Z33 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Z33 co do Okura shit moja nadzieja na zwycięstwo prysła... muszę to się pozbywam do niego praw. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 14 waiverow ustawionych. 2 pozycje do obsadzenia. pakiet alec burks + pick bulls kogos interesuje? albo aaron brooks, badz antawn jamison zamiast burksa? moge nawet ustawic waivera pod twoje potrzeby by sie dogadac. anyone interested? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 daaaaaamn 14? ja ustawiłem 5 i dziwnie dużo mi się wydawało ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) no tak jakos przegladalem liste zawodnikow i co rusz, ktorys wydawal mi sie interesujacy. a potem pojawil sie problem z kolejnoscia waiverow, ktory zawodnik jest lepszy i czy ktos go wczesniej nie podlapie. mimo wszystko mysle, ze wiekszosc z tej 14 pojdzie zanim nadejdzie moja kolej. lepiej miec jednak taka ilosc graczy, by potem nie byc rozczarowanym, ze ktorys sie ostal, a ja go nie zaznaczylem. Maciek, moge po waiverach opublikowac moja liste. jestem pewien, ze kazdy z nich bedzie chociaz przez jednego menedzera z ligi widziany jako zawodnik jego druzyny Edytowane 4 Października 2012 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Jak tam nawet nie ma 14 zawodników godnych uwagi Ja to z moim salary poluje tylko na 15fp, a nic z tego pułapu nie jest warte zużycia waivera. W sobote rano trzeba będzie dobrac z tego co sie ostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Biedne to FA w porownaniu z FBX#1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 walić waivery, nie ma to jak poranne wstawanie i wyłapywanie "gwiazd" z nocnych spotkań na tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Biedne to FA w porownaniu z FBX#1. żebyś widział FA w FBX#3, tam to dopiero była bieda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 żebyście się nie obsrali tymi perełkami z waiverów, szkoda czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Odom i Lavoy Allen z waivera przed Nicholsonem? Odom nawet przed Motiejunasem Freelanda, że nikt nie wziął też jestem zaskoczony, dzięki panowie Udane łowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 bo co mi pogra w tym sezonie Nicholson? nic. a Allen ma istotne dla mnie C i zanosi sie na jakies minuty z poczatku sezonu. Freeland to FA ale za Flyna bodaj to nawet in plus faktycznie. realnie obliczalem jak moge uzupelnic sklad z 10 waiverem, mimo iz waivery od zawsze są przeceniane to uzupelnilem braki tam gdzie chcialem, jedynie Motiejunasa mialem ustawionego najwyzej ludzac sie,ze moze zapomnicie ;] mnajbardziej dziwi, ze Avon nie wyladowal jeszcze na FA ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Green i Robin. Nie jest źle, ten drugi moze sie przydać. Freelanda chciałem, ale moje ustawione waivery już poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Odom byl ustawiony jako ostatni cena Austina co dupy Daye nie jest zbyt wysoka takze jest ok. Poza tym jezeli wypali to i tak bedzie do pchniecia dla kogos kto o cos walczy w tym sezonie. Takze jesli Odom zacznie trzepac cyferki i ktos bedzie zainteresowany to zapraszam smialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 w sumie tez myslalem o Odomie pod tym własnie kątem no ale wielce prawdopodobnym było ze zejdzie szybko i tak tez sie stalo. Myslalem o tym młotku Lopezie ale go ie lubie w c*** i nawet nie ustawialem :] wiara w Shveda zauwazylem ogolnie spora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 tez miałem Lamara ustawionego na początek, ale z 20-stką to mogłem sobie ustawić nawet matkę LeBrona i bym jej nie dostał... Billups jako backup dla Parkera i Booker, który będąc pierwszym bigmanem z ławki czarodziejów, a w razie kontuzji konkretnym starterem dobrze uzupełnili mój szalony skład. Ogólnie jestem zadowolony z łowów. Nicholson, D-Green, Shved poszli wcześniej. Mówicie, że Lavoy Allen będzie kozaczył już teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 bo co mi pogra w tym sezonie Nicholson? nic. a Allen ma istotne dla mnie C i zanosi sie na jakies minuty z poczatku sezonu. Freeland to FA ale za Flyna bodaj to nawet in plus faktycznie. No prosze Cię...Freeland to potencjalnie pierwszy wysoki z ławki w PTB. I zdziwisz się jak Nicholson będzie grał więcej juz teraz niż Lavoy, a przyszłościowo to jest przepaść na korzyść gracza Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nicholson to spoko gosciu ale nie na teraz no i tylko PF, nic by mi nie dał. Billupsa tez mialem na oku ale co mi z wsparcia jak ja potrzebuje łatac jakos nieobecnosc sciany z goscia ktory tez zagra najpredziej dopiero w grudniu, poza tym wazyl dla mnie za duzo. atam od razu kozaczyl, imao jedyny rozsadny z C do wziecia z perspektywa grania jakichs minut z tym waiverem, Bynum ma problemy zdrowotne, moze wroci na start rs moze nie, Tadeusz same story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 No prosze Cię...Freeland to potencjalnie pierwszy wysoki z ławki w PTB. I zdziwisz się jak Nicholson będzie grał więcej juz teraz niż Lavoy, a przyszłościowo to jest przepaść na korzyść gracza Magic. ale czytaj co ja pisze o przydatnosci dla konkretnie mojej druzyny a nie, ze Nicholson bedzie fajny jak skoncza sie inni w rotacji Magic przed nim, chociaz to tez duzo zalezy o co Magic chca grac, nie potrzebny mi gosciu zalegajacy na benchu na za sezon-za dwa :] moze i sie zdziwie a Ty sie zdziwisz jak Lavoy pogra wiecej, to samo. potencjalnie heh czyli Hickson w piatce? dla mnie mimo to Freeland FA ale jak wspomnialem jako 13zawodnik to zadne ryzyko szczegolnie kosztem bolkow ktorych zdropowales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Mówicie, że Lavoy Allen będzie kozaczył już teraz? Doug widzi w nim potencjal na DD gracza... ale czy teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jak Bynum się połamie to Lavoy może coś tam pogra. Cieszę się z Motiejunasa. Mam go w każdym Keeperze, także pokładam w nim spore nadzieje. Może już coś konkretnego i w tym sezonie pogra, biorąc pod uwage foul trouble Asika i anxiety White'a. Bartona wziąłem bo wing backupy w Portland mnie zupełnie nie przekonują (Babbit, wiecznie kontuzjowany Williams, Pavlovic, Morrison), więc troche minut na skrzydle dostanie, szczególnie, że ludki z Portland go chwalą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi