Luki Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Miał na samym poczatku. A co do wagi - miał być 'leaner' ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 no to przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Działa wam LP ? Mi działa, ale mam pytanie, czy będzie dało radę o 23 przełączyć na Lakers? Bo wcześniej chwilę przed rozpoczęciem Mavs-Heat mimo klikania na to spotkanie nie włączała się transmisja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Teraz wg mnie będzie dało radę bo już teraz można się przełaczyć. Wcześniej takiej opcji nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 jebac te jego postupy , mariona w drugiej polowie anie razu nie wzial na plecy, jeff: justin bieber , hmmm i think i can post him up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Teraz wg mnie będzie dało radę bo już teraz można się przełaczyć. Wcześniej takiej opcji nie było. No mi na razie na Lakers-Bulls nie chce przejść, a na BOS-NYK niby przechodzi tylko że się ładuje ciągle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Kliknij na ten pasek 'live', wtedy się właczy ekranik z piłka i napsiane, że za chwilkę się zacznie. o 23 równo pewnie puszczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Kliknij na ten pasek 'live', wtedy się właczy ekranik z piłka i napsiane, że za chwilkę się zacznie. o 23 równo pewnie puszczą. No już mi się przełączyło, dzięki wielkie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Spoczi, mam nadzieję, że ten będzie tak zacięty jak Bostonu. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 oba mecze ma ABC wiec bulls-lal zacznie sie po miami-dallas, czyli za 20 minut:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 No tak, o tym zapomniałem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 zasadnicze pytanie mam: czemu nie grał half man Curry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 zasadnicze pytanie mam: czemu nie grał half man Curry? Kontuzja biodra, za 2-3 tyg będzie gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 4Q przegapiłem, ale widzę, że zbliżyli się się na te 10 punktów, i w tejże kwarcie zrobili 'run' 29-8, a więc pod tym względem bez zmian od czasu ostatnich PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 oddanie piłki przez Mettę wygląda tak jakby miał złamaną rękę :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Powiem wam tak, mi sie wydaje ze artest chce amnesti, chce dostac kase i isc boksowac or whateva, widac po nim. Sorry ale k**** my nie gramy o tytul jak nie zrobimy jakiegos ruchu, przez 3 lata, 4, nie ogrywalismy zadnych rokasow, fajny gudlok jest i wgl, ale na 2 minuty w meczu podczas rs, od czasu do czasu. Buss juz dal znak do orlando, nie oddam gasola i drew za howarda, nie wiem, drew za howarda, albo gasol za howarda bo w sumie czemu by dwightem nie grac na 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Gasol & Murphy & Blake = trzy smutne białe gęby bez żadnej pasji, dajcie jeszcze Waltona do tego i porzucam ten zespół :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 nie skreślajcie Lakers ja wam mówie nie skreślajcie, niewiem czemu ale tak chciałem na takiego "męża stanu" wyjść tak to mówię z zaciśniętą pięścią nie skreślajcie Lakers 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 kobe musial pierdolnac kilka jumperkow zeby tom zmienil krycie i poslal na niego denga . czasami lapska opadaja do kostek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Artest gra skandalicznie, podobnie się porusza, Rose pasywny. O poprzednim spotkaniu ani słowa, za to Celtowie pokazali tradycyjne problemy w ofensywie w 4. kwarcie (żałosne pick and popy z KG albo zasłony dla Allena), a Anthony klasę, chociaż grał 1 na 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi