mycek Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Alex Kennedy @AlexKennedyNBA The deadline for the Chicago Bulls to waive C.J. Watson is July 10. They're attempting to trade him before that date, according to sources. za późno kochani gm's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 To dla mnie trochę wygląda tak jak "potrzymajmy zwłoki dziadka w oknie aż do przybycia listonosza - 800 złotych piechotą nie chodzi". R.I.P. CJ Pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 No ta, bo Kirk nie może biegać na SG...Poza tym defensywa to niebo, a ziemia w porównaniu do CJa. Bo defensywa w systemie gdzie PG jest w centrum każdej akcji to akurat jest najważniejsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Wybaczcie panowie, ale defensywa Kirka jest tak legendarna jak post moves Carlosa... Dobra chcąc, nie chcąc przyznam, że na Wade'a był całkiem niezły, ale to i tak mi nie starcza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Bulls odpuszcza sobie ten sezon raczej, wiec Wasze płacze nic nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 ronnie, cj, miło było, zmieniajcie backgroundy na twitterze, wypierdalać, wygryzł was kirk hinrich. + kyle kupuj bilet (mam nadzieje ze na brooklyn), chicago handlują prosze panstwa - ale nic nie dostaja w zamian, nie szkodzi, czesc misternego planu. + co by nie zrobili z asikiem to i tak bedzie zle, albo go przeplaca jak cholera albo straca najlepszego rezerwowego centra w lidze. whatever. ale nagroda pocieszenia jest taka: krzysiek szubarga za 0.5 mln adam lapeta za 0.5mln czarus trybanski za 0.5 mln i nikt nic nie musi placic, zadne luxury tax czy inne pierdoly. cool. chyba o to od samego poczatku chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek-darro Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 kogo i gdzie handlują ? dzięki tej trójcy uznamy offsezon za udany i spokojnie przygotowujmy się do regularu i PO ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 No to wygląda na to, że wiemy kto pogra dla Byków w Vegazzz...Summer League: Jimmy Butler - wiemy o kim mowa... Marquis Teague - j.w. Leon Powe - j.w. Demetri McCamey - rok temu się zdziwiłem, że go nikt nie draftnął: http://nbadraft.net/players/demetri-mccamey Ramone Moore - http://nbadraft.net/players/ramone-moore Malcolm Thomas - http://www.nba.com/dleague/playerfile/malcolm_thomas/career_stats.html Olek Czyz - może rzeczywiście jedynymi tegorocznymi acquisition Byków będą te z Summer League Roster, czego temu między innymi panu serdecznie życzę... Chase Simon - http://www.draftexpress.com/profile/Chase-Simon-20190/stats/ Justin Johnson - http://www.nba.com/dleague/playerfile/tmp_justin_johnson/career_stats.html Jamie Skeen - http://nbadraft.net/players/jamie-skeen Jermaine Taylor - nieobcy zapewne: http://www.nba.com/playerfile/jermaine_taylor/ Henry Sims - ja go widzę, że w Orlando dla Mormonów biega, póki co: http://www.draftexpress.com/profile/Henry-Sims-1326/ Edwin Ubiles - http://www.nba.com/dleague/playerfile/edwin_ubiles/career_stats.html A niusa tego znalazłem tu: http://www.blogabull.com/2012/7/10/3150326/chicago-bulls-summer-league-roster-butler-teague-lead-announced-names Zobaczymy co chłopaki pokażą - może jakiś Wesley Matthews nam się objawi... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek-darro Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 ja też co do cameya byłem zdziwiony iz go nikt nie wybrał a jest niezły pg : 14.6 pun , 3 zb , 6 as , 1 stl i 45 % za 3 z ubiegłorocznych niewybranych to jeszcze bym spróbował : David Lighty - sg 198 cm , dobry defens + 42 % za 3 Justin Holiday ( brat Jure z P76 ) - sg 198 cm - dobry defens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 David Lighty - sg 198 cm , dobry defens + 42 % za 3Suns już go wzięli na SL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Chicago Bulls close to dealing Kyle Korver to Minnesota Timberwolves (per source):/ tracę cierpliwość, nie oddaje sie takich graczy jak kyle korver i to za co? za jakies tpe. tylko po to by wyrownac asika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 bullsfani, czy ktoś może mi powiedzieć po co wam Ridnour za Korvera? tylko bez odpowiedzi w stylu "bo to Pax", proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 zauważ z kim rozmawiają bulls: atlanta (maja tpe), minesota(maja miejsce w salary). Im nie chodzi o to żeby wymienić korvera dla wymiany ( by pozyskać kogoś w zamian) tylko na tym by pozbyć się korvera by płacić jak najmniej podatku. Srsly znajdz mi takiego strzelca (nie tylko spot-up ale przede wszystkim offscrean) za taką kase- ciężko. Jestem przekonany w 90% że korver poleci za paczkę chipsów. Bulls poza tym szukają półśrodków: mają już hinricha, chcą złożyć ofertę tolliverowi (też nie zdobywa 10 ppg/36 m)) i pargo. Chicago konsekwentnie traci swój jedyny atut na contenderów: ławkę, rodzi sie pytanie po co to wszystko? dlaczego odpuszczani są watson i korver, dlaczego podpisywany jest kirk za 3 mln na rok skoro za taka kase idzie jarryd bayless czy jr smith? Forman powiedział że będzie podejmował decyzje pod kontem sportowym, a nie finansowym, gar forman to kłamca. inna sprawa, bulls są pierwsi, bulls są ostatni. sportowo raz fajnie raz niefajnie, finansowo? zawsze fajnie. CHicago to trzecie miasto USA, masa ludzi, masa fanów, serio, przez kilka lat regularnego oglądania nie spotkałem się jeszcze zeby były wieksze obszary niezapelnionych miejsc na trybynach, ot to CZASEM pojednyncze miejsca. Organizacja jako Chicago Bulls kasę zawsze będzie trzepać, ZAWSZE! po co więc wydawać wielką kasę na zawodników? czy będzie grał lebron james czy kirk hinrich, nie ważne, kibic i tak przyjdzie, i tak kupi koszulkę, burgera, piwo, pamiątke i kasa do kieszeni jerrego poleci. ja to tak widzę, żeby być tru contenderem trzeba mieć hojnego właściciela inaczej będzie to co w chicago teraz. dlaczego ladowac sie w lt jesli nie jest sie contenderem? dobre pytanie i na miejscu, ale bulls robia cos nie zrozumialego, taka sama kasa (cj watson i kirk hinrich) ale róznica polek jesli chodzi o koszykowke, lepszy zawodnik odchodzi... - przychodzi maskotka klubu, która kibice uwielbiaja, dlaczego? patrz wyzej. Taki bagaty klub, dlaczego panicznie boi sie LT? cena? puszczenie czlowieka ktory trzymal atak (tak nie przesadzam) a za chwile Taja gibsona, bo po podpisaniu asika - ktory bedzie gral max 15 mpg - nie bedzie kasy na nic, znaczy bedzie ale nikt jej nie wylozy bo ? patrz wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 matek dlaczego k**** sam nie wiem po co rozumiem ze sezon Bulls z wiadomych wzgledów chca odpuscic, ale cholera oddawac Korvera? Po co? Za co? On za rok bedzie równie przydatny i dobry jak był w poprzednich dwóch sezonach, a przy wzmocnieniach rywali ze Wschodu trzeba trzymac trzon i szukac dodatkowych graczy, a nie osłabiac się!!! Jeszcze chwile to potrwa i bede musiał przeprosić mycka i mu przyklasnąc w tym panikowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Dzięki Panowie. Tak czy inaczej wygląda na to, że w klubie po kontuzji Derricka zmieniły się priorytety... Jeśli już chcą oddawać Korvera czy innych to powinni zagadywać do drużyn od których mogą wziąć w zamian kogoś w s&t, takiego Lee czy Mayo przykładowo. Ridnour to kompletny brak pomysłu, bo nie wiem jak inaczej nazwać ściąganie kolejnego już rozgrywającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek-darro Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 ciekawe kto tam będzie zdobywał punkty jeśli odejdzie Korver a Rose i Deng nie będą grali od początku ? Asik ? Taj , Butler ? tak Bozer coś tam rzuci , ale tu trzeba te 85-90-95 aby wygrać bo nie ma takiej opcji aby zatrzymać co drugą noc rywala na 70-75 punktach owszem były rozmowy z ciekawymi graczami , , ale czego można się spodziewać skoro proponujesz min lub MMLE ( teraz już i tego nie ma ) , tu nikt nie przyjdzie + widzi jak jest zarządzana ta organizacja , dopóki nie zmieni się mentalność ludzi u władzy to nie zdobędziemy mistrza , szkoda tylko Dericka bo jest super gościem i świetnym graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 może to jakiś kosmiczny sposób, zeby uruchomić do legendarne 20-10 Boozera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 No i Korver w Atlancie w sign&trade za Kirka. Trzeba oddać myckowi co myckowe, że dość szybko rozgryzł plany managementu Bulls, którzy szukają oszczędności gdzie się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Akurat to mnie zabolało. PO game 1 z Sixers on to najbardziej przeżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) jest szansa na angaż Czyża do Bulls? raczej znam odpowiedź ale zapytam fanów edit: jeszcze nie grał Edytowane 13 Lipca 2012 przez devilnevercry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi