Kaczor94 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Tutaj możecie pisać wszystko co macie do powiedzenia na temat naszej zabawy. Komentarze picków, sugestie dotyczące wyłonienia zwycięscy itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 widzę że bardzo oryginalnie się zaczyna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Wybór był raczej oczywisty Tak na prawdę, ciekawie zrobi się dopiero w drugiej rundzie. Czyli w fazie obudowywania naszych gwiazd zawodnikami, z którymi mogliby pokonać pozostałe drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Co do limitu czasowego: do godziny 22 następnego dnia po wyborze poprzednika. croolick, masz jeszcze 8 godzin, jak nie podasz wyboru to spadasz w tej rundzie do ostatniego picku, a kolejka przejdzie na CubeBricka. Draftuj dobrze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 czulem ze bedzie c***nia jesli chodzi o tempo nawet w weekend. zobaczymy, moze cos sie rozkreci zakladajac ze przykladowo ktos komu przysluguje nr 2 spada na ostanie miejsce bo sie nie wyrobil... mysle ze w kolejnej rundzie juz nie bedzie mial pierwszego picku, tylko przedostatni - tak jak wskazuje kolejka? np. 2 spada na ostatnie miejsce w pierwszej rundzie, ale w drugiej i tak wybiera jako przedostatni, zgodnie z poczatkowa kolejnoscia. zmiana dotyczny tylko danej kolejki w ktorej zaspal. tak to widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 I bardzo dobrze to widzisz. Właśnie to chciałem przekazać w poprzednim poście. Zapewni to jako taką płynność w wyborach i zmusi do bycia punktualnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 A co w przypadku gdy ktoś - nawet po spadku na ostatnią lokatę - znowu zawodnika nie wybierze? Wykluczamy go z całego draftu? Czy może zastępujemy kimś innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Jak dla mnie może tracić pick. Skoro wybieramy więcej niż 5 graczy, to i tak da radę skład skompletować. Po kolejnej wtopie można myśleć o zastąpieniu go kimś innym. Liczba rund - też jestem za 8. Sposób oceny - system PO, ocena zespołów przez innych użytkowników w formie ankiety. Ale nie takiej typowej, że po prostu zaznacza się swój wybór, tylko odpowiedź musi zawierać komentarz. Unikniemy nieprzemyślanych decyzji czy głosowania przez multki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Jak dla mnie może tracić picktez dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 jak widzicie- jednak zdążyłem:) 24h jest ok - to nie jest sprint! Dajmy sobie trochę czasu na zastanowienie się, komentowanie innych picków, przewidywanie co będzie dalej - tak jak chłopaki na ZP-1. Jak chcecie szybko to zróbcie sobie draft przy pomocą chata z limitem czasu 1 minuta... Czekam na hejterów mojego wyboru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 dyskusja dotyczy omowienia zasad na twoim przykladzie, a nie konkretnie twojej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 dyskusja dotyczy omowienia zasad na twoim przykladzie, a nie konkretnie twojej osoby Nigdy nie uważałem inaczej - stąd ta emotikona na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Nie ma co hejtować, wybór idealny! Miałem cichą nadzieję że Bill zachowa się do mojego 9 picku... No ale cóż, nadzieja matką głupich Dalej mam dosyć szeroki wybór z 9 pickiem, poza tym w drugiej rundzie będę 4, więc będę miał ciekawe możliwości. Czekam niecierpliwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 3 pick bez niespodzianki na miarę wyboru Kobiego przez chlopaków z ZP-1:) czyżby teraz Larry...? a może ktoś z obecnych gwiazd - LBJ, Kobe? jak myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Trzeba postawić sprawę jasno Bird > LeBron. Spodziewam się wyboru kogoś z dwójki Bird - Chamberlain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 a ja jabbara. to bylby juz drugi podjebany z mojej listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 @Raffu - dla mnie Wilt to mimo wszystko stracony pick - koszykówka to gra zespołowa... @Matak - a który był pierwszy, z ciekawości spytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 magic no tak, z twoim numerem ciezko bylo liczyc, że Magic zostanie. Na Jabbara też bym nie liczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 "Na miarę wyboru Kobe'ego".... serio? to miało być jakieś usprwiedliwienie, wybierania graczy pod biżuterię, a nie pod składanie drużyny... bo chyba o to chodzi w tej "zabawie". Więc następnym razem pochamuj się mój drogi od obraźliwych komentarzy. Założenie jest takie, że mamy się tu bawić a nie "hejtować". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi