Ledley Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Mi pasuje codziennie od 17, z wyjątkiem piątku, kiedy mogę najwcześniej o 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Mi tez nie, ale coz poradzic... Hmmmm, a moze to potraktowac jako czerwona flage o braku aktywnosci? Co jak co, ale dogodny termin draftu lezy w interesie kazdego GMa. Dopisek: wazna uwaga - draft na Yahoo! oficjalnie jest za 3 dni i jak sie zgapimy wydraftuje nam bande leszczy ;-) dokładnie, croolick zmień datę na jakąś późniejszą Dołączyłem jako ostatni - właśnie dziś wróciłem z dość długiego urlopu, więc już mogę bardziej się zaangażować w fantasy i tego typu tematy... Mo team to Zbieranina, gg 1126580, draft jak najszybciej, póki w innych ligach nie padają jeszcze żadne propozycje terminów. Od 15, 16 raczej jestem w pełni osiągalny codziennie... pozdr trzeba by już ustalać konkretne terminy bo w przeciągu 2 tyg trzeba by draft już odpalić ktoś kto ma trochę czasu niech zbierze kiedy komu nie pasuje i rzuci parę propozycji, które łączyłyby jak najwięcej zainteresowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) Podsumowanie w załączniku. Na czerwono- terminy kiedy nie możecie- na zielono te w których możecie. Przynajmniej tak mi się wydaje...Evitacre ma dość solidny powód niemożności gry w tym terminie (urlop za granicą) - więc okres 24.09- 7.10 możemy skreślić. Teoretycznie moglibyśmy w ten piątek- ale widzę, że nie pasuje k1x i Gilowi. Chyba, że jeszcze zmienią zdanie- Panowie? A jesli nie- no cóż, najbliższy termin to 8.10. DLa bezpieczeństwa (nei wiem keidy dokładnie kończy ten urlop Evitacre- niech będzie któryś z tych terminów o godz. 21.00. Pasuje? 10.10 - środa 11.10- czwartek 12.10 - piątek Edytowane 17 Września 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jak dla mnie to strasznie późno ale jak nie da rady we wrześniu to nie co do 10.10 to wolałbym w czwartek lub piątek o tej samej porze jeśli to nie problem (do 10 mam remont kuchni ale 11 powinno być ok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Lepiej późno niż za wcześnie, przynajmniej będą jakies wieści z training campów, a nie branie kota w worku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Maciek- daj znac który z tych 3 terminów pasuje, a może wszystkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 croolick, swietny pomysl i robota z tym grafikiem! Widac na nim jak nas zalatwia urlop evitacre, ale planowany zapewne wczesniej, wiec coz poczac. IMHO wezmy na tapete jeden termin i sie na nim skupmy, a nie dajemy wybor do marudzenia ;-) Np 11.10, jest czas by ustawic swoje plany, komus na pewno nie pasuje? Kto pierwszy rzuci kamien i spaskudzi zabawe? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 @croolick Już pisałem wcześniej, że mi to rybka, prawdopodobnie się dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 niech będzie któryś z tych terminów o godz. 21.00. Pasuje? 10.10 - środa 11.10- czwartek 12.10 - piątek na chwilę obecną z tych październikowych terminów pasuje mi każdy tyle, że piątek 12.10 to najwcześniej godzina 22 ps. zmień tą datę na yahoo draftu croolick bo z planów wyjdzie to że nam w czwartek wybierze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 ps. zmień tą datę na yahoo draftu croolick bo z planów wyjdzie to że nam w czwartek wybierze ;DTo taki tescik kto sie stawi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 spokojnie, zmienię tą datę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Mnie prawie wszystko jedno, godziny od 20 do 23, tylko nie tak z bomby podany termin i sobie ułożę resztę w tym dniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilu Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Siema. Niesteymusze zrezygnowac z uczestnictwa w lidze, ponieważ mam zbyt slabe łącze internetowe żeby uczestniczyc w drafcie. Poproszę o relegowanie mnie z lligi. Pozdrawiam Gilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Mi proponowane terminy na dzień dzisiejszy pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 @Gilu DZięki za info- już usunąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1x Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Jak dla mnie każdy dzień października jest ok, chociaż wolałbym jakiś dzień w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 spokojnie, zmienię tą datę...Kiedy? Dzis zostalo wyslane przypomnienie o drafcie, wiec to przestaje byc smieszne... zmien to dzisiaj! Teraz! AAAAAA, panika! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Kiedy? Dzis zostalo wyslane przypomnienie o drafcie, wiec to przestaje byc smieszne... zmien to dzisiaj! Teraz! AAAAAA, panika! ;-)na wszelki wypadek zaplanuj sobie jutro o 15:30 czas wolny dla draftu LBJ i Durant czekają za w sumie 160$ jak tylko boty by były ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Kiedy? Dzis zostalo wyslane przypomnienie o drafcie, wiec to przestaje byc smieszne... zmien to dzisiaj! Teraz! AAAAAA, panika! ;-) Strasznie nerwowi jesteście:) Done! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Strasznie nerwowi jesteście:) Done!eeee... a ja już liczyłem po cichu na jutrzejszy draft i steala 2jki z LBJ/Durant/CP3 w otoczce botów ;p no nic, pozostaje uzbroić się w cierpliwość i do października jakoś przeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi