Stromile Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Co prawda jeszcze nie wiadomo dokładnie którzy z nowych uczestników zagrają w FBL #4, ale wiadomo już na pewno, że FBL #4 powstanie . Poniżej opiszę po krótce co należy zrobić. Po pierwsze musicie http://edit.yahoo.com/config/eval_register?.intl=us&new=1&.done=http%3A//basketball.fantasysports.yahoo.com/nba&.src=spt&.v=0&.u=d1735rh1jdhv5&partner=&.p=&promo=&.last=]założyć konto na Yahoo![/url] - jest to oczywiście bezpłatne i trwa parę chwil. Nazwa założonego konta będzie Waszym identyfikatorem (Yahoo! ID) i nim będziecie posługiwali się w naszej lidze. Po założeniu konta należy: wejść na stronę Fantasy Basketball na Yahoo! i kliknąć na szary guziczek "Sign Up Now".[/*:m:3cpih3bg] wybrać "Join Existing Custom or Public League".[/*:m:3cpih3bg] wybrać "Join a Custom League"[/*:m:3cpih3bg] wpisać w pola "League ID" i "Password" dane, które otrzymanie ode mnie[/*:m:3cpih3bg] To wszystko jeśli chodzi o procedurę dołączenia do ligi. Bardzo zachęcam do dokładnego zaznajomienia się z naszym FAQ'iem i przede wszystkim instrukcją użytkowania apleta Yahoo!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Wraz z dniem dzisiejszym wykrystalizował się skład ligi: Bunia - GG: 4283382 - walekonia@gazeta.pl[/*:m:3rhymop0] Jazzmen - GG: 5387208 - lukasek@os.pl[/*:m:3rhymop0] Kamil - GG: 3525464 - kamil-piska@o2.pl[/*:m:3rhymop0] mateo66 - GG: 2716685 - mateo66@o2.pl[/*:m:3rhymop0] Mr.Phillosophy - GG: 1886155 - billbox@poczta.onet.pl[/*:m:3rhymop0] Orwell - GG: brak - arm11@poczta.fm[/*:m:3rhymop0] prz3m3k - GG: brak - prz3m3k@gmail.com[/*:m:3rhymop0] Rookie - GG: 5890508 - rookie91@o2.pl[/*:m:3rhymop0] Viruz - GG: 3590683 - makaveli84@op.pl[/*:m:3rhymop0] Wachu_31 - GG: 8009595 - d_wach@tlen.pl[/*:m:3rhymop0] Kolejność z jaką będziecie wybierali zostanie wylosowana przez aplet. Będzie to miało miejsce na ok. 30 min przed godziną draftu. Co powinniście do tego czasu zrobić: Założyć konto na Yahoo[/*:m:3rhymop0] Podać tu swoje dane (GG & mail)[/*:m:3rhymop0] Wypowiedzieć się odnośnie kwestii proponowanego przeze mnie terminu draftu[/*:m:3rhymop0] Po otrzymaniu ode mnie danych - dołączyć się do ligi na Yahoo, którą dla Was już utworzyłem.[/*:m:3rhymop0] Proponowany przeze mnie termin to: niedziela 16 października g.15:00[/*:m:3rhymop0] Proszę udzielać odpowiedzi w miarę szybko gdyż im później tym mniejsze pole manewru przy zmianach terminów będziemy mieli. PS. Topic już odblokowany, można śmiało pisać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruz Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Moj mail to makaveli84@op.pl data draftu jak na dzien dzisiejszy jest ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bunia Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Panowie, ja się niestety nie moge zgodzić co do terminu draftu, niestety jade 22 na wesele, wracam dopiero w niedziele 24 poznym wieczorem, czy draft moze sie odbyc np 21 w czwartek? Lub w jakiś inny dzień.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Narazie data mi pasuje... chociaż w soboty o tej godzinie przeważnie szykuję się na imprezy (ale jakoś jeden raz mogę zrobić wyjątek :wink:)... Mail: kamil-piska@o2.pl 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Wobec planowanej niedyspozycji Bunii nowa propozycja: Niedziela, 16 października, godz. 15:00[/*:m:1zudnvih] Edit: niedziela 16 października g.15:00 już oficjalnie zastępuje poprzednią propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 lukasek@os.pl dla mnie termin może byc :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Bunia respect za pomysłowy nick mailowy. Teraz sie wyjaśniło wiele bo wszędzie mam taki a na GW nie mogłem założyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Byłbym zapomniał: Koniecznie przetestujcie swój system czy pójdzie na nim Aplet Yahoo. Jest on oparty na Javie i nie wszystkie systemy operacyjne mają wbudowaną obsługę tej aplikacji. Link do testu: http://help.yahoo.com/help/us/hoops/hoo ... es-07.html i "Test Your System" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaplik Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 BuniaTeraz sie wyjaśniło wiele bo wszędzie mam taki a na GW nie mogłem założyc Gimmie Ty to masz pecha znowu Ci ktos nick podprowadzil do maila :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Gimmie Ty to masz pecha znowu Ci ktos nick podprowadzil do maila . No to tak śmiesznie wcale nie zabrzmiało.... masz szczęście ze jesteś pokrewną dusza nie tylko w kwestii wyboru nicka:) choć co smutne fanem Spurs :twisted: ps my się i tak jeszcze policzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo66 Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Moj mail to mateo66@o2.pl . A co do daty moze mi byc ciezko , gdyz chyba bede bral kompa do akademika ,a weekendy bede w domu. Wiec moge nie miec kompa .Ale jeszcze dam znac jak to bedzie Ale jakby co to moze byc tak ze mi komputer wylosuje graczy ?? no nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Ale jakby co to moze byc tak ze mi komputer wylosuje graczy ?? no nie ?? Jak to zrobić: Włączacie strone naszej ligi. Na górze w żółtej ramce (tam gdzie jest na czerwono League Notes naciskacie na : pre-rank your players -> Edit My Rankings; wóczas pojawia się panel do układania listy. Wybieracie gracza i strzałkami przenosicie go z listy ogólnej List of Players, do Waszej własnej, My Players. Po zrobieniu całego rankingu należy zapisać ranking "Save Rankings"[/i">. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruz Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Z przykrością musze przyznać że ta godzina kompletnie mi nie odpowiada... Myślalem że będe mógł coś załatwić ale niestety nie udało mi się....Więc jeżeli jest możliwość to najlepiej pasowało by...... Dzień obojętny godziny wieczorne np 20,21,22.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Viruz nie będzie mógł w niedzielę 16 paź więc nowa propozycja: Piątek, 14 października, godz. 21:00[/*:m:24m5r1wz] Jeśli komuś z Was nie będzie ta data pasowała, zostaniemy przy niedzieli, 16 paź, g.15:00. Proszę o szybki odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 mi piątek nie pasuje :cry: chce zostac przy niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bunia Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 No skoro ani tak, ani tak, to moze w ta niedziele jakos pod wieczor? (16 pazdziernika). W niedziele wieczorem raczej wszyscy sa w domu, bo w pon szkola praca itd, mozna by zaczac kolo 21, 22 a wszystko skonczymy przed 24 :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Phillosophy Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Moj mail: billbox@poczta.onet.pl. Piatek mi nie pasuje, niedziela jest lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Wieczorem w niedzielę 16 X ja nie mogę z kolei. W takim razie zostajemy przy niedzieli 16 X, g.15:00 Przykro mi Viruz, będziesz musiał sobie jakoś poradzić (zrób sobie Pre-Ranka albo najlepiej zjaw się po prostu jednak ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruz Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Widze Że nikt o mnie nie myśli:(....Jezzman...powiedzał że mu nie pasuje więc Stro tak Zrobił...ktoś tam następny powiedział że nie pasuje więc Stro go posłuchał...a ja jak zawsze nigdy się nie licze....hahaha nie no żartuje chłopaki.. Jednak już wszystko wiem...Będe w Niedziele o 15... Sorki Stro Za namieszanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi