Dnc Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 no to w końcu ile nas już jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Teoretycznie już 15. Jeśli Tajemniczy Gość się zdecyduję na grę- mamy komplet. W praktyce- zastanawiam się co z k1x bo nie mam z nim żadnego kontaktu. No i kilku zawodników jeszcze się nie zarejestrowało na ESPNie. W każdym razie biorąc pod uwagę to, że mamy jeszcze mnóstwo czasu (draft w okolicy 30 października) spookojnie możemy założyć, że wystartuje co najmniej jedna liga 16-osobowa. Jeśli zgłosi się więcej osób- to być może zwiększymy skład do 20 drużyn. Jeśli jeszcze wiecej- robimy 2 ligi po kilkanaście drużyn każda. EDIT: k1x potwierdził udział. Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dessys Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jeśli Tajemniczy Gość się nie zdecyduje albo zwiększycie skład do 20 to bardzo chętnie bym zagrał. Jeśli chodzi o ligę 2 to też chociaż już z mniejszym entuzjazmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 @Dessys Jeśli nawet będzie druga liga- to formalnie będą to dwie pierwsze, równoległe "konferencje":) A dopiero w przyszłym roku utworzymy 1 i 2 ligę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Panowie- nasz Tajemniczy Gość się zdecydował na grę z nami:) Jak sam napisał w mailu do mnie- przybywa pewny siebie manago, któremu należy skopać tyłek. Sławek Mróz z ZP-1 uzupełnia naszą (póki co) 16-stkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jak sam napisał w mailu do mnie- przybywa pewny siebie manago, któremu należy skopać tyłek. Sławek Mróz z ZP-1 uzupełnia naszą (póki co) 16-stkę Im bardziej znany tyłek tym lepiej się go kopie A na poważnie to dobra wiadomość- im wyższe progi, tym robi się ciekawiej i motywacja wzrasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 gruba ryba tak coś czułem ale nie chciałem zapeszać, że ten tajemniczy to ktoś z ZP1 albo 2taktów czyli zrobi sobie konto na forum? mam nadzieję, że nie naczyta się za dużo dissów na ZP1 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dobra, wygrało yahoo więc oficjalnie zgłaszam się do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ok, a może pomożesz mi komisarzować, co? Nie mam z yahoo żadnych doświadczeń i nie chciałbym jakiegoś babola strzelić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jak chcesz to mogę, ale niewiem czy jest tutaj gdzie babola zrobić O ile w lidze fantasy points można się gdzieś pomylić ustawiając punktację to w roto chyba wszystko jest ustalone z góry i ciężko gdzieś coś spaprać W poprzednim sezonie też po raz pierwszy byłem komishem w innej lidze i obyło się bez żadnych faili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ja chętny. Są jeszcze miejsca:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartk Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Są jeszcze miejsca? Jak tak to jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 @bartk, mhm mozesz Trafiacie póki co na listę rezerwowych. jeśli zbierze się co najmniej 28 osób - prawdopodobnie stworzymy dwie ligi. Na razie mamy 20 osób więc szansa jest duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Here I come!!! siema chłopaki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witaj, , Cube- o ile dobrze pamiętam nasz wicemistrzu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 jesli gramy na Yahoo, to jestem chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 hej, możecie mnie wpisać na liste jeśli jest jeszcze wolne miejsce pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Znalazłoby się i dla mnie miejsce? Jak coś jestem chętny btw croolick masz pełną skrzynkę Edytowane 1 Września 2012 przez Lukacs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seether Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 rowniez chcialbym sie dolaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 podejrzewam, że uda się nam utworzyć dwie ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi