CubeBrick Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 goglaq... jak to widzisz?... proponuję bo widzę że ten Iman Shumpert... to trochę słabe uzupełnienie a trzy tygodnie zwłoki, to jednak sporo! ja sobie w tym momencie mogę pozwlić na zwłokę i dlatego myślę że uczciwie. W sczególności Chalmers, zdrowo wygląda w tej wyminie myślę że daje ci wszystko czego potrzebujesz i ma sporo potencjału na rozpęd... ale daję dowolność. Daj znaka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 mam wiecej meczy niz wszyscy z czolowki wiec moge sobie pozwolic na zwloke shumpert daje mi przechwyty i puki co jestem z niego umiarkowanie zadowolony. Jacksona oczywiscie nie chce, raz zagral dobry mecz i tyle, wrocil na dno chalmers tez niepewny gracz, raz gra dobrze, raz przecietnie. Szukam samych solidnych grajkow a do tego chalmers gra w mocnym miami gdzie nie jest nawet 3 opcja. Nie po to czailem sie na manu zeby go oddac za kartofle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 no nic... dwa dni za późno się ogarnąłem;/...mądry polaczyna po szkodzie;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 CubeBrick, mysle ze uczciwa propozycja? obaj sobie pomagamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 stary,ja sobie nijak nie pomogam oddając conley'a i pau, stary!... najlepiej przechwytujący w lidze- opdecnie w top 5 rankingu, 16 ptk,8 as... i pau budzący się w końcu do formy jakiej od niego oczekuje od miesiąca...Może i jest to uczciwa w jakimś sensie wymiana ale ja oddawałbym podstwę swojego składu, za dodatek na który mogę sobie pozwolić mając nadmiar podkoszowych... Pau narazie zostaje jak chcesz możemy kombinować z Noah i Hibbertem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 johnson daje m.in trojki ktorych potrzebujesz zamiast feltona moge dac irvinga lub kogos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Do trójek ostatni nakupiłem siekaczy(pierce, durant, holiday) i jak bede potrzebował ich więcej to siągnę po specjalistów, W tym tradzie najbardziej mnie kusiła możliwość podminay Johnsonem jednego z PG... przez co nie straciłbym dominacji asyst, i zyskał na TO... ale jak mówie to jest tylko dodatek za który musiałbym zapłacić, najlepszym PF i podstawowym PG!... nie w tą stronę droga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 sam Pau? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Z tym muszę poczekać... Jeśli Noah po odpoczynku zacznie punktować, powiedzmy do 14... to jest taka możliwość, ale jak Pau zacznie walić 20,10,3 plus 1,5 blk... to nie ma więc z dobrego serca radzę żebyś się mimo wszystko rozglądał nad innymi propozycjami, bo moja wymagała będzie nieco czasu i tak naprawdę trudno określić na czym stoi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 ja na twoje propozycje szybciej sie decydowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Panowie jest ktoś zainteresowany Andersonem+Calderon+Harrington? W zamian za 2 graczy którzy dadzą mi zbiórki i punkty. JAk będzie dobry to nawet jeden gracz:) Matek, dawaj tego Cousinsa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 nie wchodze w 3 za 1 bo musialbym kilku wywalic poza tym w twoim skladzie interesuja mnie tylko jennings i millsap. a nie sa warci Cuza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooney Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ja oddam Kamana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 korekta bo chyba zle sie wyrazilem croolick raczej bylbym sklonny oddac cousinsa za pakiet jennings+sap:) za jednego z nich nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 na cholere mi Kaman który już nie zagra w NOH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 korekta bo chyba zle sie wyrazilem croolick raczej bylbym sklonny oddac cousinsa za pakiet jennings+sap:) za jednego z nich nie Matek nei żartuj sobie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooney Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zależy mi na Jenningsie,bo to mój ulubiony gracz Pewno byś chciał za niego Griffina? Jeśli tak to musiałbyś coś dorzucić. Najlepiej PFżebym nie miał dziury na PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Warrier... Co chesz za kure?... powiedz mi jakich pozycji szukasz a zmontuję, dobrą ofertę. Myślę że mam grajków na każdą pozycjię, którzy by wnieśli sporo dobrego do twojego squadu. Tym bardziej że jestem w stanie zapłacić 2 do 1 a to niezły deal w stosunku do jego kontuzjogenności! 1 Edytowane 28 Stycznia 2012 przez CubeBrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Zaproponuj coś Mooney - może będzie łatwiej:) Tylko proszę Cię, rozsądnie... Może Griffin+ Wall vs Jennings + Brand? Jennings>Wall, Griffin >Brand. Griffin wbrew pozorom nie jest taki super bo mi zabiera dużo w FT% no ale avatar zobowiązuje:) Brand daje Ci bloki i przechwyty. Edytowane 28 Stycznia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 mi nie chciales oddac jenningsa za walla z dodatkami. mowiles ze walla nie wezmiesz za nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi