jkojtek Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 moze masz wylaczony autosave a sam nie zapisujesz? u mnie samo sie zapisuje i nie mam takich problemow autosave włączony na pewno A jest możliwość przesłania pliku/katalogu z odblokowanymi drużynami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 napewno sie da. bedzie to raczej plik seetings. ale nie spodziewalbym sie zeby to cos dalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Tak jak pisałem, najlepiej zrobić własną kopię Settings, i jeżeli gra "nie pamięta" naszych osiągnięci poprostu go wczytać z menu load http://www.mediafire.com/?kv696avk8fvn306 - plik z odblokowanymi rookies, podobno oryginalnymi od 2K Sports Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 to nie jest to samo co wczesniej bylo wklejane do tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Hmm, szczerze nie wiem, znalazłem na innej stronie to od razu wkleiłem. Jak będę miał więcej czasu to sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 To jest ten sam roster, sprawdzałem. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 sciagnalem i gdzie to wypadkowac? do folderu 2k12? i wypakowywac wszystko czy tylko ten plik ROS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 sciagnalem i gdzie to wypadkowac? do folderu 2k12? i wypakowywac wszystko czy tylko ten plik ROS? ROS do Saves w danych aplikacji a reszte do folderu z grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 sciagnalem i gdzie to wypadkowac? do folderu 2k12? i wypakowywac wszystko czy tylko ten plik ROS? ROS do Saves w danych aplikacji a reszte do folderu z grą. tak zrobilem ale dalej nie mam nowych rookies. jeszcze cos trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Załadować roster... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 options > load > offseason roster (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 no dobra, tak zrobilem jak gram towarzyskie to mam rookies ale jak laduje sezon to znowu ich nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Jak masz sezon zapisany przed wgraniem nowego rostera to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 czyli co, musze sezon zaczynac od nowa? nie da sie tego obejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Nie da się obejść, musisz rozpocząć nowy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 przy okazji mozesz sobie zaladowac prawdziwa draftclass 2012 na starcie sezonu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja mam w dupie te gre ;/ Grałem my player w Detroit i mi wymienili op 6 meczach Tayshauna Prince'a a w zamian dostałem Glena Davisa co narazie zrobił 3 punkty w 8 meczach ;/ Dno i dramat ;/ Czekam na patcha inaczej nie ruszam my player ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felli Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Acha, a juz myslalem, ze mi jakas lipna gre sprzedali. Szkoda bo kupilem glownie ze wzgledu wlasnie na rookies. Jak lockout sie skonczy to 2ksports automatycznie doda debiutantow czy trzeba ich bedzie scuagnac??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 jak ma ich automatycznie dodać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi