Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2012/13

ms9

Rekomendowane odpowiedzi

Bo QAS nie każdy tak jak Ty ma czas żeby siedzieć 20h dziennie przy kompie, ale młody jesteś, kiedyś zrozumiesz :]

Praca, rodzina i tego typu sprawy powodują że nie każdego dnia np. ja, mam czas żeby przysiąść dłuższą chwilę nad fbx3. Teraz zaglądam codziennie, nawet wiele razy, ale wolałbym mieć kilka dni żeby znaleźć jeden-dwa na dłuższe przejrzenie i ustawienie waivera.

Albo inaczej: a dlaczego nie 5 dni? Że niby w tym czasie NBA wystartuje? Mamy jeszcze trochę czasu więc aż tak się nie trzeba spinać.

To że inni już grzebią na FA to dla mnie żaden argument.

Dlatego dopytywałem kiedy DeTe dołączy żeby spokojnie przejrzeć FA, który może i tak będzie przeceniony, ale to się okaże dopiero w trakcie sezonu :)

nie wiem czy taki młody, ale praca (na szczęście lekka i z dostępem do netu) i rodzina (żona więcej problemów mi robi niż córka...) też na głowie...

chciałbym jak najszybszego otwarcia FA - przeciez od zakomunikowania tego przez ms9 i tak mija trochę czasu do zaskoczenia waiverów (kto zagląda ze 2 razy na tydzień na forum da radę...), żeby zobaczyć na czym stoję, mam 3 wolne sloty i nie mam pojęcia kogo się uda wyjąć z waiverem, a np. bardzo cierpię na brak niskich w składzie i wolałbym wiedzieć czy mam mocno ustępować w negocjacjach transferowych...

i daleki jestem od argumentu że wszystko co robią w FBX1 jest najlepsze, ale jakoś tam nie ma problemów, wcześniejsze otwarcie rynku = dłuższa zabawa, bo już w preseason będzie co obserwować i dokonywać roszad...

Może źle się wyraziłem - ja przez te 5 dni mam na myśli termin od momentu wklepania składów do zaskoczenia pierwszych waiverów.

Myślę ze to nie jest jakoś strasznie długo, ale wystarczająco żeby ustawić waiver.

Jeżeli kogoś zaskakuje to ze sezon NBA zaczyna się na przełomie października i listopada to nawet 14 dni by nic nie dało :)

Dla mnie wklepanie składów na Yahoo to pół godziny i mogę to zrobić dzisiaj. Sezon rozpoczyna się za ponad miesiąc więc czasu jest naprawdę sporo.

Mi to jest bez różnicy czy zaczniemy teraz czy za tydzień.

Kiedy rozpoczynają się pierwsze mecze preseason?

ms kiedy zaczynamy? ja chce jak najpozniej, mam 1 waiver ktory trzymam od grudnia i nie chcialbym go bardzo zjebac. wole zobaczyc chociaz troche pre zeby miec rozeznanie co i jak. zreszta pewnie nie tylko ja nie sledze obecnie wszystkiego co sie dzieje za oceanem ;]

jak mnie pamięc nie myli to zawsze zaczynalismy w trakcie pre...

z 1 weź Big Baby Davis lub Roya, lub nikogo nie bierz i czekaj na Lina :)

Troy Murphy - PiotrekSuper

Nicola Mirotic - Antek

Gilbert Arenas - Marzec

Leonardo Barbosa - Marzec

Josh Howard - drtoudi

Jonny Flynn - blaugrana

Tych graczy nie ma na Yahoo, a są u Was w składach, proszę o info co chcecie z nimi zrobić.

Składy wklepane, jutro klikam begin season i startujemy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.