mycek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 no i tu ładnie wychodzi jakim ty i twój ziomuś jesteście "znafcami" co nie raz podkreślał Lorak. zakładam że nie oglądasz regularnie mavs, więc mógłbyś rzucić okiem chociażby na statystki a nie pi*****ić z serii "a bo tak mi się wydaje". mayo obecnie to jest absolutnie poziom allstar, a nie dość że w O gra iso/pnr i trafia na % nie z tej ziemi to i jeszcze w obronie pokazuje że wie o co chodzi. i huj, może jutro się wypali ale nawet jeśli jebałby do końca swego istnienia w tej lidze staty na poziomie 0 0 0 to i tak wolałbym allstara oj mayo przez cwiarkte sezonu niz ogladanie patologii koszykarskiej jaka prezentuje KH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 zakładam że nie oglądasz regularnie mavs, więc mógłbyś rzucić okiem chociażby na statystki a nie pi*****ić z serii "a bo tak mi się wydaje".LOL, przeczytaj jeszcze raz posty wirakoczy i zobacz co było pogrubione. Nikt nie podważa dobrej gry majoneza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Lol i to 2 Dobrze, że przynajmniej Thibs potrafi wyciągnąć wnioski z takiej porażki i nie ciepie starterami po 48 minut. Dziś z Mavs ławka równo punktowała i żadnego Comebacku gości nie było. ps.Lubię jak Majonez rozczarowuje. post po meczu chi-mavs. Koles targnął sie na takie stwierdzenie po 1 (słownie jednym) słabszym meczu mayo w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Lol i to 2 post po meczu chi-mavs. Koles targnął sie na takie stwierdzenie po 1 (słownie jednym) słabszym meczu mayo w tym sezonie. Bo oceniałem go tylko w tym jednym meczu. I Był w nim beznadziejny. Qrwa Mycek ty tworzysz jakieś chorę wizje. Idź na podwórko i jebnij się z bani ze śniegowym bałwanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 dziś ciekawy mecz się szykuje...myślicie ze mamy jakieś szanse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 http://espn.go.com/nba/boxscore?gameId=400278008 Jasne, że mamy. Wystarczy, że Deng zagra legendarną obronę na Melo. Derrick trenował dzisiaj z drużyną, ma niby wrócić w ciągu miesiąca. Szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 na szybko to mecz jakiś dziwny, a NYk mają kur*a tyle strzelb, ze w PO bedą zajebiscie niebezpieczni, mozna było bać sie o wynik w czwartej qtr... 45pts!!! i to w czwartej kwarcie, gdzie teoretycznie D jest na najwyzszym poziomie nice a jesli to z Derrickiem to prawda to zajebiscie za wcześnie!!! ide do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Goble, Zarba, Poole - zanotuję sobie te nazwiska, bo ci panowie odstawili największą żenadę jaką widziałem od czasu G1 Knicks@Heat (chociaż i tak raczej większą). Oczywiście Bulls zasłużyli na wygraną, ale czy naprawdę w tym meczu było tyle agresji, że trzeba było wyrzuacać tylu graczy oraz Woodsona? No i 4Q trwała chyba z godzinę, bo gwizdki tym kurwom się tak rozgrzały, że gwizdały w pewnym momencie chyba same i w sytuacjach kiedy w życiu bym się nie spodziewał, że można ich użyć. A ten "ofens" Robinsona na pół minuty przed końcem był idealnym podsumowaniem ich pracy, którą po wczorajszym meczu powinni skończyć i zacząć przerzucać gnój, bo do tego się najlepiej nadają. Spike i Zarba to najlepsze podsumowanie tego dziadostwa. E: A Goble to ten sam, który wyrzucił w tym sezonie Sheeda w minutę za "Ball don't lie!". Edytowane 22 Grudnia 2012 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Knicksi mają szansę na 1 seed ale dyby skończyli z Bulls ma miejscach 2-3 to byłby całkiem przyjemny półfinał konferencji. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 ogólnie to sędziowie w tym meczu to jakaś pomyłka - bardzo dożo sytuacji, w których gwizdali przeciwko Bulls. na + Deng - dawal radę przeciw Melo w obronie i w ataku też bardzo dobrze Kirk - za bardzo dobra skuteczność Mario - daje zajebiście dużo w ataku, nie jest tak jednowymiarowy jak Korver Carlos - o dziwo broni chyba coraz lepiej, szkoda ze a ataku tak mało przez niego graliśmy Noah - gość mnie zadziwa w tym roku, świetny w obroni i ataku, bardzo dobre asysty na - Nate - za dużo zagran na siłę w tym meczu Tai - jakiś taki zagubiony biega po tym bosiku Szkoda ze to NY ma JR na lawce a nie my - gość w ataku to jest czołówka ligi, a i w obronie wygląda dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Mecz tak sie ulozyl, ze Knicks slabo pierdzieli przez niemal 3/4 meczu, zasluzone zwyciestwo Bulls. Fakt, ze sedziowanie bylo dramtatyczne slabe, ale w zadnym stopniu nie wplynelo na wynik tej rywalizacji. Edytowane 22 Grudnia 2012 przez deadly4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Hinrich jest tak rzadki, że abym wziął go do składu, to musiałby oddać mi połowę swojej wypłaty, a jeśli chciałby dostać jeszcze jakiś playing time, to spodziewałbym sie drugiej połowy... Wygląda więc na to, że Kirk gra za darmo, a Thibo jest bogatszy o 8 baniek. Poważnie uważam, że niejeden typ z D-League miałby większy impact na grę i robiłby więcej pożytecznych rzeczy niż Kirk. Na podstawie kilku przyzwoitych sezonów kilka lat temu wyrobił sobie jaką taką renomę, a w tej chwili jest jednym z najbardziej overrated i overpaid. Koleś nie nadaję się do tej ligi, prezentuje poziom Steve'a Blake'a, który również jakimś kosmicznym zrządzeniem losu wciąż gra w tej lidze. Nie wiem jak on to robi, ale chciałbym poznać jego tajemnicę, bo może jeszcze nie jest za późno na grę w NBA. Nie ogarne tego jak widzę jak on gra, a potem jeszcze słyszę na ten temat jakieś pozytywne rzeczy. Scrub nadający sie na polską ligę w tej chwili - nic więcej. Wielka była ma radość swego czasu, jak zniknęli z Chicago Hinrich, Nocioni i Pargo - teraz wracają złe wspomnienia... Za bardzo się rozpędziłem. Stop. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 no niestety Kirk jest bardzo slaby na startera, a przeblyski jak ten z NY tego nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 czy napisze ktoś coś pozytywnego o grze Bulls w ten swieteczny poranek? bo ja nie mam co, nawet koszulki były c***owe... Asik zrobił w UC tureckie kebaby w strefie podkoszowej Chicago, mam nadzieję, ze ta dziura w CBA wyjdzie Hou bokiem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 czy napisze ktoś coś pozytywnego o grze Bulls w ten swieteczny poranek? bo ja nie mam co, nawet koszulki były c***owe... Asik zrobił w UC tureckie kebaby w strefie podkoszowej Chicago, mam nadzieję, ze ta dziura w CBA wyjdzie Hou bokiem!!! coś pozytywnego... Hamilton i Rose trenują z zespołem. Hinrich wymiata. odwilż w kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Na hopsiupie piszą, że Suns zainteresowani Ripem. Może Bullsom przydałby się jakiś wysoce utalentowany zawodnik z ofensywnym full package i łatwością zdobywania punktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 to ze no.1 jest kontuzjowany nie znaczy ze Bulls maja pchac sie w no.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 ale jaki kibic by doszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Może Bullsom przydałby się jakiś wysoce utalentowany zawodnik z ofensywnym full package i łatwością zdobywania punktów?Hahahahah Wizyta w PHX Ripowi dobrze by zrobiła. Faceta by z pewnością odnowili zdrowotnie a latem dobry kontrakt byłby formalnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 nam by się przydał pewien zawodnik z NY, a nie Arizony...szkoda ze JR gra tam gdzie gra - i to za takie nędzne pieniądze JR to było moje marzenia na SG w Bulls odf kiedy on gral w Denver...w ataku jest świetny, ale niestety charakter ma jaki ma i nie przypasił on zarządowi z Wietrznego MIasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi