Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2011/12

mycek

Rekomendowane odpowiedzi

do przerwy radzą sobie chłopaki zadziwiająco dobrze

Najgorzej dotychczas wypada CJ, który przetrzymuje piłke, popełnie głupie błedy i co najgorsze daje sie podpuszczać przy wyprowadzaniu piłki, przez co jest w posiadaniu 15-18s na akcję, a Rose to on nie ma na koszulce wyszyte i potem nie bardzo wie co dalej zrobic...

Zbiórka ratuje Bykom dupe, ponowien było od cholery i dobrze, bo inaczej byłoby juz -20.

Dziwne ze grając bez hamiltona, Rose'a i w jakims sensie tez Denga (nie radzi sobie z duzo wiekszą uwagą rywali pod nieobecność Derricka) Byki są tak blisko

C's to jednak C's, oni są groźni i w tych PO też wolałbym, zeby Bulls sie z nimi nie spotkali zbyt wcześnie o ile wogule

W sumie jeśli do gry wróci Deng jakiego znamy i korver zacznie trafiac Byki mają szansę wygrac ten mecz

no i deadly4U jak Ci sie podoba Gibson? 3 posiadania pod samym koszem=0pts...

zabierzcie mi go z oczu bo serce mi krwawi...

nie tylko brakuje punktów Rose'a, ale przede wszystkim jego rozegrania, widać jak bardzo tego brak

C's świetnie bronią przeciw Korverowi, chłopak nie ma praktycznie okazji

no i mamy pozamiatane...

Edytowane przez josephnba

Matko z córką, Byki bez Derricka z lepszymi przeciwnikami wyglądają jak niedorozwinięte, ślepe dzieci bez nóżek we mgle - przed tym meczem oglądałem LAL - TOR - tam akcję można było porównać do błyskotliwej komedii sensacyjnej z wielowa zwrotami akcji i nietuzinkowym zakończeniem - tu mamy ciężki dramat psychologiczny, o poważnych problemach egzystencjalnych, którego akcja toczy się w jednym pomieszczeniu, a operator jest całkowicie zbędny, bo nawet jakby był to niewiele tu dla niego roboty...

Nie miałem dzisiaj ochoty na ciężkie kino...

gratulacje dla Bulls za ten mecz, zagrali z sercem, ale bez closera bliskich spotkan się nie wygrywa, a skoro najlepszym graczem ma być Watson w końcówkach to równie dobrze możemy iść na ryby juz teraz w lutym

z Rose'em Byki by wygrały ten mecz i to mnie bardzo cieszy

a co trener ma wspólengo z tym że:

Booz mający samego Watsona bierze czas (OSTATNI!!!)

CJ odpala prawie trójke z pozycji jakiej nie powstydził by sie Jordan, a po tem jeszcze jaka pseudo penetrację

Prawda jest taka, ze C's świetnie wybronili każdą okazję Bulls do punktów, nasi sie gubili strasznie, nie byo ani jednego graca potrafiącego wziąc mecz na swoje barki, a jedyny, który ewentualnie mógł to zrobic (KK) był dzis wyłączony, bo C's genialnie odcinali go od pozycji

parę słów z boku!

1. krycie Rondo gdy w rosterze jest 2 nieogarniętych maluchów nie polegało na kryciu 1 on 1 tylko wyczułem że kluczowe nie będzie podwajanie BIG a ograniczenie RR "zespołowo" co w sumie jeżeli o końcowy efekt i TD właśnie przewidziałem

2. Rondo pokazał, że jest dobry na słabszych przeciwników (brak Rose'a) jednakże dalej będzie raczej miał problem wejść na najwyższy poziom ( problem a'la LBJ "na razie")

3. Jo totalnie NIE ZGADZAM się z twoja mocno już w nocy zmęczoną opinią że z Rosem Byki by wygrały...

zagrałyby inny basket i zupełnie inaczej zagrałby Booz, który miał więcej gry bez Rose'a

i tu sedno sprawy...o ile końcówka meczu pokazała dramatyczny brak DR to jego "nieobecność" pokazała ze można wysokimi Bulls grać jak grają Lakers i ze niestety Panowie ale DR ogranicza ich a nie rozwija....

daleki jestem od stwierdzenia że Bulls są lepsi bez Róży jako zespół ale widać było ze wiele istotnych elementów bez lidera działa dużo lepiej

gdyby Róża był na parkiecie wczoraj część elementów gorzej by zadziałała

4. timeout Booza

nie tłumacze brania głupiego czasu Carlosa bo sfarfoclował ale kolo miał pecha że akurat był -łapiąc piłę- odwrócony i totalnie nie widział swojego gracza

chciał oszczędzić każdą sekundę i stracił szanse na 2 punkty ale nam się tak z kanapy łatwiej na to patrzyło niż z perspektywy boiskowej