kurde nieamerykańską to polecam japoński film AKu no Kyoten z 2012 A jak ktoś lubi mange to Ruroni Kenshin Kyoto Taika z 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Electric Dragon 80000 v mi się skojarzył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) jak juz o anime to sprawdzcie sobie kuroko no basket xD wlaczam sobie czasami na sen.. zamiast takiego philly vs lakers w sam raz ;d Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Żeby było jasne tak jak kocham Japonię i wszelką jej kulturę to jednak anime nie cierpię - dla mnie to jest poronione. Komiksy japońskie tak ale anime nie. Ale czasem odkrywam że filmy robione na bazie anime mi się podobają choć ten co polecam to głównie dla ceremoniału dla technik pojedynku ( choć niestety sceny grupowe wyglądają bardziej jak dziwne kung fu niż pojedynek samurajów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 jak juz o anime to sprawdzcie sobie kuroko no basket Rozjebuje mnie to, że oni nawet jak kropki są pokazują, że drużyna z Kuroko gra 5v4 Żeby było jasne tak jak kocham Japonię i wszelką jej kulturę to jednak anime nie cierpię - dla mnie to jest poronione. Komiksy japońskie tak ale anime nie. Ja wolę znacznie bardziej anime - co Ciebie tak bardzo zniechęciło do nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) możliwe, że xpresja,darcie ryja, podobne kreski dla "niekumatych" w kolejnych serialach/filmach. Tak to przynajmniej u mnie wygląda, ino dragon ball i to tyle z japońszczyzny. no chyba że hitomi tanaka, to tak Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 możliwe, że xpresja,darcie ryja, podobne kreski dla "niekumatych" w kolejnych serialach/filmach. Tak to przynajmniej u mnie wygląda, ino dragon ball i to tyle z japońszczyzny. no chyba że hitomi tanaka, to tak W mandze to podobnie wygląda właśnie. Mangę czytam okazyjnie tylko dla serii, których nie ma dalej w anime, ale różnicy nie stwierdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W anime razi mnie często infantylna kreska. Kobiety wyglądające jak ze snu pedofila( jakiemu facetowi może się to podobać - dzięki Bogu większość Japonek nie pozuje się na lolitki choć jest i taka grupa) . Duże oczy emocje na zasadzie kresek i wykrzykników Lubię japońskie komiksy choć z nich to głównie Usagi Yojimbo ( za fabułę choć kreska też niezgorsza) i Balsamista . OStatnio kupuje sobie ot takie co mi się spodobają ale tytułu nie wymienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 no chyba że hitomi tanaka, to tak pozdro dla kumatych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Tanaka jest tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 możliwe, że xpresja,darcie ryja, podobne kreski dla "niekumatych" w kolejnych serialach/filmach. Tak to przynajmniej u mnie wygląda, ino dragon ball i to tyle z japońszczyzny. no chyba że hitomi tanaka, to tak Word Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Tanaka jest tylko jeden quiz z cyklu "zgadnij po fetorze, w którym były otworze"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jean-Claude był kiedyś mistrzem w tej zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Oglądaliście Układ Zamknięty? Jestem mega wkurwiony po tym filmie,bo jest to film na faktach.Gdzie my żyjemy?Pięknie pokazana Polska rzeczywistość i sk****syństwo ludzi. A Janusz Gajos jest najlepszym aktorem w tym kraju.WORD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Oglądaliście Układ Zamknięty? Jestem mega wkurwiony po tym filmie,bo jest to film na faktach.Gdzie my żyjemy?Pięknie pokazana Polska rzeczywistość i sk****syństwo ludzi. A Janusz Gajos jest najlepszym aktorem w tym kraju.WORD. Rys jest faktyczny. Większość "faktów" z tego filmu to ludzkie relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Myslę sobie , ze jakby Bolo miał Tanakę to by wszystkich rozpierduchał z Tong-Po i Brucem Lee na czele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi