GeDDo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 tutaj komentujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 monta, horford, paul, bargnani, dobra robota :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 za rok dojdzie jeszcze 3, moze 4 zawodnikow i to by bylo na tyle z reaktywacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ale sie rzuciliscie na to FA ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 czekamy na maxa dla Bynuma :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 czekamy na maxa dla Bynuma :mrgreen:zaraz będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 to chyba nie będzie jedyny max dla niego;)czekamy na Kahra... Ps.Qba moge pomóc zatrzymać Andrew,ale interesuje mnie Beasley,ew Westbrook. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ps.Qba moge pomóc zatrzymać Andrew,ale interesuje mnie Beasley,ew Westbrook. what are u talkin' about? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 czy w tym roku komisze mogliby uaktualniać datę i godzinę końca danego etapu FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 czy w tym roku komisze mogliby uaktualniać datę i godzinę końca danego etapu FA?na chwile obecna termin zakonczenia 1 etapu fa, uplywa dzis o godzinie 10:17 pm czasu forumowego. czyli 23:17 naszego czasu. najczesciej jest to ostatni wpis, ewentualnie jeden z ostatnich w ktorym wystepuje przebicie, lub nowa oferta wieksza niz $4 500 000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 w topicu z ofertami pierwszego etapu FA, dodalem inforamcje w poscie ktory okresla zakonczenie etapu fa na chwile obecna. jesli cos sie zmieni, to naturalnie wpis zostanie rowniez zmieniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 ej policzylem na palcach i Dallas powinnno mieć chyba salary koło 79mln a nie 84? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 ej policzylem na palcach i Dallas powinnno mieć chyba salary koło 79mln a nie 84?dodaj dokladnie wszystkie umowy z pierwszego roku, wyjdzie Tobie ponad 80 mln. do tego dodajc kase z cut players i bedziesz mial 84 mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 jeszcze gorzej wygląda imo sprawa ze spurs. antek zniknął już spory czas temu i nie mogę się z nim skontaktować. geddo, dobra robota z tym wyznaczeniem posta kończącego etap! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 ah masz mnie geddo zapomniałem o cuts to próbujemy ratować to Dallas czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 chcialbym tylko wszystkim przypomniec, ze w pierwszy etapach FA, malo kto podpisuje niskie kontrakty (a juz na pewno nie zawodnicy, ktorzy cos prezentuja). dlatego wezcie to pod uwage w przyszlosci i nie przedluzajcie niepotrzebnie danego etapu. z gory wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Sry, zapomniałem o tym, że każde przebicie. Dziwny przepis. Nie można by nieco zmienić, żeby przebicia ofert wyższych od minimum, ale niższych od MLE cofały o 12h? Albo nie cofały w ogóle. Bo tak po prawdzie DF dał trochę powyżej minimum, a ja ledwo co przebiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Jak nie ma chętnych, to przejmuję Mavs. Z racji przekroczonego luxa do oddania są najlepsi zawodnicy - więcej zaraz w odpowiednim temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 jesli nie wydarzy sie nic nowego, to dzis o godzinie 15:45 naszego czasu zakonczymy pierwszy etap fa. nie bede go simowal ja, lecz maslon (z oczywistych wzgledow). tak wiec pewnie dzis, aczkolwiek w pozniejszym czasie beda wyniki i rozpoczniemy 2 etap fa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 No to Celtowie i Memphis są już pretendentami ... mnie cieszy zatrzymanie Tylera 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi