Maciek9020 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Mi sie raz tak zrobiło, wystarczyło zresetować mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 To ja chyba mam pecha, bo to juz ktorys z kolei. Czlowiek chcial sie rozerwac przed rozpoczeciem sezonu, a tylko sie nawkurwialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Pisałem już o tym, też mi sie to przytrafiło kilka razy. Zapisuje wtedy gre i odpalam jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Mam pytanko, czy ktoś z forum ogląda zagranicznych komentatorów nba 2k ? Przykłady to Smoove, qjb, K spade.., jeśli nie znacie to poszukajcie na yt Fajnie było w Polsce to rozwinąć, może ludzie z forum zaczniemy nagrywać, i regularnie wrzucać, a pod koniec sezonu prawdziwego NBA, zrobimy forumowe głosowania na MVP, DPOTY, al-five itp? Co wy na ten pomysł ? troche slaby pomysl, do tego potrzebna jest spora doza talentu. np w przypadku smoove'a to nie jest nawet kwestia tego, co mówi, tylko jak to mówi. ma przyjemny głos i murzyński flow bardzo przyjemnie się gościa słucha, mimo, że potrafi gadać straszne pierdoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white mamba Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jestem nowicjuszem w tą grę, więc i pytanie może wydac się banalne ale jak poprosic o trade w trybie my player? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Jestem nowicjuszem w tą grę, więc i pytanie może wydac się banalne ale jak poprosic o trade w trybie my player? Z tego co wiem jest taka opcja meet with GM chyba tam można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmks Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Mam pytanie do tych co grali: opłaca przesiadać się z 2k11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Mam pytanie do tych co grali: opłaca przesiadać się z 2k11? Według mnie zdecydowanie TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmks Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Rozegrałem kilka spotkań i muszę powiedzieć, że różnica w gameplayu jest duża, oczywiście na korzyść 2K13. Nie spodziewałem się aż tak dobrej produkcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdyni Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Zacząłem nagrywać tryb mojej kariery w nba2k13, jest to moja pierwsza produkcja także prosze o wyrozumiałość hehehe. Mam zamiar nagrywać każdy mecz, mówić będe o moich spostrzeżeniach dot. nba, pierdolił jakieś głupoty na temat historii houdyniego itd. polecam heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jakim programe nagrywasz, że nie widać spadków fps? Głos masz jak jakiś Mutombo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdyni Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Bo jestem z RPA, dlatego taki głos. Nagrywam frapsem, grając mam około 30fpsów, ale na filmie stałe 60. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted360 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Mam jedno bardzo ważne pytanie: czy w 2K13 poprawili wreszcie punktację i wyniki w trybie MyPlayer, kiedy siedząc na ławce wciskamy trójkąt, czyli symulację do następnego pojawienia się na parkiecie? Bo w 2K11 i 2K12 (swoją drogą ta pierwsza była moim zdaniem zdecydowanie lepsza) grając 5-minutowe kwarty i symulując połowę meczu wyniki wychodziły w okolicach 60-70 punktów, tymczasem rozgrywając cały mecz było tak jak być powinno - koło 40-50 pkt.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmks Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ja gram w My Player w Phoenix, zdobywamy średnio 97.1 punktów tracąc przy tym 96. Pod względem punktacji jesteśmy na 25 miejscu w lidze, więc nie jest tak źle. Kwarta 7 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted360 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ja gram w My Player w Phoenix, zdobywamy średnio 97.1 punktów tracąc przy tym 96. Pod względem punktacji jesteśmy na 25 miejscu w lidze, więc nie jest tak źle. Kwarta 7 minut. Tak, ale pewnie w meczach CPU kwarty są ustawione na 12min. Jak zaczniesz grać całe mecze, to punktów będzie zdecydowanie mniej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanbulls Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 mnie śmieszy w tej grze to jak czasem wsadzam piłkę Rosem a tutaj nagle że piłka poza boiskiem albo oni mają zbiórke patrze na replay a tu faktycznie piłka w koszu :/ co za błąd w grze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmks Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Mi się jakieś większe bugi do tej pory nie przytrafiły, nie licząc urwanych powtórek w trakcie meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Najgorszy bug to "rzut", który nagle przestaje działać. Jak tego nie naprawią to nie wiem czy polubię 2k13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmks Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Naprawić naprawią, szkoda tylko, że na patche na PC trzeba zawsze długo czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanbulls Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 z rzutem pierwsze słysze, urwane powtorki zenada, ale najbardziej kontraataki komputera sa tak extremalnie szybkie ze szok, albo zbiorki a przede wszystkim wsady komputera najbardziej lebron i wade wsadzaja ze wszystkich pozycji jaka im przypadnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi