gogalq Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 chce, ale nie kosztem pewniaka w skladzie. Liczylem ze wymienisz ich za pol darmo Aldridga bym chetnie wymienil nastomiast, ale w mojej opinii, nie masz nikogo interesujacego w skladzie Chetnie bym sie pozbyl billupsa, allena i diawa, reszta untradeable raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 no to sobie pogadaliśmy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 no Ty jestes dla mnie wielka zagadka, nie masz nikogo szczegolnego w skladzie a mimo to trzymasz sie gory bez problemu z tym Andersonem to strzal w 10 byl. Jesli juz mowie ogolnie o skladach to zastanawiam sie, jakim cudem Cubebrick zebral tak mocna ekipe, pewniak chyba do wygrania puki co. Mam nadzieje ze sie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 wiesz - miałem autopick bo byłem wtedy off-line przez tydzień. No i jest jak jest:) Potem miałem średnio udany trejd: Gordon za Kobe (no ale cieżko było przewidzieć kontuzję Gordona), choć moze jak wreszcie Eric wróci do gry to da mi dużo punktów i przechwyty:) Także faktycznie, nie mam za bardzo gwiazd w zespole. Ale udało mi się pare perełek ściągnąć z FA i jakoś idzie:) Pewnie gdyby Kobe został to mógłbym być nawet pierwszy teraz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) mhm mozesz poszla oferta Teague daje sporo wiecej asyst i przechwytow (i bloki) oraz lepsza skutecznosc za 3, myslalem ze latwiej sie zgodzisz na trade za dajacego mniej korzysci Holidaya, twoja decyzja masz dwie opcje do wyboru Edytowane 18 Stycznia 2012 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 done deal. Jest ktoś chętny na KG, Paula Prawdę lub na Derricka Williamsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dzieki za trade wzialbym KG i Williamsa (nawet skladalem taka oferte Havlickowi kilka razy) ale nie mam kogo oddac za nich w tej chwili najwyzej Favorsa za KG a to raczej za malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 z cyklu "kolejny nierowny trade matka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 dokładnie:( Zestawienie sumaryczne w każdej kategorii (poza TO, nie chciało mi się szukać a w "podglądzie" graczy nie widać tej staty): [TABLE=width: 504] [TR] [TD]3PM[/TD] [TD]REB[/TD] [TD]AST[/TD] [TD]STL[/TD] [TD]BLK[/TD] [TD]TO[/TD] [TD]PTS[/TD] [/TR] [TR] [TD]-0,1[/TD] [TD]-1,3[/TD] [TD]-5,1[/TD] [TD]-1,4[/TD] [TD]-0,6[/TD] [TD]0[/TD] [TD]0,2[/TD] [/TR] [/TABLE] tam gdzie minusy są - mhm traci. Czyli traci w każdej kategorii, nie zyskuje praktycznie w żadnej. Panowie, ja vetuję (jak normalny gracz a nie jako komisarz) - stwórzcie sensowniejszy trejd, proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 kidda i tak wywalam, robcie co chcecie do kazdego mojego trade'u cos macie...od Kobe po Blatche... croolick wez tez pod uwage ze to sa gracze z innych pozycji. niczyjego transferu nie komentowalem, twojego z kobe tez przyklepalem Westa za Gordona bez gadki a wy macie pretensje, jak przy kazdej mojej wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Matek - nie do każdego. Ja miałem wcześiej tylko do jednego ale i tak nie vetowałem nawet - a o ile się nie mylę kiedyś nawet broniłem Twojego trejdu. A tutaj ostrzegałem, że będe szczególnie uważnie liczył staty w każdej kategorii. Zresztą sam spójrz- co mecz zyskujesz średnio 5 asyst i 1,5 przechwytu nic nie tracąc - gdzie tu interes dla mhm? Nie czepiałbym się gdyby chodziło o małe róznice - ale 5 asyst i 1,5stl to wg mnie dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 jak w cyfrach prezentowala sie twoja propozycja cousinsa za barnesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 takie tez zestawianie nie jest do konca w porzadku, czasem chodzi glownie o jednego zawodnika a reszta i tak wyladuje na lawce. Zastanawialem sie czy to puscic i bylem sklonny sie zgodzic, no ale skoro nie tylko dla mnie wyglada to podejrzanie to juz sam nie wiem. Wlasciwie od matka tylko butler jest jakims sensownym graczem a co do blaira i hilla to w FA znajdziemy pewnie lepszych obecnie. Natomiast blacz, holiday i kidd to gracze ktorych sam chcialbym u siebie miec, sam jrue jest chyba wiecej wart od blaira hilla i butlera razem wzietych, no ale to juz naciagane. Ktos jeszcze sie tu wypowiada czy tylko ja, croolick i matek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 jak w cyfrach prezentowala sie twoja propozycja cousinsa za barnesa? Nie proponowałem Ci Cousinsa za Barnesa... OK, kilka razy dałem głupie propozycję- ale to w odpowiedzi na głupie propozycję innych chcąc pokazać moją irytację Ale kiedy dawałem poważniejsze oferty to zwracałem uwagę na cyferki i starałem się bilansować punkty w poszczególnych ROTO-kategoriach. Za Cousinsa proponowałem ci m.in. Ala - nie przyjąłeś tego. I oczywiście, że takie zestawienia nie są do końca w porzadku - ale jakoś porównać trzeba. Matek mówi, że Kidda i tak wyrzuca- ale pewnie i mhm nie wszystkich wrzuci do punktującej 10-tki. Dlatego mogłem porównać tylko w ten sposób. Zgadzam się z gogalq - takich graczy jak Blair czy Hill znajdziesz na FA. A Holiday i Blatche'ów już niekoniecznie... Tak jak mówiłem - nie vetuje trejdu jako komisarz (czyli autorytarnie) ale dałem zwykły vote, pierwszy raz zresztą w tej grze o ile się nie mylę. I tak jak obiecałem monitoruję dokładnie trejdy mhm - tak jak obiecałem. Moim zdaniem Matek - świadomie bądź nie- trochę wykorzystujesz fakt, ze "nowi" jeszcze nie do końca się łapią w ROTO i łatwiej namówić ich na niezbyt korzystny trejd. Tu mamy taką sytuację - nie tracisz absolutnie w ŻADNEJ kategorii, zyskujesz wyraźnie w DWÓCH. Ciekaw jestem co ty byś o takiej wymianie powiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 żadnej wymiany do tej pory nie komentowalem, bo i nie prowadzilem analiz. nie moja sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 i ja przyjmuję podobną zasadę - ale w przypadku mhm przyjąłem wyjątkowo inną optykę, wiadomo czemu. Pozostawiam innym do oceny ten trejd. EDIT: póki co 3 graczy zaakceptowało - więc chyba trejd przejdzie. Widać tylko ja uważam, że trejd jest nierówny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 no ale matek patrz, poprzednio przyszedl nowy, mooney i na starcie poszly 2 trejdy z nim, oba zreszta w mojej opinii nierowne. Teraz ledwo przyszedl mhm i zaraz leci kolejny nierowny trejd. troche to dziwnie wyglada po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 dlaczego wywaliles jeffersona za kontuzjowanego arize? allen za barnesa rozumiem ale tego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ariza wraca dziś a Jefferson gra coraz słabiej. Wiem - ryzykuję ale nie mam wyjścia. Nie mam gwiazd, które by was skusiły do trejdów więc kombinuję z FA. EDIT: zresztąryzyko nie jest znów takie duże. Ariza daje mi przechwyty, więcej zbiórek i IMHO stabilną formę. A Jefferson - takie mam przeczucie bo nie oglądam SAS - będzie teraz w dołku. Zresztą tracę tylko w 3PM których nie potrzebuję, szczególnie jak już wróci Gordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 A propo nierównych trejdów: Eric Gordon za Kembe Walkera Bulls, proszę Cię o zachowanie powagi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi