Reikai Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 nie napisal o tym że sprzedawał kumpli i gnębił młodych a tak na serio język jest dość słaby i za bardzo siebie gloryfikuje, nic ciekawego oprocz kilku ciekawostek Możesz coś więcej napisać o sprzedawaniu kumpli? Akurat za gnębienie młodych ma u mnie plusa, przynajmniej tych którzy na to zasługują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Możesz coś więcej napisać o sprzedawaniu kumpli? Andrzej Pluta wyznawał zasadę, że każdy powinien prowadzić się tak jak on, czyli na maksymalnym zaangażowaniu. Jeśli dowiedział się, że jego kumple balowali lub pili alkohol to potrafił to w prosty sposób przekazać osobie zainteresowanej,czyli np. prezesowi. Nie znam polskiego zawodnika, który przyjaźniłby się z Panem Andrzejem. jeśli za gnębienie ma u Ciebie plusa to gratuluje, szczególnie jeśli młody potrafił go na treningu minąć do środka a następnie dostawał od niego w pysk. to jest motywujące. Edytowane 25 Września 2015 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 No takie coś nie, myślałem że chodzi bardziej o gnębienie gówniarzy którzy się w ogóle nie starają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Koncze 7 secs or less, moze byc, Nash fajny gosc, Antek skurczysyn tak bardzo chcial dojebac Philowi przy kazdej okazji, Amare len smierdzacy i glupek do tego. @Kubbas angielskim sie poslugujesz na tyle by rozumiec ksiazki bez problemu? Pytam powaznie, bez zadnych smiechow czy glupich tekstow. tak, nawet lepiej ksiazki o koszu mi sie po ang czyta niz po polsku, nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Pytam, bo czemu nie sprobujesz sciagac ksiazki po ang z ebaya czy amazonu? Duzo taniej ci to wyjdzie. A co jezyka to sportowe slownictwo nam latwo wchodzi imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Pytam, bo czemu nie sprobujesz sciagac ksiazki po ang z ebaya czy amazonu? Duzo taniej ci to wyjdzie. A co jezyka to sportowe slownictwo nam latwo wchodzi imo. to jest wlasnie cena z ebaya, najtansze jakie znalazlem to 40 funtow za obie ksiazki razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Uzywki??? Ja tylko kupuje uzywki sportowych ksiazek, jeszcze sie nigdy nie nacialem, tylko szukam stan: dobry badz bardzo dobry i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 nowki http://www.ebay.co.uk/itm/161830944775 http://www.ebay.co.uk/itm/391265760540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 kupiłem dzisiaj za 30zł w empiku, zobaczymy czy było warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Harasimowicz, czyli w ciemno nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 no właśnie tego się obawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Marudy Książka jest spoko, dużo lepsza niż o LeBronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Też myślałem, że to pewny kaszan, ale recenzje ma w zasadzie same dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 18 listopada wychodzi z wydawnictwa sin qua non Larry vs Magic kiedy rzadzilismy NBA - Jackie MacMullan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 JLM, książka spoko. Od pewnego momentu ofkoz czytasz to, o czym już wiedziałeś bo twittery, Denver i inne socjobzdety ale tak do końca lat 80 szybko idzie. Książka na 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) 18 listopada wychodzi z wydawnictwa sin qua non Larry vs Magic kiedy rzadzilismy NBA - Jackie MacMullan oooo zajebiscie mialem juz po ang sobie to latwic Edytowane 19 Października 2015 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 18 listopada wychodzi z wydawnictwa sin qua non Larry vs Magic kiedy rzadzilismy NBA - Jackie MacMullan to ta od Shaqa? jak tak to powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 czytał już ktoś? jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 czytał już ktoś? jakieś opinie? Wczoraj dostałem od dziewczyny, przeczytałem narazie 35 stron. Rutkowski jak zwykle tłumaczy po swojemu, jumpery to jakieś "bomby" z 5 metra, sama treść póki co dobrze sie zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie wiecie może, czy da się gdzieś to u nas kupić w oryginalnej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi