ely3 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Z Juve może jest jak z Bayernem, przesyt robi swoje. Mam kolegę maniaka tego klubu i mi mówił, że te ich fety na rynku to nic w porównaniu histerią, która ogarnęła Dortmund gdy zdobyli mistrza. Pewnie rutyna robi swoje. O Bayernie też mówiono kiedyś, że w Monachium wygrywa TSV. No spoko, ale to na karnety Bayernu jest kolejka i (też info od kumpla - nie wiem czy prawda) jak ktoś kupuje karnet, a nie chodzi na mecze to za rok jest na końcu listy do kupienia. Rety, jaki offtop xD Bo TSV jeszcze 15 lat temu w samym Monachium miał bardzo dużo fanów i nawet uznałbym, że byłą równowaga ale na Bayern jeżdża autobusy z Hof, Palatynatu i chyba w sumie połowy Bawarii poza okolicami Norymebergi Juwentus w samym Turynie przegrywał z Torino ( nie wiem jak to aktualnie wygląda) za to był popularny w kraju A w temacie właściwym To fantastycznie prezentuje się nowy parkiet Utah Jazz - rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 mnie zszokowała ilość koszulek Irvinga w Bostonie. tego kolesia na H z 20 nie ma co porównywać mały off top. Juve był??? Nadal najpopularniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 To też nie jest tak, że w piłce nożnej nie zmienia się logotypów, a najlepszym tego przykładem jest francuska Ligue 1. Często są to zmiany kosmetyczne np Barcelona miała taką w 2002 roku, United w 1999 roku, Real w 2001, Bayern w tym roku (choć do pełnego użytku wejdzie dopiero w przyszłym sezonie). Nawet przytoczone przez was Juve zmieniało logo w 2004 roku, Chelsea w 2005 roku, City sezon temu, PSG w 2013 i tak dalej można mnożyć przykłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Tak jak piszesz Pepis. U nas się to odbywa z większym szacunkiem dla tradycji, ale jeżeli nowe logo Juve przyjmie się bez bólu, to kto wie czy nie zapoczątkuje to bardziej odważnych modyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Z Turynem jest jak z Łodzią, Widzewowi swego czasu kibicowało większość wiosek w Polsce a ŁKS - owi rodowici Łodzianie ( plus okoliczne wręcz satelitarne fan cluby). Wbrew całym tym dyrdymałom w Monachium kibicuje się TSV, w Turynie - Torino a w Berlinie - Union Berlin... Nie mówię tu o pikolach którzy dla dobrej piłki są w stanie przyjechać z drugiej strony Niemiec dla Bayernu, z południa Włoch dla Juve a z zachodniopomorskiego na Herthę ( swego czasu na Hansę )... Edytowane 3 Października 2017 przez MarcelW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Tak w ogóle to lata 90 te to był chyba najlepszy czas dla koszulek ( a czasem i najgorszy) https://www.sbnation.com/nba/2017/10/3/16411600/nba-90s-jerseys-forever-and-ever Detroit wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 To też nie jest tak, że w piłce nożnej nie zmienia się logotypów, a najlepszym tego przykładem jest francuska Ligue 1. Często są to zmiany kosmetyczne np Barcelona miała taką w 2002 roku, United w 1999 roku, Real w 2001, Bayern w tym roku (choć do pełnego użytku wejdzie dopiero w przyszłym sezonie). Nawet przytoczone przez was Juve zmieniało logo w 2004 roku, Chelsea w 2005 roku, City sezon temu, PSG w 2013 i tak dalej można mnożyć przykłady. Z innej beczki - to twoja robota? http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=93517 Bo dla mnie mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Tak to moja robota. Dzięki za dobre słowo, cieszę się, że Ci się podobają moje prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Tak to moja robota. Dzięki za dobre słowo, cieszę się, że Ci się podobają moje prace Nawet człowiek sie nie spodziewa, że tyle modów to ktos z forum robi. Planujesz dać jakieś kolejne paczki z koszulkami nike? Edytowane 4 Października 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 5 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Planuje zrobić wszystkie 30 drużyn tylko, że trochę czasu zabierze to jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Planuje zrobić wszystkie 30 drużyn tylko, że trochę czasu zabierze to jeszcze. Jakbyś dawał kolejne paczki, to daj może info w dziale o grach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) W sumie mógłbym. Wizards pokazali koszulkę rozgrzewkową, którą założą w meczu otwarcia + kilku innych wybranych spotkaniach, dla mnie elegancka, można by niej wyjść na miasto i nikt by się nie skapnął, ze to sportowy ciuch: Edytowane 6 Października 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 no nie, w ogole nie sportowa, normalnie business casual Tak w ogóle to lata 90 te to był chyba najlepszy czas dla koszulek ( a czasem i najgorszy) https://www.sbnation.com/nba/2017/10/3/16411600/nba-90s-jerseys-forever-and-ever Detroit wymiata moim zdaniem byly za bardzo pstrokate, wole prostote i umiar do ktorych ostatnio sie wraca [czy tez raczej, w wiekszosci przypadkow, juz wrocilo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Dzisiaj jest sporo t-shirtów w podobnym tonie zrobionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 W sumie mógłbym. Wizards pokazali koszulkę rozgrzewkową, którą założą w meczu otwarcia + kilku innych wybranych spotkaniach, dla mnie elegancka, można by niej wyjść na miasto i nikt by się nie skapnął, ze to sportowy ciuch: Troszkę jak z bazaru z przełomu wieków ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 W sumie mógłbym. Wizards pokazali koszulkę rozgrzewkową, którą założą w meczu otwarcia + kilku innych wybranych spotkaniach, dla mnie elegancka, można by niej wyjść na miasto i nikt by się nie skapnął, ze to sportowy ciuch: Na miasto można wyjść ,najlepiej w San Juan.,Wygląda dokładnie jak flaga Puerto Rico: tres rojas franjas horizontales,triangulo azul ,sobre el triangulo una estrella bianca de cinco puntas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) uderzajo po klienta latynoskiego Edytowane 6 Października 2017 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) uderzajo po klienta latynoskiegoTylko czemu w Waszyngtonie? Edytowane 7 Października 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Robią na złość Trumpowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 tylko ja widze 3 paski?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi