nba-hoops Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Jak radzicie kupować 2k13 na PS3 ? Bo w tamtym roku graliśmy z kumplami na pecetach, na padach no i dupy nie urywało. Co prawda różnice w grze na PC a konsoli poznałem przy Fifie 12 i nie żałuję tych 2 stówek, ale nie wiem czy kupować 2k13, duża różnica ? Nie nudzi się za szybko ? Aha no i jak co to którą wersję, bo widzę jakieś speciall edidiont czy coś, czym to się różni oprócz ceny ? To jak ? Doradzi ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eluke Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Sorry za głupie pytanie, ale jeszcze nie ogarnąłem dobrze nowego 2K. Czy można wyłączyć całkowicie kibiców na trybunach i jak? Niestety komp nie wytrzymuje, a myślę, że to by mogło pomóc. trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Nie można. Możesz tylko zmniejszyć jakość tekstur kibiców ustawiając na LOW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eluke Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Nie można. Możesz tylko zmniejszyć jakość tekstur kibiców ustawiając na LOW. Dzięki za odpowiedź Tak już zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Mam problem nie mam dzwięku w NBA 2k13 w innych grach jest w systemie też.Mam 64xWindowsa7 Ultimate może to jego wina.Wszytkie najnowsze sterowniki do płyty i innych podzespołów też posiadam.Może wersja lewa???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sixer Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Może. Na pewno nie jest to wina Windowsa 7 Ultimate x64, bo też go mam i 2K13 działa bez żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmks Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Sorry za głupie pytanie, ale jeszcze nie ogarnąłem dobrze nowego 2K. Czy można wyłączyć całkowicie kibiców na trybunach i jak? Niestety komp nie wytrzymuje, a myślę, że to by mogło pomóc. trochę. W folderze z grą powinieneś mieć taki plik "crowd.iff" (lub coś podobnego). Jeśli go usuniesz, to kibice znikną, a wydajność gry skoczy. Wiem, bo praktykowałem coś takiego w 2K11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eluke Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 W folderze z grą powinieneś mieć taki plik "crowd.iff" (lub coś podobnego). Jeśli go usuniesz, to kibice znikną, a wydajność gry skoczy. Wiem, bo praktykowałem coś takiego w 2K11. Wielkie dzięki, pomogło. Śmiga o wiele lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniu Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Witajcie, ma ktoś z Was może CD-Key Generator? Pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white mamba Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Witam Otóż mam taki problem, a mianowicie: zainstalowałem nba, skopiowałem cracka do folderu z grą, ale gdy ją włączam to po 2 sekundach się wyłącza. Jak sądzicie co w tej sytuacji zrobic ? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Może pytania padły ale nie chcę mi się przeglądać wątku 1. Jak zmienić fryzurę/zarost albo dodać opaski/tatuaże swojemu graczowi? 2. Zostałem wybrany w drafcie do 76ers. S5 wygląda tak: Holliday-Mój gracz(łupię w nim 20 ppg 5 rpb i 6 apg)-Kidd Gilchrist-Josh Smith i Hawes. Na ławce mam taki graczy jak: dwaj Youngowie, Turner, J-Rich i jeszcze kilku porządniejszych grajków i jakim k**** cudem z takim składem nie mogę wygrać meczu i lose streaks po 5-10 meczów czasami przegranych to norma? Teammates grają jak jebane patałachy momentami, a ich decyzje są niepoważne. Od czego to zależy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniu Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam Otóż mam taki problem, a mianowicie: zainstalowałem nba, skopiowałem cracka do folderu z grą, ale gdy ją włączam to po 2 sekundach się wyłącza. Jak sądzicie co w tej sytuacji zrobic ? Z góry dzięki za pomoc. Zapewne masz Windows XP. Musisz ściągnąć plik NBA2K13 Mini Image i odpalić go w Deamon Tools. Niepotrzebny jest żaden crack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 też wam od czasu do czasu znika zegar i wynik w meczu aż do jego końca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak, jeden z bugów gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white mamba Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zapewne masz Windows XP. Musisz ściągnąć plik NBA2K13 Mini Image i odpalić go w Deamon Tools. Niepotrzebny jest żaden crack.Dzięki, wszystko dobrze już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white mamba Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Double post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LobCity Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Macie jakiś dobry roster? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 http://nba-2k.com/category/roster-patches/ do wyboru do koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreciczeq223 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Mam pytanko, czy ktoś z forum ogląda zagranicznych komentatorów nba 2k ? Przykłady to Smoove, qjb, K spade.., jeśli nie znacie to poszukajcie na yt Fajnie było w Polsce to rozwinąć, może ludzie z forum zaczniemy nagrywać, i regularnie wrzucać, a pod koniec sezonu prawdziwego NBA, zrobimy forumowe głosowania na MVP, DPOTY, al-five itp? Co wy na ten pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Zagralem pare meczy i odpuscilem, bo krew zaczela mnie zalewac gdy gracze przestali mi reagowac na klawisz rzutu. Z poczatku myslalem, ze to przez krycie, ale nawet przy open shot zawodnik nie chce mi rzucic. Musze robic kroka w bok i dopiero zaskakuje, przy czym czasami rzut nie dziala cala kwarte, czasami pol, czasami caly mecz moge zagrac normalnie. Mial ktos cos podobnego? Moze czegos nie ogarniam. Gram na padzie od ps3, ale pad na bank sprawny, bo w opcji kalibracji wszystkie klawisze dzialaja, a w czasie gry, jak bronie to steale tez robi normalnie. WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi