matek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 nie wiem skad zachwycenie u niektorych Gordonem. nabil fajne staty w slabych clippers ale ja w nim nic specjalnego nie widze i oddam johnson/brooks/ktorys z pg - za podkoszowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Matek a oglądałeś kiedyś jakieś mecze w jego wykonaniu - wiesz, tak, zebyś skupił się na tym co on robi. Dla mnie to jeden z bardziej niedocenianych SG w tej lidze... Nawet widziałem takie zestawienie po sezonie na bodajże ESPN gdzie oceniano graczy na każdej pozycji i na SG Gordona wymieniano jako najbardziej niedocenianego albo najbardziej obiecującego, nie pamietam już. Także to nie tylko moje zdanie skromnego kibica LAC:) O, znalazłem: http://espn.go.com/nba/story/_/page/5-on-5-110726/shooting-guard-ratings Poza tym, że jest świetnym strzelcem to jeszcze naprawdę dobrze broni. Ty lubisz wariatów a ja lubię takich na pierwszy rzut niepozornych "silent killers". Szkoda, że mi nie pomoże w tym roku bo bym powalczył o podium z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 faktycznie malo go ogladalem a jak juz to nie zachwycal mnie...ale moze za duzo naogladalem sie Kobe i mam teraz wygorowane oczekiwania w stosunku do innych dwojek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 nie no - Kobe to inna liga... Ale już z innymi SG wytrzymuje moim zdaniem porównanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 czemu wam nie pasuje wymiana z LBJ - Johnson/Gay? są już 3 glosy na nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 tez nie rozumiem, kto taki na "nie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 wtf? i 3 na tak... jeden na nie i upadnie... a wymiana ustalana dlugi czas na gg i kosztujaca wiele łez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie no, nie ma podstaw chyba do veta w tym wypadku, ale nie wiem c zy jestem do konca obiektywny. JJ drugi na swojej pozycji w calej lidze tylko za Kobe a Gay to nieco gorsza wersja lebrona. Nie wiem juz sam, moze Ci co glosowali na "nie" niech sie wypowiedza bo po p rostu nie rozumiem powodu veta. Mimo wszystko mam nadzieje ze przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie mam pojęcia - tutaj najpierw w ogóle się nie zastanawiałem i zaakceptowałem. Później jak to ja przyjrzałem się jeszcxze dla spokoju statystykom i też mi wyszło ok. Statami oczywiście dwójka gogalq daje więcej - no ale LBJ to LBJ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Matek - mały zakładzik na dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie mam czasu, ucze sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 a oglądasz live? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie moge jutro mam wazny dzien jak go przeskocze to juz bedzie semestr raczej z gorki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 no to faktycznie nie oglądaj bo się jeszcze zestresujesz:) Rozumiem, że na forum nei pisać o wyniku rano? Będziesz oglądał po egz/kole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 mowicie o clipps - lakers? co to za zaklad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 jak chcesz to pisz i tak sprawdze wynik rano, a obejrze po poludniu kolo+zaliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 o wielką stawkę spójdz na nasze avatary:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 jak chcesz to pisz i tak sprawdze wynik rano, a obejrze po poludniu kolo+zaliczenie kurcze, nienawidzę oglądać meczy znając wynik. Zwłaszcza jak wiem, że przegrają no to powodzenia, ja kończe oglądać Gran Derbi i idę spać. o 4 pobudka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 No i co Matek, zdałeś? Jak tak to masz podwójne powody do świętowania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 mysle ze poszlo dobrze teraz czas kombinowac trade'y, Panowie m.in Johnson jest dostepny. Za kogos pod kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi