Roger Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Musiałem już założyć taki temat, bo muszę się pożegnać z praktycznie całym zespołem. Jeżeli ktoś zostanie prócz tych, którzy już mają kontrakt, to będzie to max jeden, lub dwóch graczy. No i przy okazji chciałem powitać w swoich szeregach D.J. Augustina, przy okazji życząc wszystkiego najlepszego na nowej (jastrzębiej) drodze życia Wagnerowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A dziękuję, jastrzębie życzą DJ owi 3 finału konf w ciągu 5 lat, jednocześnie mając nadzieję na drugi final z rzędu Wagnera. BTW: przypomniało mi sue jak pare lat temu RZA wyprzedal pół zespołu w połowie pierwszej rundy , a potem jego knicksi awansowali do finałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Natomiast u mnie zostaje 3 zawodników w tym dwóch potrafiących naprawdę wzmocnić, każdą ekipę. I uwaga, uwaga są do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A pisałeś, że Beasley nie do ruszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 kłamałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ale cena odstraszajaca ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zapewne skoro Rose to za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Rose miał najgorszy sezon w karierze, Beasley najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Rose miał najgorszy sezon w karierze, Beasley najlepszy. Nabijanie statow w zespole spoza PO nazywasz najlepszym sezonem? W porównaniu z, bo ja wiem? Np. dwoma sezonami mistrzowskimi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Najgorszy? Najlepszy? 'Najlepszy' sezon Rose'a to moment kiedy wypadłem poza top8 (Rose zgarnął MVP)... Lekko przebudowałem zespół i skończyłem na 4 z efektywniejszym (48% z gry 45% 3pt), ale mniej efektownym (19pts, 9.5a vs 23pts, 10a) Rose'm. Dla mnie lepszy Rose to ten lepiej wykorzystany, a nie kręcący lepsze cyferki. Dopowiadajac, wydaje mi się, że tak samo jest z Beasley'em i każdym innym supergraczem. Nietrudno wykręcić megastatsy, skoro zespół osłabiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 tak se gadam, a tu taka spinka. wyluzujcie chłopaki MVP nic nie znaczy w tej grze jest zarezerwowane tylko dla PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Sfrustrowani jesteśmy negocjacjami z Tobą ;-) Ja się ne spinam, dla mnie to zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 A dla kogo nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dla tych co się spinaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Geddo masz pełną skrzynkę nie mogę Ci wysłać PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 sorki, powinno byc juz dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jakby ktos się zastanawiał co się dzieje to są pewne problemy techniczne które wiszą na mnie , ale moim zdaniem możecie męczyć Geddo o udostępnienie pliku z draftem ;-) Będzie wiecej czasu na poznanie zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Do poniedzialku skończę malować, i jak nic nieoczekiwanego nie wyskoczy to w tygodniu zrobię bazę. Ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 No i niestety wykrakalem, nie będę sie wam tu uzewnetrznial jak celebryta na tweeterze, ale problemy zdrowotne w rodzinie i póki co do środy nic nie zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Wydaje mi się, że przerwa pomiędzy sezonami jeszcze nikomu nie zaszkodziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi