josephnba Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Pakiet super, koszulka magic spoko Nets wyglądają jak egzemplarze z końcówki lat 90tych sprzedawane na bazarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Magic kozak fhui, szkoda ze nikt fajny tam nie gra bo aż bym se kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Magic kozak fhui, szkoda ze nikt fajny tam nie gra bo aż bym se kupił. Zamów spersonalizowaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Cytując nieodżałowanej pamięci @Elwood "Nuff Said!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Hornets również zaprezentowali swój set 'City': Grizzlies oficjalnie pokazali swoje Retro: A w necie pojawiło się zdjęcie Shirsey'a Celtów. Inspiracja? Mistrzostwie banery wiszące pod dachem TD Garden: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) Pelicans: Bulls: Hornets dodało do koszulek również parkiet 'City': Oraz kilka nowych parkietów z next-genowego 2k21 wrzuconych przez Jay_Mellowed z CCSLC, których kluby jeszcze nie pokazały w realu: (Na czarnym jest słowo "North" w różnych językach w tym Polskim, na screenie można zauważyć "Północ") Edytowane 13 Listopada 2020 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Thunder: Przeciek Celtics: Kolejny przeciek Heat: Spurs już oficjalnie: I to chyba wszystko co się przez weekend i dzień wczorajszy zadziało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 STALO SIĘ! Olka wypuściła jednak coś, co mi się podoba. Wystarczyło zminimalizować ten obrzydliwy pomarańcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Nawet niezłe te earned. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 19 minut temu, Eld napisał: Nawet niezłe te earned. Spodenki niż mniej mi się podobają ale Jersey sztosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 51 minut temu, josephnba napisał: Spodenki niż mniej mi się podobają ale Jersey sztosik Mnie się podoba całość bo zwrócić należy uwagę na to, że jest to pierwszy jersey z samą nazwą Oklahoma. Nie żadne OKC, czy Oklahoma City, czyli taki ukłon dla całego stanu którego obrys widoczny jest właśnie na spodenkach. Nie mniej, co by nie wymyślili to albo zmienić sponsora, albo niech sponsor zmieni to logo, bo to szpeci całość. Nikt nie ma brzydszej reklamy w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) Jak przy sponsorach jesteśmy to jest zmiana u Celtów. GE zostanie zastąpione przez firmę Vistasprint: Logo Jumpmana tak jak pisałem już kiedyś będzie na każdej koszulce statement. Przeciek Shirseya Memphis Grizzlies. Kolory oraz czcionka to nawiązanie do Stax Records w studio której nagrywał m.in Elvis Presley a ich artystą był chociażby Issac Hayes. No i na koniec coś co zapomniałem wkleić wczoraj. Evan Fournier pokazał nam piłkę Wilsona (drużyny już ją testują aby nie było takiej jadki jak w 2006 roku choć tam sytuacja była zgoła inna) jaką będą grali od sezonu 21/22. Wizualnie zmian mało, tyle co wokół wentyla oraz zniknął odnośnik do twittera ligi. Jednakże ta pierwsza piłka (czyli na sezon 21/22 właśnie) będzie wyjątkowa, gdyż z logo 75 lecia ligi. Logo to znajdzie się też w swojej kolorowej wersji na warmupach: https://www.instagram.com/p/CHfuT4-o3uH/ Edytowane 17 Listopada 2020 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) Jak dla mnie sztos! Edytowane 5 Stycznia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 To kolory Fiesty będą cały rok? Przypomina mi to ortalion Robinsona za młodu ale ładniejszy krój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Jak dla mnie sztos! Love IT Need it Gdyby tak jeszcze dali napis Alamodome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 5 godzin temu, ignazz napisał: To kolory Fiesty będą cały rok? Przypomina mi to ortalion Robinsona za młodu ale ładniejszy krój. Ten parkiet jest tylko pod stroje City, przy pozostałych będą mieli standardowy i tak będzie on przez cały sezon (może dłużej cholera wie, bo ostatnie City Spurs mieli trzy sezony). Pacers, mashup kilku er od Flo-Jo's po obecną: Celtics: Pistons: I na koniec ostatnia część Tęczowej Trylogii czyli Nuggets: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 WTF te Bostonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 1 godzinę temu, matek napisał: WTF te Bostonu Boston wyglada jakby ta koszulka była zrobiona dla Reserved lub H&M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Utah Jazz, dalej motyw redrock ale w trybie "Dark": oraz nowy parkiet do koszulki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi