badboys2 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) andy, problem w tym, ze miasto wylozy ilestam milionow na budowe hali a nie bedzie gwarancji tego, ze klub powroci, prawdopodobnie dlatego nie podjeto wciaz decyzji. imo ilosc talentu w lidze wzrosla. kiedys byli to tylko gracze usa, dzis w drafcie laduje kilkunastu gosci spoza usa, slabe ekipy sa i beda, niemniej przyklad takich warriors czy cavaliers pokazuja, ze mistrzowska ekipe da sie zbudowac wszedzie. warriors jeszcze niedawno byli posmiewiskiem ligi, z 1 przeblyskiem w playoffs 2007. 90s, podobnie jak cavs, ktorzy gdyby nie fakt, ze mieszcza sie w rodzinnym stanie lebrona, pewnie do dzis walczyliby o playoffs. tak wiec to juz nie sa czasy, w ktorych niektore ekipy nie maja prawa wygrac. 32 ekkipy to tez nie problem. dolaczaja seattle i las vegas, new orleans lub minnesota ida na wschod. 16x2=32 (inna konf) 16x3=48 razem 80 spotkan, mamy 2 konferencje, nie bujamy sie wew. dywizji, choc mozna 4x8, czy 5-5-6 mniej gier w RS, zawodnicy szczesliwsi, zreszta od jakiegos czasu przebakuje sie o zmianie ilosci spotkan. tv tez nie straca bo oodciaga sie 2 spotkania w RS ale dodajac 2 kluby sa jakies 50 gier na plusie. takie troche moje dywagacje ale... dorzucenie 2 nowych ekip, oslabiloby mocny zachod a przejscie twolves czy pelicans, podniosloby poziom wschodu win-win, bo w ostatnich latach roznica poziomow east vs. west byla masakryczna choc w 15/16 juz calkiem rowno, niemniej w 16 na 17 ostatnich sezonow wygrywal zachod http://www.cleveland.com/datacentral/index.ssf/2016/04/nbas_western_conference_tops_e.html Edytowane 20 Października 2016 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 a fakt, to w najgorszym wypadku ilosc spotkan dla TV bedzie ta sama mniejsza dla kazdej druzyny z osobna win-win poza wlscicielami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 chętnie zobaczyłbym mecz spurs spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 chętnie zobaczyłbym mecz spurs spurs Parker, Ginobili, Elliott, Duncan, Robinson vs Mills, Green, Leonard, Aldridge, Gasol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Parker, Ginobili, Bowen, Duncan, Robinson vs Mills, Green, Leonard, Aldridge, Gasol Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Te jerseys Jazz za czasów Johna Stocktona były całkiem fajne. Edytowane 22 Października 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 chętnie zobaczyłbym mecz spurs spurs https://www.youtube.com/watch?v=iZmCW3pI1vk, HEHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Jazz zawsze mieli najbrzydszy parkiet w lidze, ale jak zobaczyłem wczoraj ten ciemno-huraganowy kolor trumny to az wstałem z kanapy. kozak to wyglada w przedsezonowych gierkach. Edytowane 23 Października 2016 przez allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 No, nie przesadzaj, są / były o wiele gorsze parkiety od tego z miasta Mormonów - przykład to sztywne Dallas. Ze starych czasów brakuje mi żółci na parkiecie w LA. odkąd przenieśli się z GWF do Staples Center kojarzą się z fioletem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 No, nie przesadzaj, są / były o wiele gorsze parkiety od tego z miasta Mormonów - przykład to sztywne Dallas. Ze starych czasów brakuje mi żółci na parkiecie w LA. odkąd przenieśli się z GWF do Staples Center kojarzą się z fioletem. Mu sie podoba parkiet Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Grunt, ze Cavs zostawili "panorame" ! jest git. moga nawet robic ta czarna trumne dookola z jakimis zlotymi akcentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 haloweenowe logotypy http://fadeawayworld.com/2016/10/12/halloween-nba-logos/?utm_campaign=crowdfire&utm_content=crowdfire&utm_medium=social&utm_source=twitter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Hornet, Mavs, Pelicans, Kings wg mnie najlepsze. No i SSS [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 haloweenowe logotypy http://fadeawayworld.com/2016/10/12/halloween-nba-logos/?utm_campaign=crowdfire&utm_content=crowdfire&utm_medium=social&utm_source=twitter Było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Dla obejrzenia Chicago Blobs raz jeszcze warto przypomniec :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 prosze Cię, to jst tak słabe, że aż przykro patrzeć miałem nadzieje na coś fajnego, a tu taki gówno w worku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 No słabe ale Seattle mnie nawet rozbawiło. Mam nadzieję, że Sonics wrócą i będą o nich robić grafiki rezurekcyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 mam na myśli tylko i wyłącznie Bulls, bo niektóre fajnie wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 nie sa to ani loga ani parkiety ale taka rzecz mi mignela http://www.zegarki.zgora.pl/wyszukaj/?szukaj=nba&wyszukaj= mnie tam nie stac ale duzo bogoli jest na forum, moze ktos se na gwiazdke kupi jako dodatek do jachtu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Nasrane mam ich reklamami na fejsie codziennie, rzygać się chce i jeszcze ta cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi