lorak Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 co za mecz. co za Rubio. szkoda tylko że sędziowie tak pomagają heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Mecz niesamowity z Rubio i Jamesem na czele. A odnośnie sędziowania znów mam takie przykre wrażenie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 wade juz w drugim meczu jest jak doctor jekyll i mr hyde , wlasciwie caly mecz fatalnie a na koniec gw , ciekawe na koniec sedziowie troche oddali minesocie , przy tym podaniu jamesa love ? ewidentnie faulowal przy przechwycie, wlasciwie powalil haslema ? na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wade rzeczywiście fatalnie w ataku, ale ostatni jego jumper to był wyjątkowy rzut. Wyższy bieg Jamesa w defensywie, czytanie obrony :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wyższy bieg Jamesa w defensywie, czytanie obrony :shock:sylabizowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 ojp jeszcze troche poogladam griffina i stane sie jego haterem , jaki to jest scrub w obronie , nie da sie na to patrzec ,wszystkie swoje punkty oddaje w obronie, amare o zgrozo jest chyba lepszy od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 pi****le takich LAC oddawać mi Gordona,Kaman i Aminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 To, co zrobił się Bryant to sabotaż. Bynum znów rządzi i dzieli, a piłkę rzuca (nieudolnie) KB. Heat zmasakrowali Bobcats, ale to do przewidzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kobe jest rewelacyjny nawet jego najwiekszy fan po takim meczu mi nie będzie wstanie wmówić że on nie jest kretynem, a i to samo o Gmie Magic Bynum gra wyjebiście ale kismy się dalej z Howardem no rzesz naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jacy ci Clippers są tragczini. Griffin wiecej gada niż gra jedyne jaja w tej drużynie ma Mo Williams. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A ja podtrzymuje zdanie: zostawić Bynuma, a howarda niech sobie Magic wsadzą w dupę ;-) Co prawda miał problemy zdrowotne ale jest młodszy i mam nadzieję, że kolana już mu nie wysiądą. Swoją drogą jest dużo bardziej agresywny od niego. A w ogóle jeśli Wolves nadal będą grać jak grają to zaczne oglądać ich każdy mecz. Z publicznością robią niezłe show. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 http://www.firstrowsports.tv/watch/99094/1/watch-nba-tv.html jak komus sie nudzi zaraz beda nowe odcinki open court. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Czy wiadomo coś w sprawie all-star weekend w tym roku? Odbędzie się (kiedy?) czy anulowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 24-26 luty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Danke. Ciekawe kiedy uruchomią głosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 tego juz nie wiem. szczerze to nawet mnie to nie interesuje bo nie glosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 O, dzisiaj uruchomili http://www.nba.com/allstar/2012/asb/eng/landing.jsp?referrer=asb12_mainTopStory&cid=asb12_mainTopStory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 trzymam kciuki za Smugi asienajebalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 oj AB doprowadzi mnie do zawalu kiedys :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 A Heat wygrywają po trzech dogrywkach! Bez Wade i Jamesa. Jeden z lepszych meczów, jakie widziałem. Bosh dał pierwszą dogrywkę celnym rzutem za 3 punkty, a potem rządził Chalmers. Bynum 7/7 po 1. połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi