CubeBrick Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) ja mogę w każdy weekend sobota niedziela... innymi słowy... mi to rybka :] EDIT: Mogę też w tygodniu... ale jestem za godzinami wieczornymi. Edytowane 15 Września 2012 przez CubeBrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ja preferuję wrześniowe terminy, im szybciej tym lepiej - w październiku w związku z pracą jakiś weekend na pewno mi cały wypadnie ale na razie nie wiem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Jeśli wrzesień - to tylko w tygodniu. Weekendy już odpadły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 A ostatni tydzień września godziny np. 19/20 lub trochę później, ja jeszcze walczę na studiach kampania wrześniowa ale te 2 h na ten draft znajdę bez problemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Jeśli chodzi o mnie: w tej chwili pasują mi wszystkie wieczory. Za głupotę uważam draft w okolicach 15:00, jakiegokolwiek dnia W tym czasie nie ma szans na pełną obsadę. Pomiędzy 19 a 22:00 szanse na pełniejszy skład są większe. Za chwilę utworzę konto i dołączę do ligi, w tygodniu nie miałem możliwości dostępu do internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 mi w sumie na chwilę obecną pasuje każdy dzień wrześniowy poza 22.09. pora startu draftu sądzę że najlepiej 20+ (w piątki 22+, wcześniej mam salę do 21). w tygodniu muszę po 6 rano wstawać do roboty ale na dzień draftu po prostu wezmę lapka, skoczę do drugiego pokoju (by dziewczyny nie wkurzać jak już będzie chciała iść spać) i nawet jakby zaczynał się draft o 22 to będę. ten jeden dzień w końcu można się dostosować o ile odpowiednio wcześniej będzie wybrany termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1x Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Mi pasuje od 23.09 praktycznie każdy dzień, i raczej byłbym za godzinami wieczornymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Co do terminu draftu to sie dostosuje. A skoro weekendy we wrzesniu juz odpadly to moze sprobujmy w ostatnim tygodniu? Komu nie pasuje wieczorem w dniach od 24.09 do 27.09? Plus jak kilku innych tez nie korzystam z GG i w dodatku zupelnie sie nie zgadzam z tym... [GG] jest to najwygodniejsza forma komunikacji przy trejdach...Nie dosc, ze GMowie musza byc dostepni w tym samym momencie [co juz drastycznie ogranicza mozliwosci bo jedni sa tam rano, a inni wieczorem i watpie, ze ktokolwiek spedza tam caly dzien] to jeszcze wymaga to dodatkowego oprogramowania, a nie samej przegladarki. Wg mnie PM lub mail [na ktore zwykle odpowiadam szybko] sa duzo lepsze bo mozna sprawdzic na dowolnym komputerze i odpisujesz wtedy kiedy masz czas. ps.: jak kogoś nie ma na aukcji jak system wybiera zawodników ? w snak'u wiadomo, pierwszy lepszy z góry z własnej listy ustawionej, a aukcja ?Wybiera z listy i licytuje wg wpisanych wartosci dlatego wazne jest by ustawic wlasne bo te domyslne na Yahoo sa czesciowo do bani. Zreszta przykladowo spojrz jak to sie odbywa w mockach. Kolejne 2 tygodnie mam urlop więc kicha bo nie bede miał jak się podlaczyc do netaTego nie bardzo rozumiem, o ile nie wyjezdzasz poza cywilizacje to chyba powinien byc najlepszy okres na draft bo masz kupe czasu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilu Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ja moge byc od poniedziałku do czwartku od godziny 21 do max 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 16 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 @Wilq Mam inne zdanie w kwestii gg i nie zgadzam się z żadnym z Twoich argumentów - ale nie jest to najistotniejsze, skoro chcesz PW i maile niech tak będzie, nikomu nie będę narzucał. Co do cywilizacji i evitacre- wystarczy jechać do Egiptu, Tunezji- i z internetem już jest problem:) Pomijam fakt, że nie każdy po pierwasze ma laptopa a po drugie chce go brać na wakacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 @Wilq Z kilku powodów, m.in laptop to moje narzędzie pracy wiec nie planuje zabierać go na wyjazd, po drugie na służbowym lapku nie odpale javy więc musiałbym żebrać u narzeczonej o laptopa, po trzecie musiałbym znosić marudzenie narzeczonej ze na wczasach napierdalam 3 godziny na kompie i jeszcze ogarnąć koszty netu mobilnego bo nie wiem ile by to wyniosło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 [h=3]Don't Trad on Me[/h] Ja mogę być niedostępny 29 i 30 poza tym jestem wolny. gg nie używam od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) Dobra jestem. Sorka nie było mnie w domu 3 dni i jakoś tak wyleciało team jak w zeszłym roku : go hard or go home gg: 1104597 - zawsze niewidoczny. Co do draftu to : poniedziałek, środa, piątek od 21 wtorek,czwartek od 23. Weekendy dam radę ogarnąć Edytowane 16 Września 2012 przez mhm mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jedno jest pewne - w miarę możliwości na jakieś ustępstwo z draftem trzeba pójść bo inaczej terminu nigdy się nie znajdzie. mam nadzieję że każdy gm będzie mógł być online w czasie draftu i będzie w miarę możliwości się dostosować, nawet gdyby to miało być w tygodniu. na szczęście czasu jeszcze jest sporo więc i w październiku w razie czego można ruszyć, choć przyznać muszę że ze względu na ciekawość bym chciał jak najszybciej w drafcie uczestniczyć ps. Gilu, twoja nazwa teamu to względem twojego klubu? miasta? pytam jako żem Słupska mieszkaniec i nazwa klubu ciekawość pobudziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Z kilku powodówOK, dzieki za wyjasnienie, ale jak musisz blagac o komputer i liczyc na mobilny internet to podchodzi pod wyjazd poza cywilizacje ;-) BTW, to na czym stoimy z draftem? Chyba poki co nikomu nie wadzi koniec wrzesnia wieczorem w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 WIlq, Czekam jeszcze chwilę na głosy maruderów - i zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co wyłania się realna opcja, że zagramy w tygodniu a nie w weekend. Biorąc pod uwagę, że prawie codziennie mamy sporo osób na mockach- nie powinno to stanowić problemu. MOże nawet lepiej- ludzie są i tak w trybie praca/szkoła a nie w Party Mode:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Moze lepiej zapytac tych "maruderow" prywatnie? PMy, GG czy co tam kto uzywa bo nie wiem jak czesto tu wszyscy zagladaja. BTW, a na czym stoimy z wielkoscia ligi? W srodku juz komplet, wiec cacy, ale nikt sie nie zglaszal, ze chce a nie moze dolaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 WIlq, Będzie nas 17- jeszcze Benon dołączy. PW powysyłam dziś. Choć muszę powiedzieć, że nie do końca podoba mi się takie "czekanie" na komunikaty. Każdy wiedział, że liga się organizuje, że będą wybierane terminy draftu- a mimo to czekają nie wiadomo na co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) Mi tez nie, ale coz poradzic... Hmmmm, a moze to potraktowac jako czerwona flage o braku aktywnosci? Co jak co, ale dogodny termin draftu lezy w interesie kazdego GMa. Dopisek: wazna uwaga - draft na Yahoo! oficjalnie jest za 3 dni i jak sie zgapimy wydraftuje nam bande leszczy ;-) Edytowane 17 Września 2012 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Dołączyłem jako ostatni - właśnie dziś wróciłem z dość długiego urlopu, więc już mogę bardziej się zaangażować w fantasy i tego typu tematy... Mo team to Zbieranina, gg 1126580, draft jak najszybciej, póki w innych ligach nie padają jeszcze żadne propozycje terminów. Od 15, 16 raczej jestem w pełni osiągalny codziennie... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi