Luki Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Nie wiem co z tym Howardem, ciągle czytam sprzeczne informacje i już nie wiem czy on w końcu chce zostać czy dramat trwa. Błagam, dla dobra ligi, oddajcie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_mee Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Rozwaliła mnie informacja, że chce zostać jeszcze sezon, generalnie mógłby już siedzieć cicho i po sezonie przejść do Nets. Tak to Magic zyskują czas na pozyskanie czegoś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Które dramy są najgorsze? Carmelo,Dwight,CP3? Na ich tle rozstanie Lebrona wygląda z klasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 drama z CP3? nie porównywałbym tego do ciągnących się miesiącami spekulacji o Carmelo czy Howardzie. LeBRon to w ogóle inna kategoria:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 no to stopniujemy .... Dwight > Melo > LBJ >>>> CP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Shuttlesworth Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 sorry,ale dopoki ktos nie zrobi kolejnego godzinnego show pt. 'The Decision' to Lebron moze spac spokojnie z korona najwiekszej attention whore ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 w koncu sie dwight zdecydowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 k**** 6 h i nic się nie dzieje.. Może wszyscy szykują pierdolnięcie na ostatnią godzinę, ale póki co to nawet konkretnych rumorów brak, prócz Minny Lal Ptb i Lal Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miłoszekk Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ja myślę, że coś jeszcze kolokwialnie mówiąc wybuchnie. albo dojdzie do jakiegoś zupełnie niespodziewanego transferu. Tarot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 za zp1: [h=6]Philadelphia 76ers pozyskali Sama Younga z Memphis Grizzlies w zamian za pick w drafcie (via Philadelphia Daily News)[/h] w sumie oddali im kogoś za Speightsa czyli wyszło an zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 generalnie dosc ciezko przebic to co sie działo prawie rok temu. ja myśle ze portland cos zrobia, minesota zapoluje na jakas 2, lakers sciagna sesiona i mike, houston jak zwykle beda aktywni ale pewnie nic z tego bo chca bardzo duzo za swoich graczy, chyba tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Rockets mogli by nie robić jaj z ceną i oddać Lee i tak tam kiszą i Lee i tego T.WIliamsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 za zp1: Philadelphia 76ers pozyskali Sama Younga z Memphis Grizzlies w zamian za pick w drafcie (via Philadelphia Daily News) w sumie oddali im kogoś za Speightsa czyli wyszło an zero hmmm, przecież tam jest ciasno na pozycje 2/3. Lou, Turner, Iggy, Tadek Young, teraz jeszcze Sam.. Czyżby ktoś z niskich leciał za jakiegoś wysokiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Rockets mogli by nie robić jaj z ceną i oddać Lee i tak tam kiszą i Lee i tego T.WIliamsa.no wiesz ale jak chcieli za lee w tatym sezonie albo gibsona (!!!) albo asika to ja nie mam pytań. lee jest fajny ale nie problem jest sobie "wychować" takiego gościa, gorzej z wysokimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Lee wartosc spadła od ostatnich rozmów strasznie a Rockets wciąz Gibson lub Asik... :/ Może Lucasa im opchnąć, wygrywa facet sam jeden jedniuteńki z Heat, znaczy papiery ma, to wartość której liczby w kontrakcie nie wyrażają poza tym ja bym sie nie napinał na tego Lee, skoro po boisku zapiernicza No.21, który przy dobrych minutach zdaje sie moze dac tyle samo za rok jak nie wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Iggy i Lou/Jrue do Lakers za Gasola (żarcik taki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 hmmm, przecież tam jest ciasno na pozycje 2/3. Lou, Turner, Iggy, Tadek Young, teraz jeszcze Sam.. Czyżby ktoś z niskich leciał za jakiegoś wysokiego? może szykują jakąś większą paczkę na koniec sezonu? dla mnie LBJ(The Decision "rządzi") >>>Dwight (który nie wie czego chce) >>> Melo (od razu mówił że tylko NY)>>> CP3 (nie jego wina, że Stern zablokował) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 poza tym ja bym sie nie napinał na tego Lee, skoro po boisku zapiernicza No.21, który przy dobrych minutach zdaje sie moze dac tyle samo za rok jak nie wiecejdokładnie. w dodatku lee jest przeceniany w obronie, jasne dobrze broni ale nie aż tak dobrze jak się wydaje, za to w ataku poza spot-up zagra też picka, trafi po off-screan i zaatakuje obręcz. Jeśli już to ja bym szukał tradu z udziałem kevina martina ale jest chyba kontuzjowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 myślałem o czymś w rodzaju pick -lee. Gibson, Asik mają być w rosterze na playoffs i niszczyć deskę. Boozera niech sobie wezmą +plus spray na łeb. Butler jest milutki fajniutki ale to nie strzelec zza łuku. Qrcze i tak mnie Thibs zaskoczył bo sądziłem że jak wróci Deng to Jimmy znów zabetonuje się na ławce . a tu prosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 heh. raczej nie byłoby miejsca dla courtneya, choć nie wiadomo co z tym ripem (ehhh) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi