Maciek9020 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 CBA jest nowe podobno, ale takie rzeczy kto zużył MLE nie są uwzględnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 że nie są uwzględnione to jasne, bo nigdy tak nie było. chodzi mi o to że Lakers powinni mieć miniMLE a mają full... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Może ktoś mi polecić jakiegoś solidnego pada na pc ? Najlepiej bezprzewodowego zbliżonego wyglądem i jakością wykonania do tego od ps3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 kup sobie przejściówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanbulls Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 ja mam zwykły najzwyklejszy z esperanzy hehe ale dziala juz 2 latka super wszystko to samo co na padzie playa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreciczeq223 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Kup sobie pada od Xboxa 360 z tym wifi, czy to bluetooth podłączanym przez usb do PC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 za 2x mniej może kupić dualshocka 2 (o ile juz go nie posiada) i przejściówkę. Tym bardziej, że napisał, że ma być podobny do dualshocka Sam z doświadczenia wiem, że ludziom wychowanym na playstation nie za bardzo "leży" pad od xklocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dokładnie, ja mam w domu 5 padów od ps2, i jeden od psx i przejścióweczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 najlepiej grać na padzie od xboxa ale drogi jest najtańszy na allegro za 100zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LobCity Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Up WTF 100 zł? o.O rok temu pada od xboxa kupowałem za 269 o.O no to ładnie mnie wydymali Ok ma ktos sposób na zdobycie tego dlc z all star weekend? Bo kupiłem dziś 2k13 i ku mojemu zdziwieniu nie ma all stara ,poczytałem trochę w necie i to jest dodatek tylko dla pre orderów...Więc jak to teraz zdobyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/583801-zeppelin8s-2k13-sliders.html Podobno pierwsze w miarę ogarnietę slidersy, jeszcze nie przetestowałem ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 a jakiś roster ze wszystkimi rookies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 http://nbasky.com/category/roster-patches/#.UHPUwEZFZGQ http://www.moddingway.com/file/28112.html Tutaj coś jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 dzięki, w sumie to już widziałem chodziło mi o jakiś oficjalny, bo miał wyjść w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Mial wyjść, ale przełożyli na ten tydzień. Co do tych sliderów to jak widzę game speed na 55, to dziękuje z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 za 2x mniej może kupić dualshocka 2 (o ile juz go nie posiada) i przejściówkę. Tym bardziej, że napisał, że ma być podobny do dualshocka Sam z doświadczenia wiem, że ludziom wychowanym na playstation nie za bardzo "leży" pad od xklocka. dokładnie xboxowy mi ,,nie leży" a dla pada od ps3 od jedna miłość, także zdecydowałem się na DualShocka3 + adapter Bluetooth na USB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Up WTF 100 zł? o.O rok temu pada od xboxa kupowałem za 269 o.O no to ładnie mnie wydymali http://allegro.pl/nowy-przewodowy-pad-xbox-360-pc-2-kolory-i2695538764.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Jest oficjalny roster, ratingow widzę nie ruszali, dodali poprostu rookies i niektórych FAsów do drużyn. http://dl.nbasky.com/nba2k13/Roster/Official.NBA.2K13.Roster.10.10.7z Edytowane 10 Października 2012 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 dzięki Maciek, wieczorem rzucę okiem. w sumie mnie te ratingi nie drażnią, może poza tym że Barnes ma więcej od Artesta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 roster pobrany ale nba jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi