Skocz do zawartości

2011 FANTASY DRAFT - ZASADY I DYSKUSJA

matek

Rekomendowane odpowiedzi

nie taka ciezka, bo uwazam to za steal. all-star i 2nd all-nba robiacy 22/8/5/2 przy krolu strzelcow piechota nie chodzi. ostatnia szansa na wyciagniecie kogos tego pokroju. nie uwazam zeby byl to zawodnik szkodzacy druzynie jak sadza niektorzy z was, w dodatku moge go ustawiac na dwojce co daje dodatkowe pole manewru przy wyborze lawki. do 5 rundy by sie nie ostal napewno. ciekawe czy ktos mial na niego chec w V rundzie?

w okc brakuje kogos kto trzymalby go krotko za morde i w razie problemow sprowadzal na ziemie, ja mam KG :)

No, Matek, zaskocz nas :D

zaskoczylem?

dla mnie rozwiązaniem jest Beasley na ławke

jako energia z ławki, ktoś kto pociągnie grę w II rzucie może być ciekawy

A no przy takim rozwiązaniu to jestem za :D Tylko ciekawe jak to zniesie Beasley :D

EDIT:

@gogalq

Blokujesz nam chłopie termin, który wszystkim pasuje- szczegóły w wątku o ROTO. Przemyśl sprawę - zawsze to milej jak ktoś dobrowolnie poddaje się woli większości :)

@Matek

NIe zaskoczyłeś ani trochę. Ale ciekaw jestem jak pogodzisz w jednym teamie tyle indywidualności - Westbrook, Beasley, Howard. tak sobie to widzę jak mam być szczery :) Jak ich wszystkich pogodzisz w ataku?

cos wymysle, to dopiero polmetek :wink:

gogalq!

Przy centrach takich jak Horford czy Jefferson i Ibaka moze grac z powodzeniem na srodku. Big Ben udowodnil ze nie trzeba miec wielkiego wzrostu. Wystarczy umiejetnosc gry w obronie, wyczucie, serce i łapy jak u szympansa

A taki rezerwowy jak Bosh to ekstra opcja. oczywiscie team bedzie tracil gdy na boisku beda lamarcus&chris ale ogolnie obsada pod tablica podoba mi sie.

kaczor juz chyba dzis nie wybierze, a szkoda bo tempo piekne. mogloby tak byc co wieczor

Jakby nie patrzec kazdy z nich moze grac na C ;) Ibaka i Aldridge w szczegolnosci. Byc moze nie maja tyle kilogramow co Bynum i Perkins to wzrostem nie ustepuja zadnemu z centrow ligi. Zreszta nie potrzebuje centrow z nadwaga ktorzy opozniaja moje kontry ;d Ibaka to moim zdaniem typowy C, naprawde. Blokuje jak nie jeden center(niewiele gorzej od Howarda czy Boguta) ogromny potencjal w nim powiadam wam. A z Boshem naprawde przesadzacie, chyba wszyscy zapomnieli co gosc gral w toronto ;p nie bez powodu nazywali trojke Big 3, teraz wiadomo jest troche inaczej. Bosh potrafi usunac sie w cien i nie potrzebuje duzo pily. Tyle ile dostanie to skonczy. Na obwodze szczerze mowiac zostalo wielu atrakcyjnych graczy ktorzy jednak roznicy nie zrobia, prezentuja podobny poziom, spookjnie za te kilkanascie pickow kogos dobiore. (paru grajku na oku mam ;) )

gogalq, przecież ja się tylko droczę :D Akurat ja nigdy nie byłem hejterem Bosha, ba - uważam, że akurat to nie on spieprzył ostatnie play-offs (winowajcą był.. Cardinal :) ). A co do Ibaki to jest to absolutnie jeden z moich ulubieńców jeśli chodzi o defence. Oczywiście będziesz miał problemy z Howardem ze względu na różnice masy - no ale większośc z nas będzie go miała.

-zależy na kogo natrafisz, z jakimi wysokimi zawodnikami.

-Gdyby Ibaka był taki dobry na centrze to by OCT nie sprowadzali Perkinsa

-Bosh, Aldridge kto wie, ale jednak będziesz ich męczył w obronie przeciwko cięższym centrom, trochę dławisz ich potencjał, np. w serii Atlanty z Orlando w tym roku Howarda nie kryli Smith czy nawet Horford

moim zdaniem i Bosh i Aldridge są teraz spokojnie w top 20-25 ligi, jednak grając na innej pozycji

Bosh nie jest miękki grając na PF, ale na C?

-tacy gracze jak zwłaszcza Howard, Bynun mogą być praktycznie nie do powstrzymania dla Twoich zawodników

przydałby się jednak jakiś zawodnik, ktory naprawdę lubi się rozpychać, jak np. Perkins

- jakby nie patrzeć każdy to PF, wysoki, silny jak na PF, ale jednak skrzydlowy,gra na tej pozycji w klubie, - to takie luźne myśli, może wypali, trójka jest ciekawa -niestandardowe rozwiązanie, ciekawe jakich zawodników obwodowych do nich dobierzesz :wink: ;

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.