LobCity Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Dla mnie największe bugi to jak kolega wyżej wspomniał to kontry cpu no nie idzie ich dogonić ,a jak ja mam kontre to bez problemu wyprzedzają i blokują dojście.Druga sprawa to ich ofensywne zbiórki na 10 cegieł zbiorą ich 8 i to nie dotyczy tylko big manów ale i ci niscy zbierają jak cyborgi w sytuacjach gdzie fizycznie nie możliwe jest zebrać taka piłkę.Dodam jeszcze skrypty w meczach o wysoką stawkę(podobnie jest w fifie) które na siłę robią żeby to cpu wygrało mecz.Miałem własnie przed chwilą taki mecz G3(play offy gram do 3 meczy) z Spurs w finale konferencji 4 kwarta prowadzę 71-61 i nagle moja ekipa jak by upośledzona cegła za cegłą, Griffin dostaje czapy od (o zgrozo) Parkera ,a Duncan wali mi mimo podwójnego krycia 8-8 3PT ,kwartę przegrywam 28-2 i o dziękuję za taka zabawę jpr :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 A slidersy to Panowie ustawiają ? Wszystkich błędów nie wyeliminują, ale np. zbiórki normalnieją. Kontry to faktycznie jakaś masakra, cpu robi takie fastbreaki że głowa mała. Skrypt na cpu też ciśnie niesamowicie, grająć OT zdobyłem 2pkt !! a cpu 27pkt, moi zawodnicy nie trafiali open shootów, nie mówiąc o tym, że każde podanie to praktycznie strata była, pod koszem też żaden manewr nie dawał pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KotBehemot Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Panowie, tak jak pisał Gierap, slidersy, slidersy i jeszcze raz slidersy! Wszystkie floatery, nadmiar dunków czy zbiórek da się spokojnie tak rozwiązać. Poszukajcie, bo na necie jest od metra dobrych suwaczków, które diametralnie zmieniają obraz gry. Problemem większym są te fastbreaki o których piszecie, ale ustawienie u wszystkich trenerów w Coach Profiles pola Call Plays na 0, zmniejszenie w slidersach parametru Hustle dla CPU (nawet na 0) i znaczne zmniejszenie w Tendencies Attack the Basket ( u mnie obecnie 10) daje, przynajmniej u mnie dobre rezultaty. Po ok. 20 meczach ilość punktów traconych w FB nie przekracza zwykle 20, więc myślę, że jest ok. Gram na Superstar, 12 min kwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/583801-zeppelin8s-2k13-sliders.html Tu macie dobre slajdersy jeszcze trochę zmodyfikowałem i gra się naprawdę dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jestem nowy na forum także witam wszystkich! Mam problem w 2k12 wsady robiłem sprintem,wiadomo pierwszą gałką czyli kierunkiem poruszania się zawodnika i prawą gałką czyli rzutem i tym samym kontrolowałem tą gałką jaki dunk chcę wykonać.Natomiast w 2k13 nie wiem jak ustawić rzut na gałkę muszę mieć ustawiony na przycisk i przez to mogę robić tylko podstawowego dunk'a czy ktoś mógłby mi pomóc? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KotBehemot Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jestem nowy na forum także witam wszystkich! Mam problem w 2k12 wsady robiłem sprintem,wiadomo pierwszą gałką czyli kierunkiem poruszania się zawodnika i prawą gałką czyli rzutem i tym samym kontrolowałem tą gałką jaki dunk chcę wykonać.Natomiast w 2k13 nie wiem jak ustawić rzut na gałkę muszę mieć ustawiony na przycisk i przez to mogę robić tylko podstawowego dunk'a czy ktoś mógłby mi pomóc? Z góry dzięki. Lewy trigger + prawy trigger + gałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 W Ilu można grać maksymalnie jednocześnie na jednym kompie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Lewy trigger + prawy trigger + gałka Dzięki ale byłbym wdzięczny jakbyś mógł podać mi screen swoich ustawień bo zmieniałem już sterowanie i u mnie może być inaczej albo co masz na lewym i prawym tiggerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreciczeq223 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 W Ilu można grać maksymalnie jednocześnie na jednym kompie? Jeśli dobrze pamiętam to 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted360 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 @fanbulls Pobaw się slidersami - dunk in traffic frequency i success :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanbulls Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 ted360 juz sie pobawilem zagralem z miami meczyk i hmm nie ma tak zle ogolnie znalazlem jakies slidersy i musze pograc troche by zobaczyc wiecej roznic, ale czasu nie ma niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdyni Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Polecam serdecznie, następny odcinek mojej kariery w nba. http://www.youtube.com/watch?v=T4DqmVasRaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ktoś wie co zrobić z tymi powtórkami? Leci po dobrej akcji jakiś ucinek z przed 10 minut. Coś da się z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sixer Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Nie. Trzeba czekać na patcha, który na PC będzie pewnie gdzieś w połowie marca, jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Chciałem zacząć sezon i zastanawiam się czy jest jakiś sposób, żeby rozpocząć go z aktualnie kontuzjowanymi graczami? Drugie pytanko, to polecicie jakieś fajne slidersy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Wystarczy ściągnąć roster, który obejmuje kontuzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Czyli najlepiej oficjalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Guzik prawda Rozpoczynająć Association wszyscy są zdrowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zawsze kontuzje się "resetują" jak zaczynasz Asso, one działają tylko w Quick match i online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 A polecicie jakieś slidersy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi