bulek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ale przeciez do 19 osob nie wysyłasz PM-a z propozycja trejdu. Wysyłasz do 2-3 osób, a w 24h czy nawet wiecej zainteresowane danym trejdem osoby odpiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Tak z ciekawosci, z czego ma wynikac steal z Marshallem? Gosciu bedzie backupem przez 2-3 lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 łeee tam, gorana tragic'a raz dwa z rotacji wypchnie ;] a tak poza tym to gość z papierami na świetnego pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Kierwa, jeśli te dwa typy, ktorych wybralem, nie okażą się intrygującymi prospectami, to będę rozczarowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Nie mogę dołączyć do ligi, WTF? :] Wyskakuje napis, że zespoły zostały (dosłownie) sfinalizowane przez Komisarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Na moje to jest coś z zaproszeniami. Masz to samo konto na yahoo czy nowe? Bo jesli to samo, to powinienes dołaczyć bez podawania ID oraz hasła. Jeśli nowe, to chyba Roger musi usunąc zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) future pick dallas do wilqa, a do mnie tiago splitter edit: na mój wybór poczekamy trochę, bo jeszcze krzema dopytuje o pick 20. Edytowane 12 Września 2012 przez obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Nie mogę dołączyć do ligi, WTF? :] Wyskakuje napis, że zespoły zostały (dosłownie) sfinalizowane przez Komisarza. Musisz dostać siędo ligi poprzez zaproszenie, które poszło na maila którego podałeś na yahoo wtedy nie będzie problemu. Zmieniłbym to, ale wklepałem już wszystkie składy i gdybym teraz chciał Cię dołączącbez zaproszenia, to wtedy musiałbym od początku wklepywać składy na yahoo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 bo to byl nikt w ncaa gdzie wysocy dominuja samym wzrostem a Zeller jest gorszym Zellerem do tego jest bialy, malo techniczny i zaczales nim tankowac zanim siejeszcze zaczal sezon poza tym jaki jest potencjal Jonesa, Jonesa, White a jaki Zellera Zeller max robi 11-7-1-1 ni to pewniak nito starter Zeller to nikt ogolnie Syracuse produkuje najbardziej przecenianych zawodnikow ale UNC jest nie wiele za nimi ostatnimi czasy Duke, Tar Heels wyszli zmody pod katem big time nbaerow a ja myślę, że Zeller to steal. no ale na NCAA się nie znam i widziałem go tylko w dwóch meczach. ale na pewno trudno o tak wyszkolonego wysokiego w NBA i będę zdziwiony jeśli na koniec sezonu nie będzie on w S5. zresztą fani cavs już widzą w nim następce Ilgauskasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Musisz dostać siędo ligi poprzez zaproszenie, które poszło na maila którego podałeś na yahoo wtedy nie będzie problemu. Zmieniłbym to, ale wklepałem już wszystkie składy i gdybym teraz chciał Cię dołączącbez zaproszenia, to wtedy musiałbym od początku wklepywać składy na yahoo :] tam jest opcja żeby wysłać zaproszenie jeszcze raz i masz możliwość nawet dodania na jaki e-mail ma to iść. przy drużynie wpisujesz e-mail. i na samym dole dajesz "Sent invite" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Tylko Pe ja wklepałem już wyniki draftu (nie dałem begin season), to chyba ma związek i teraz nie mogę już przejść do "invite friends". Nasza liga teraz jest "lock" i chyba stąd też wynika, że df nie mógł dołączyć. Teraz już dałem unlock - nie powinno być już problemu z dołączeniem do ligi Raptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 future pick dallas do wilqa, a do mnie tiago splitterPotwierdzam i niniejszym jestem juz ponizej limitu pensji, yay! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 draftuj obi i kończymy zabawę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Roger zaktualizujesz składy bo skończonym drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Po. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ojp. wnosze o wywalenie z ligi Dunka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ocb ? kiedy rusza wiaver wire ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Kiedy odpowiesz na moje zaczepki ? Przyznaj, że trzęsiesz dupą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ziomus jesli mowisz o gadugadu zwanym gadulcem aka gg to nie uzywam od bardzo dawna wiec albo smack my bitch up na fejsie albu na priv albo tutaj a co do sezonu sprawa wyglada oczywiscie jak co roku jak Dwight nie ominie 20plus gier to mozecie patrzec na moje plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 GG umarło. Rób wymiany chłopaku, bo znowu będziesz się pół sezonu chwlił średnią, a potem gonił sloty tylko po to, żeby przejebać sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi