Skocz do zawartości

[East Rd1] 2 Miami Heat - 7 New York Knicks

agresywnychomik

?  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. ?

• Bring me back 99
      33
    • Dude get real
      34

Rekomendowane odpowiedzi

dziś kończymy tę serię, oddanie jednego meczu nyk to już z lekka kompromitacja, ale zawodzi mnie brak wsparcia dla big3, choć nie wiem czy tu można pisać o jakimś big3, jest lbj, który gra jak jordan po obu stronach parkietu, łejd jakiś taki już stary się zrobił, podejrzewam, że coraz bardziej będzie widoczny regres w jego grze, więc jak teraz mistrza nie zdobędziemy to z każdym kolejnym rokiem będzie coraz trudniej, bosh to w ogóle jakiś dowcip

całe szczęście, że pierwszą nieco poważniejszą grę będziemy mieć dopiero w finale konferencji, choć i tam nie powinno być problemów, bo prawdopodbnie trafimy tam na celtics, które już będzie grało z respiratorami

no i w finale fajne matchupy się zapowiadają przeciwko thunders, durant vs lbj, będzie ciekawie, no chyba że spurs wejdą do finału

dziś kończymy tę serię, oddanie jednego meczu nyk to już z lekka kompromitacja, ale zawodzi mnie brak wsparcia dla big3, choć nie wiem czy tu można pisać o jakimś big3, jest lbj, który gra jak jordan po obu stronach parkietu, łejd jakiś taki już stary się zrobił, podejrzewam, że coraz bardziej będzie widoczny regres w jego grze, więc jak teraz mistrza nie zdobędziemy to z każdym kolejnym rokiem będzie coraz trudniej, bosh to w ogóle jakiś dowcip

całe szczęście, że pierwszą nieco poważniejszą grę będziemy mieć dopiero w finale konferencji, choć i tam nie powinno być problemów, bo prawdopodbnie trafimy tam na celtics, które już będzie grało z respiratorami

no i w finale fajne matchupy się zapowiadają przeciwko thunders, durant vs lbj, będzie ciekawie, no chyba że spurs wejdą do finału

stary,jakie beda najblizsze numery w totka?

a tak na powaznie - heat nadal sa w 1 rundzie,o ile nyk nie ma praktycznie zadnych szans na jakas niespodzianke (moze melo 60 pt game czy cos) o tyle moze sie nie spuszczaj prematuralnie na mysl o tym 'jordanie obu stron parkietu' grajacym finaly vs thunder.

no ulżyjcie sobie, możecie po mnie jechać, ale tak niestety wygląda sytuacja na przetrzebionym kontuzjami wschodzie na dzień dzisiejszy

wypadł największy konkurent w drodze do mistrza - bulls, a reszta drużyn jest po prostu słabsza, dodatkowo miami będzie miało hca w każdej serii aż do finałów konferencji, bo nie wierze że bulls dojdą tam pomimo osłabień

mógłbym napisać, że zapowiadają się ciężkie serie na wschodzie, ale po co skoro wszyscy wiemy, że tak nie jest, po na wschodzie są najsłabsze od lat

nie zdziwię się jeśli miami nie przegrają już żadnego meczu do finałów

a w finałach to już będzie inna bajka, albo spurs albo thunders, choć też nie upatruję szans dla tych drużyn w starciu z miami

no ulżyjcie sobie, możecie po mnie jechać, ale tak niestety wygląda sytuacja na przetrzebionym kontuzjami wschodzie na dzień dzisiejszy

wypadł największy konkurent w drodze do mistrza - bulls, a reszta drużyn jest po prostu słabsza, dodatkowo miami będzie miało hca w każdej serii aż do finałów konferencji, bo nie wierze że bulls dojdą tam pomimo osłabień

mógłbym napisać, że zapowiadają się ciężkie serie na wschodzie, ale po co skoro wszyscy wiemy, że tak nie jest, po na wschodzie są najsłabsze od lat

nie zdziwię się jeśli miami nie przegrają już żadnego meczu do finałów

a w finałach to już będzie inna bajka, albo spurs albo thunders, choć też nie upatruję szans dla tych drużyn w starciu z miami

czyli jednak championship cruise?a co jesli trafi sie kolejny torn acl w tych po i fani heat polacza sie w zalobie z fanami bulls?Jak to mowi stare przyslowie 'nie mow hop...'

do tego wyzej piszesz,ze wade jest stary,jest regres w jego grze,bosh to dowcip a supporting cast to parujaca kupa,potem mamy,ze miami nie przegra zadnego meczu do finalow,w ktorych do bedzie inna bajka - bo potencjalni rywalne nie maja szans w starciu z heat (pominales lejkerow,nie wiem czy celowo,ale w/e)...no coz,otwieraj zatem szampany

najwyrazniej ma tak duze jaja,ze przeslaniaja ci oczy,no ale to nie jest miejsce na dyskusje o tym,co robisz w wolnym czasie.

idoli nie mam,kibicuje klubowi nie konkretnym ludzikom...za stary jestem na plakaty nad lozkiem i dickriding.A jesli serio nie widzisz,ze Wade sie zwyczajnie starzeje i wszystkie minuty,kontuzje + styl gry odbijaja sie na jego grze to masz powazny problem (i nie,nie znaczy to,ze plasuje sie w trzeciej setce zawodnikow nba,ludzie tutaj czesto nadinterpretuja posty).

btw dwyane wade nie dwayne

@Dzizas

Chyba dosyć stary nie jesteś na to aby czytać ze zrozumieniem:

1. widzisz chyba kto tutaj jest idolem Lebrona (podpowiem Ci, ma go w awatarze nawet)

2. takie czepianie się o przestawienie liter w wyrazie to żałosne było

3. uwaga z tym co robię w wolnym czasie to też taki niski poziom Ci powiem.

Wade od 2006 czy tam 07 miał opinie już łamliwego dosyć wyrobioną wiec na pewno posypie się szybciej niż inni, ale na obecną chwile nie ma dramatu, więc gadanie, że on się kończy to bullshit. Nadal najlepszy SG na wschodzie.

PS. Nie zaśmiecajmy forum tylko napisz mi wiadomość 'Ej do mnie ta uwaga?' i po ludzku Ci odpowiem 'Nie, co Ty.'

EDIT: Z zamyślenia napisałem idolem, a chciałem fanem. Najszczerzej przepraszam za karygodną pomyłkę. ;)

Edytowane przez Ugoda