Boowka Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 I Gentry poleciał. Tymczasowy trener będzie ogłoszony w przeciągu kolejnych 24-48 godzin. Chciałbym, żeby to był młody trener, który mógłby poeksperymentować, ten sezon i tak jest stracony. Fajnie, jakby to był Majerle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Z takim składem personalnym to i Jackson czy Pop był by w tym samym miejscu.Ciężko oczekiwać sukcesów jeśli w składzie masz bandę przeciętniaków a twoją pierwszą opcją w ataku jest Dragic czy Dudley.Suns personalnie są chyba najsłabsi w NBA więc ich pozycja w cale mnie nie dziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Słońca oficjalnie tankują Strasznie szybko to się zmienia. Jeszcze w 2010 Suns walczyli jak równy z równym z Lakersami w WCF, a teraz są najgorszą drużyną ligi(Lakers zresztą też, ale to inna bajka ). Najbardziej interesują mnie ich dalsze ruchy transferowe. Skoro zwolnili trenera to mogą polecieć zawodnicy którzy nie chcą uczestniczyć w tej farsie(ostatnie wypowiedzi Marcina), dograją sezon z beznadziejnym rosterem i spadającymi kontraktami, wyciągną w drafcie trochę talentu, może ktoś w offseason się skusi grać w Phoenix i jedziemy od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Słońca oficjalnie tankują Wątpię. Blanks i Babby to dyletanci, wierzą w przebudowę w "locie" i w dodatku chyba walczą o nowe kontrakty, żeby zostać na stołkach. Pewnie są całkowicie szczerze rozczarowani, że Suns mają 13-28 a nie np.19-22 i dlatego Gentry musiał się pakować. Teraz w kolejce chyba Majerle, który raczej będzie miał nieprzyjemne wspomnienia z pierwszych tygodni pracy jako HC, bo w niedługim czasie terminarz Suns jest w dwóch słowach grubo przejebany, praktycznie wygranie 2-4 meczów z 18 następujących po dzisiejszym to będzie rewelacyjny wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Mogli Sunsi takie intensywne tankowanie jebnąć sobie w przyszłym sezonie i wyciągnąć Parkera albo Wigginsa. Choć lepszy wróbel w garści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Wątpię. Blanks i Babby to dyletanci, wierzą w przebudowę w "locie" i w dodatku chyba walczą o nowe kontrakty, żeby zostać na stołkach. Pewnie są całkowicie szczerze rozczarowani, że Suns mają 13-28 a nie np.19-22 i dlatego Gentry musiał się pakować. Teraz w kolejce chyba Majerle, który raczej będzie miał nieprzyjemne wspomnienia z pierwszych tygodni pracy jako HC, bo w niedługim czasie terminarz Suns jest w dwóch słowach grubo przejebany, praktycznie wygranie 2-4 meczów z 18 następujących po dzisiejszym to będzie rewelacyjny wynik. Rozczarowani wynikami? Każdy kto nie ma stwierdzonej choroby psychicznej wiedział, że Suns bez Nasha to drużyna na poziomie NBDL. Spojrzałem na terminarz i z całego serca im współczuję. Clippers, Mavs, Spurs, Lakers, Mavs, Spurs, Warriors, Lakers OKC, Hornets, OKC tak to mniejwięcej wygląda i dopiero 8 marca mają godnego siebie rywala(Raptors) Sprawdziłem tez ich salary cap: http://hoopshype.com/salaries/phoenix.htm Przez kontrakty Beasleya i Frye'a są ujebani po uszy w gównie przynajmniej do 2015. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Rozczarowani wynikami? Każdy kto nie ma stwierdzonej choroby psychicznej wiedział, że Suns bez Nasha to drużyna na poziomie NBDL. Byli przed sezonem tacy, którzy nie wiedzieli i osobiście uważam, ze Blanks i Babby też się do nich zaliczali, oni poczatkowo byli zupełnie zadowoleni z tego co zbudowali (poziom amatorstwa i głupoty niektórych ludzi siedzących "na stanowiskach" w NBA nigdy nie przestaje zaskakiwać). W obozie kibiców Suns była wcale niemała grupa, którym podobał się kierunek, i którzy uważali, że zespół miał bardzo dobry offseason. Nie "jako taki", nie "niezły" - "bardzo dobry". Przez kontrakty Beasleya i Frye'a są ujebani po uszy w gównie przynajmniej do 2015. W niczym nie są ujebani (najwyżej w tym, że Beasley będzie rujnował grę na boisku, ale przynajmniej podbije tym nieco picki), kasy do wydania i tak będą mieć dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Marcin chce Stana w Suns... Mam nadzieje że nie widzi się w roli Howarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Lindsey Hunter: http://www.nba.com/suns/suns-name-hunter-interim-head-coach Strasznie młody, przecież jeszcze niedawno po parkietach hasał. Ale to dobrze, tak jak już pisałem oczekuję eksperymentów, ten sezon i tak już stracony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 młody, 42 lata, ale przecież młodsi byli. Canales to ile miał lat jak dostał PTB, 33? i też sobie całkiem dobrze radził. niezależnie od wieku, to nie wydaje mi się, żeby ten człowiek miał odpowiednio dużo charyzmy, żeby go słuchali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mówiłem Wam, że Beasley to czwórka, dopiero Hunter na to wpadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnero Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Marcin za Josha ? Co wy panowie na to, pewnie Suns musieli by coś dorzucić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jeśli Suns teraz wymienią sie za Smitha, to myślę, że za rok będą polowali na Rajona Rondo. Ta dwójka, to best friends, a całkiem możliwe, że Rondo poleci przy następnym trade deadline. Ogólnie, to moim zdaniem GM Suns jest niecierpliwy w pizdu. Lepiej poczekać na draft 2013, a potem 2014, powinni mieć 2 razy picki w Top 5 może nawet w top 3. A tak to pewnie któryś z tych picków oddadzą/będą chcieli oddać do Hawks.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 O jakieś 5 lat za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PangLoss Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 pażdziernik 2012, Gortat Marcin: “I’m quite sure I’m going to be fine offensively,” Gortat said while hustling from one commitment to another during Monday’s Media Day. “I’m playing with Goran (Dragic), who’s a fine passer also and Luis Scola, who is a pretty good passer. They’re going to help me out a lot.” “Hopefully, I’m going to be a bigger threat in the post,” Gortat said . “And I’m quite sure I’ve improved as a player playing 20 games with the (Polish) national team, where I had a chance to be the main guy, the go-to guy.” Luty 2013, tenże sam: Q: How much do you miss Steve Nash? A: Oh, man. I miss him just like [a] human needs water, or air to breathe. He makes it happen. We all know he just makes everything happen. And there's probably nobody on this team who misses him more than me. Everybody wants to play with him. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Mam parę statów, mogę się minimalnie mylić, bo zaczałem liczyć po kilku minutach, ale myślę, że nic nie przegapiłem. Beasley w meczu z GSW: 31 touches w ataku 3 straty 24 oddane rzuty (w tym jeden shooting foul więc nie ma w boxscore) 4 podania Jedno wycofanie do PG po zbiórce w ataku, jedno "rozrzucenie", dwie asysty po set playach, kiedy dostawał piłkę na high post i czekał na cuttera. Podań po zbiórce w obronie i wybić zza kosza do PG nie liczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 z koszykarskiego plotka: Beasley jeździł sobie z naładowanym gnatem. dobrze, że w Arizonie http://www.brightsideofthesun.com/2013/2/4/3952566/michael-beasley-gun-traffic-stop-arrest w sumie szkoda, że go nie aresztowali, może choć odrobinkę refleksji by to w nim wzbudziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Mam parę statów, mogę się minimalnie mylić, bo zaczałem liczyć po kilku minutach, ale myślę, że nic nie przegapiłem. Beasley w meczu z GSW: 31 touches w ataku 3 straty 24 oddane rzuty (w tym jeden shooting foul więc nie ma w boxscore) 4 podania Jedno wycofanie do PG po zbiórce w ataku, jedno "rozrzucenie", dwie asysty po set playach, kiedy dostawał piłkę na high post i czekał na cuttera. Podań po zbiórce w obronie i wybić zza kosza do PG nie liczyłem. Aleocochodzi czyli jak jest mysl przewodnia poza tym ze umiesz liczyc? Brakuje mi puenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Aleocochodzi czyli jak jest mysl przewodnia poza tym ze umiesz liczyc? Brakuje mi puenty Zakładałem, że to powinno być jasne. Szukajcie a znajdziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Na moje to wychodzi, że podać piłkę do Beasleya, to to samo co wrzucić ją do kibla. Takie same prawdopodobieństwo, że wróci od niego do ciebie lub kolegi, np. jak krzywo odbije się od muszli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi