danny Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Logo Clippers było wzorowane na logo Playoffów. Może tym samym chcieli jakoś zwalczyć klątwe tego, że nie mogą przejść do finałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Trzeba przyznać, że te loga Nuggets i Jazz z lat 90. to jest majstersztyk. Najlepsze eva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Mam dla was coś ciekawego, Conrad na swoim twitterze zamieścił niewykorzystane koncepty logo Clippersów. https://twitter.com/conradburry/status/618114714799714304 Nawet nie będę komentował tego co mogli wybrać a co wybrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Nawet nie będę komentował tego co mogli wybrać a co wybrali. This: these were made AFTER their current logos were made in-house. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Przyznam się, że tego nie doczytałem. Teraz w takim razie powstaje pytanie po co? Po co robiono te projekty skoro tamtem już został wykonany i zapewne zaklepany? Argument "alternate logo for merch purposes" mnie nie przekonuje, bo kto normalny robi osobną wizualizacją na gadżety i osobną do reprezentowania klubu. Mam dziwne wrażenie, że te nowe logo Clippers to sklecił sam Ballmer bawiąc się w paincie albo w wordzie. Swoją drogą Flip Saunders trener Timberwolves po drafcie powiedział, że potrzebują nowych koszulek. Na razie nie wiadomo czy coś konkretnego z tego wyniknie i kiedy, ale dla mnie zdecydowanie potrzebują zmiany parkietu i przywrócenia zieleni we właściwe miejsce. Edytowane 9 Lipca 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Ewolucja logo każdej drużyny NBA.http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/adpq9AM_460sv.mp4 Edytowane 12 Lipca 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Ewolucja logo każdej drużyny NBA. http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/adpq9AM_460sv.mp4 trochę za szyko się zmieniało, ale chyba tylko jedno logo się nie zmieniło... ...ku mojej uciesze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 A w Atlancie mają chyba logotypowe adhd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Swoją drogą Flip Saunders trener Timberwolves po drafcie powiedział, że potrzebują nowych koszulek. Na razie nie wiadomo czy coś konkretnego z tego wyniknie i kiedy, ale dla mnie zdecydowanie potrzebują zmiany parkietu i przywrócenia zieleni we właściwe miejsce. Choinki na ściągaczu również mogłyby powrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Nowe klepki Clippers. Edytowane 17 Lipca 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Wygląda na to, że Clippers będą jedną z najbrzydszych do oglądania drużyn jakie pamiętam. Edytowane 18 Lipca 2015 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 No już nie przesadzajcie z tą nagonką na Clipps. Az tak źle to nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Logo jest rzeczywiście słabizną, ale taka teraz moda chyba. Ale ich parkiet zawsze się obroni bo mają niezłe połączenie kolorów i fajne "panele". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Parkiet jakbym się zgubił na dziale w castoramie, ale ogółem nie ma źle, logo paskudne, chyba po znajomości było robione, może taki trend, albo chrześniak Balmera akurat po kwasie dostał objawienia i naskrobał to szybko na swoim macu w Starbucksie Wiele lepszych konceptów było na necie przykładowo od tego gościa co był wrzucany kilka postów wyżej. Nawiązanie do żaglowców poprzez kotwicę nadawało smaku i sensu nazwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Spokoloko za 2 lata znowu bedzie zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Z tego całego nowego wyglądu Clippers to parkiet nie jest taki najgorszy ba jest najlepszy, aczkolwiek nadal uważam, że kolor czarny pasuje do Clippers jak pięść do nosa i wprowadzono go chyba na złość Sterlingowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Jak dla mnie Clippers po prostu nie wykorzystali szansy w tym rebrandzie na dookreślenie swojej tożsamości. Wszystkie te akcenty morskie w niewykorzystanych wersjach były super. A to jest nijakie i to dość obiektywne stwierdzenie (bo z gustem wiadomo, można dyskutować). Jedyny plus jest taki, że teraz nikt im nie zarzuci, że zerżnęli logo od Lakers. Edytowane 18 Lipca 2015 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 A ja ubolewam przede wszystkim dltego, że stare logo Clippers było jednym z moich lubionych, przypominały mi czasy dariusa milesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Pamiętacie jak w katalogu na stronach gdzie były stroje Retro Indiana Pacers miała TBD? Otóż prawdopodobnie teraz to TBD się wyjaśniło: Więcej zdjęć tutaj: http://www.nba.com/pacers/photos/first-look-george-hill-hickory-uniform Nie jest to jednak historyczny strój Pacers, a strój celebrujący 30 lecie filmu "Hoosiers" (W Polsce znany jako "Mistrzowski rzut") i drużyny Hickory High School. W mojej ocenie jest to ciekawy pomysł, dotychczas takie odniesienia były zazwyczaj w niższych ligach bejsbolu czy hokeja, ale nie w tych tzw. "Major League". PS: Taka mała dygresja. Czy tylko mnie George Hill w blond włosach przypomina Jasona Kidda z końcówki zeszłego wieku? Edytowane 21 Lipca 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Dla mnie mistrzostwo świata i ameryki południowej. Ciekawe tylko czy zawodnikom nie będzie się mienić w oczach od tych złotych gaci. Edytowane 21 Lipca 2015 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi