Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2011/12

mycek

Rekomendowane odpowiedzi

konkurs konkursem, ale fakt jest taki ze faul Brewera był mega inteligentnym zagraniem

kazdy z nas wie, że Melo jest bardzo groźny w takich sytuacjach, juz nie jeden taki rzut w przeszłości trafił! Trójka dałaby remis (czemu ja myślałem o +4pts?), a tak po dwóch FT Byki miały i piłke i prowadzenie i komfort, bo w perspektywie kolejne dwa FT

Tak tylko, faul to nie zawsze pewna piłka, trzeba jeszcze zebrać po ewentualnym niecelnym FT. Wiem, że mało prawdopodobne ale jednak. Swoją drogą pamiętam jak w 2009 roku, Melo w 2 rundzie rzucił Mavsom 3pt na remis bodajże, gdzie był ewidentnie specjalnie faulowany, a pasiaki nie zagwizdały.

Byki mają ostatnio 1-5 z zespołami +0,5% (W Boston, L Atl, Memp, Ind, Mia, Phi) co daje do myślenia.

Przed nami Bucks, zespół imo przedziwny ale bez Bogut'a radzący sobie przyzwoicie. Ostatnio 3 wygrane z rzędu (w tym z LAL i Mia), u siebie bilans 7-2 więc będzie ciężko oby zwycięsko.

oficjalnie najnudniejszy mecz sezonu

ja nie wiem jak Bucks wygrali 2 mecze z Heat, jak wygrali z LAL i tak dalej.

Zero zaangażowania w grę, zero gry w D, a z tego są znani

a co sie tyczy Bulls to oglądaliśmy zespół jakim niestety byli przez kilka sezonów- jumpshot

bez sensu, Rose w drugiej połowie tez mi sie nie podobał, grał nonszalancko, zresztą cały zespół tak grał, jedynie w D Bulls mi dziś naprawdę sie podobali, powrót Denga od razu robi rónicę

Fajna wygrana, niby jeszcze 5 min do konca, ale powiedzmy sobie szczerze- Bucks tego meczu nie wygrają

na trybunach dzis chyba bylo wiecej fanów Bulls, ale co sie dziwic jak mają tak blisko ;)

3.50 do konca a na parkiecie Rose, Noah i oczywiscie Deng. Chłopak sie naodpoczywał to go można znowu pozajeżdzać a co

Spoiwo w postaci Denga wróciło wreszcie do składu.

Bez niego to nie to samo.

Józek-nie przesadzaj z tymi minutami dla Luola. Thibs go kocha to raz a dwa nie gra znów jakiś masakrycznych ilości. jak był zdrowy to tyle przebywał na parkietach w poprzednich sezonach i jeszcze przed Tomem za czasów kochanego Skiltelsa

weterani, a jak się poczuwacie w sprawie potencjału offensywnego drugiego unitu bulls na serię z heat?

przykład: mecz z philadelphią, druga q, watson odpalający cegłe za cagłą bo nie da się nic innego zagrać.

jeśli korverowi nie siedzi to bieda przez dobry moment meczu.

Co mi baardzo przeszkadza w tej organizacji to brak takiego postawienia na jedną kartę, ryzyka, i nie chodzi o boisko tylko o biuro.

Np, wyjdzie to za kilka tygodni kiedy jr smith będzie wracać z chin, podpisywać czy nie? Konserwatywne podejście mówi że nie, bo zepsuje chemie, bo jest w gangu i może kogoś zabić w szatni, ale jr smith jako uzupełnienie 2nd unitu jako samiec alfa w offensywie? ja mówie tak.

no pewnie tak ale chodzi mi o to że zarząd jest niezwykle pasywny.

z tym smithem to tylko przykład, chciał grać dla bulls, otwarcie pisał o tym na twiterze, bulls tez byli nim zainteresowani, ale oczywiscie zadnych konkretów, teraz kiedy jest mozliwosc mozna mu zlozyc kontrakt taki jak zloza clippers czy nix czyli jakis wyjatek, ale forman tego nie zrobi. Wiem ze jest rip i jak bedzie zdrow to bedzie hot sexy ale boje sie poprostu o lawke bo w po nie moze byc wpadek w stylu nie rzucenia jakiegokolwiek punktu przez dłuższy okres czasu, wiem ze jr to zjeb jakich malo ale jesli chcesz walczyc o mistrzostwo to ryzykujesz, proste.

podobnie z piątym pod kosz, forman nawet mowil ze 'szuka' tylko np miami zdarzylo zaproponowac kontrakt kenyonowi i przybilli, a gar czeka, na co?

Pójdzie do NY. Jestem tego w 99% pewien.

faktycznie, zapomnialem o nich. maja mini-mle i melo...no i on jest z NY czy tam z NJ

podobno chce grac w ktorejs z pieciu druzyn: lakers, bulls, knicks, clippers i thunder. tych ostatnich chyba mozemy wykluczyc bo wydaje mi sie ze oni nie beda go chcieli bo i miejsca nie maja.

ale pisal ostatnio cos na twitterze o staples...

nie powiem, przydalby sie lakers taki gracz z tej smutnej jak pizda lawki

Edytowane przez matek

zaczerpnalem z jakiegos filmu, nie pamietam juz w tej chwili z jakiego;)

tak czy inaczej nie moze byc tak ze czekamy na powrot Blake'a jak na zbawienie i chyba jedyna szanse na poprawe gry naszej lawki. jesli jest taka mozliwosc to trzeba wyjebac np kapono i brac tego jr

ale to nie ten temat

mycek a kim z czołówki JR nie jest zainteresowany? Lakers, Clipps, Heat, NYK, Bulls. jakoś tak sie dziwnie składa ze wszystkie ekipy z duzego rynku

czy Ty naprawdę jesteś tak naiwny że wierzysz iż Bulls nic nie robia? Powiedz mi kiedy słyszałeś od Formana czy Paxa ze prowadza z kimś rozmowy? Słyszałeś coś o RIPie? Bo jedyne co ja usłyszałem to wypowiedź Rose'a i samego Hamiltona.

Czy słyszałeś o tym z kim i o jakich pieniądzach w poprzednim offseason gadali Bulls? Nie słyszałeś, bo taka jest polityka klubu- nic ma nie wychodzić do mediów, żeby nie było niepotrzebnych spekulacji i gadania

Ale widać zawsze znadzie sie taki mycek co każdego gracza powiąże z Bulls i skrytykuje pasywnośc klubu, który przypomne bez robienia z siebie medialnej dziwki jest aktualnie na pierwszym miejscu na wschodzie...

podobnie jest z przybilla- dali mu oferte i czekają bo to teraz podobno od Joela zalezy z kim podpisze. Gdyby dali mniej od Heat to pewnie juz byś o tym usłyszał i miał powód do płaczu że wybrał Miami, ale z tego co piszą sprawa wyglada inaczej