matek Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Koszuleczki Francji, pomijając już to, że wyglądają jak piłkarskie, to dają ostrzeżenie przed tym, jak mogą wyglądać koszulki w NBA już niedługo... Rękawki w koszykarskich koszulkach, to przestępstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Co adidas ostatnio odpier.... to się w głowie nie mieści. Najgorsze jest to, że Silver jest za rękawkami, bo można na nich reklamy umieszczać. Cóż... chyba będziemy musieli przyzwyczaić się do Lakersów grających w piżamach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Mózg rozje***y. W siatce zauważyłem odwrotny trend co wydaje mi się zrozumiałe, bo widać siatkarzy na meczach jak bardzo często podwijali sobie te rękawki. A tu ni z gruszki ni z pietruszki jakiś geniusz wpada na pomysł jakby tu zawodnikom poprzeszkadzać w czymś co działało od zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Hiszpanii są świetnie,Francji też gdyby nie rękawy brawo adidas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Niechaj Nike wraca do NBA... Adidas z tymi swoimi trzema paskami doprowadza mnie do szału, zero kreatywności. W ogóle te koszulki Francji równie dobrze mogą zostać przekazane reprezentacji futbolowej... ESP i USA - klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Małe zmiany w uniformie Bucks.B i S będzie tej samej wielkości co pozostałe litery,szczegół ale jednak teraz wygląda to lepiej moim zdaniem. Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja szczerze mówiąc wolałem te pierwsze. Choć teraz jest chyba moda na taki styl patrząc na Brooklyn czy OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 tak czy inaczej połączenie czerwonego z ciemnym zielonym to najgorszy wybór ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 tak czy inaczej połączenie czerwonego z ciemnym zielonym to najgorszy wybór ever W wielu przypadkach te połączenie nie ma racji bytu, ale tutaj to aż tak nie gryzie.. nie wszystkie teamy mogą mieć fajną biel i przykładowo do tego niebieski(zajebiste połączenie ), za nudno by było. BTW. Ciekawe co widza daltoniści jak oglądają Bucks... przejebane.. co im się to k**** mieni podczas meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Koszulka Francji jak żywcem wyjęta z siatkówki albo kompletu na rozgrzewki. I jeszcze ta reklama, brrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Dla mnie Bucks też teraz wyglądają gorzej, ale to może dlatego, że przy takiej zmianie powinni rozciągniąć napis lekko do góry lub go przesunąć wyżej, bo teraz jest zbyt wielka przerwa między napisem a kołnierzem (co w poprzednim wcieleniu eleiminowały powiększone B i S) w porównianiu do tej między napisem a numerem. Swoją drogą, nie wiem czy widzieliście już nową reklamę adidasa, ale nawet jeśli to przypatrzcie się na strój Rose'a http://www.youtube.com/watch?v=nxRmUDX99BU Bulls dodali cienkie paseczki jak w swoim pierwszym alternatywnym komplecie z 1995 roku. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Mnie bardziej martwi znaczek adidasa na ramieniu. Czyżby teraz meczówki miały wyglądać jak swingmany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 O to to akurat nie ma się co martwić, adidas tylko w swoich reklamach używa loga na koszulkach (no i na ASG jeszcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wiesz... krok po kroku mogą w ten sposób przyzwyczajać ludzi, aż w końcu wprowadzą to do meczówek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zdaję sobie z tego sprawę bardzo dobrze, szczególnie, że NBA jest ostatnim bastionem w USA wśród "Major Leagues", którzy nie posiadają loga producenta na meczowych koszulkach czy spodenkach. Aczkolwiek nawet jeśli to wejdzie to już raczej (chyba, że przedłużą) nie za kadencji adidasa, bo przypominam, że wchodzą oni w swój przedostatni sezon umowy z NBA. Swoją drogą adidas planuje zrobić z NHL to samo co zrobili z NBA czyli przejąć kontrakt od Reeboka a potem przedłużyć go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=r_cRqUP9jiU#t=45 W tym trailerze (od mniej więcej 24 sekundy) możecie zobaczyć nowe stroje rozgrzewkowe. Jeżeli wydaje wam się, że gdzieś już coś podobnego widzieliście to macie rację, adidas podobny motyw zastosował w tegorocznych treningowych strojach piłkarskich: http://www.uksoccershop.com/images/germany-2014-adidas-training-shirt-red.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Moim zdaniem są świetne. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zapomniałem dopisać, że mi też się one podobają. Atlanta Hawks zmienia swój parkiet: Z mojej strony powiedziałbym: Wreszcie! tak mniej więcej powinien on wyglądać od sezonu 07/08. Hawks i Wolves mieli jak dla mnie dwa najbrzydsze parkiety w całej lidze, te dwa różne odcienie parkietu bez żadnego malowania to nie jest coś co można wyrzeźbić mając taki potencjał w kolorystyce i logach (szczególnie to alternatywne Timberwolves). Czekam więc teraz aż Minnesota również zmieni parkiet (aż się prosi na coś w klimacie dawnych choinek). Inne zmiany to Blazers (chyba nie pokazywałem ich): Tu ciekawostka, parkiet projektowali kibice biorąc udział w konkursie. Spurs: Ostroga zamiast wordmarka oraz za linią wznowienia napis San Antonio Spurs zamiast San Antonio Spurs Basketball gdzie Spurs było wyeksponowane poprzez większy rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Kolejne zmiany parkietów: Kings: Ja osobiście jestem zawiedzony, ten parkiet co mieli dwa sezonu temu (czyli z napisem Kings a nie logiem) był wg mnie genialny na ile tylko być mógł. Ten nie jest taki zły, ale gdzieś mi tej czerni brakuje trochę. Zmiana jednak nie potrzebna jak dla mnie Raptors: Dla mnie zmiana na plus, nigdy nie byłem zwolennikiem parkietów o kolorze parkietu (choć parkiet Cavs z pierwszych czasów LBJ'a mi się cholernie podobał), mimo iż pomysł z napisem "3D" rodem z piłki nożnej był całkiem ciekawy to na tym nowym nie wyglądałby by on zbyt dobrze. Wizards: Tu podobnie jak w przypadku Raptors, nie jest źle, ale zmiana trochę na wyrost. Poprzedni wygląd parkietu prezentował się nieźle i dobrze komponował się ze strojami. Dodatkowo nowy parkiet miały mieć Pelikany, ale liga sie ponoć ostatecznie nie zgodziła na to aby miało to miejsce w tym sezonie. Tak więc co będzie z tym dalej to się okaże jeszcze. Sam wygląd ponoć miał być jednym z najśmielszych w lidze czyli możliwe, że coś na wzór uniwersyteckich parkietów. Edytowane 10 Września 2014 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Zawsze podobały mi się parkiety z NCAA tournament z czarną otoczką. Poza tym nigdy nie byłem fanem tego napisu Raptors w 3D - także jak dla mnie nowy parkiet to totalny kocur. Jeśli chodzi o ten fiolet Sacto, to wygląda to dość oczojebnie. W sumie i tak ich nie zamierzam oglądać, także mi to lotto. Wizards bez rewelacji... stary w sumie był trochę lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi