matek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ten mecz juz przejebalismy, mimo ze jeszcze 7 minut gry. w pierwszej polowie skutecznosc trzymala lakers w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Jest tu kto? Ja oglądam co mogę, ze wskazaniem na Bulls... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Pierwsza porażka Orlando u siebie staje się powoli faktem, Bulls pięknie pokazują im ich niedoskonałości ofensywne jak i defensywne, no i chyba BIG TIME Deng dzisiaj będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dalej nic nie rozumiem. KB 18 rzutów, Gasol i Bynum 19. Skuteczność KB 10/18, wiec teoretycznie bez zarzutu, ale prędzej czy później irytacja takiego Bynuma wyjdzie na wierzch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Kobe being Kobe Tylko za dużo izolacji gramy chyba, że tak to ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Aż tak nie jest pewien swojego rzutu osobistego, że za każdym razem musi się wyginać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Muszę sie pochwalic ... xD Zdziwienie było muszę przyznać niemałe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 atlancie wpada wszystko jak leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 atlancie wpada wszystko jak leci Nie wiem co gorsze, to że Hawks wszystko wpada, czy komentarz Edka Durdy Lepiej niech idzie wypić kawę, a da Hubertowi Radtke komentować w pojedynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 ale t-mac kapitalnie kreuje, trzeba przyznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 asik ma zayebista fryzure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Nuggets i Spurs on fire. Będzie 40 Gallinariego? EDIT: Łooo, nie zauważyłem statsów Josha Smitha. Prawie 5x5. Zabrakło dosłownie jednego przechwytu. Dokładnie wyglądało to tak: 25 pkt, 5zb, 5 as, 6 blo, 4 przech. Edytowane 8 Stycznia 2012 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmaki Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Milicic mnie zawsze zaskakuje. Jak można być w NBA i nie trafiać czysto z 0.5m od kosza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Vesely jak Iverson w swoim pierwszym meczu w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 poprosiłbym o linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 ilp, koelner. ostatnie mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 ładnie ,a mi się popierdoliło i od piątku nic nie oglądałem dla rubio specjalnie zrobią top10 alley-up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 więcej bookerów, mcgee, mniej blatche'y, crawfordów, a będzie lepiej w wizards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 juz 4 to rubio? kurcze, tylko ze dwie pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 rubio ponabijał calderonowe asysty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi