Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2012/13

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogę dołączyć do ligi, WTF? :]

Wyskakuje napis, że zespoły zostały (dosłownie) sfinalizowane przez Komisarza.

Musisz dostać siędo ligi poprzez zaproszenie, które poszło na maila którego podałeś na yahoo wtedy nie będzie problemu. Zmieniłbym to, ale wklepałem już wszystkie składy i gdybym teraz chciał Cię dołączącbez zaproszenia, to wtedy musiałbym od początku wklepywać składy na yahoo :]

bo to byl nikt w ncaa gdzie wysocy dominuja samym wzrostem a Zeller jest gorszym Zellerem do tego jest bialy, malo techniczny i zaczales nim tankowac zanim siejeszcze zaczal sezon

poza tym jaki jest potencjal Jonesa, Jonesa, White a jaki Zellera

Zeller max robi 11-7-1-1

ni to pewniak nito starter

Zeller to nikt

ogolnie Syracuse produkuje najbardziej przecenianych zawodnikow ale UNC jest nie wiele za nimi ostatnimi czasy

Duke, Tar Heels wyszli zmody pod katem big time nbaerow

a ja myślę, że Zeller to steal. no ale na NCAA się nie znam i widziałem go tylko w dwóch meczach. ale na pewno trudno o tak wyszkolonego wysokiego w NBA i będę zdziwiony jeśli na koniec sezonu nie będzie on w S5. zresztą fani cavs już widzą w nim następce Ilgauskasa.

Musisz dostać siędo ligi poprzez zaproszenie, które poszło na maila którego podałeś na yahoo wtedy nie będzie problemu. Zmieniłbym to, ale wklepałem już wszystkie składy i gdybym teraz chciał Cię dołączącbez zaproszenia, to wtedy musiałbym od początku wklepywać składy na yahoo :]

tam jest opcja żeby wysłać zaproszenie jeszcze raz i masz możliwość nawet dodania na jaki e-mail ma to iść.

przy drużynie wpisujesz e-mail.

i na samym dole dajesz "Sent invite"

Tylko Pe ja wklepałem już wyniki draftu (nie dałem begin season), to chyba ma związek i teraz nie mogę już przejść do "invite friends". Nasza liga teraz jest "lock" i chyba stąd też wynika, że df nie mógł dołączyć.

Teraz już dałem unlock - nie powinno być już problemu z dołączeniem do ligi Raptors.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.