Skocz do zawartości

Fatalne zakończenie czyli czas na zmiany w LAL

sadek69

Rekomendowane odpowiedzi

oh my oh my

Brown: Sluchajcie w tym roku gramy przez Gasola i Bynuma, chce by kazdy z nich robil po 18-11-5, chce odegran z hi post i chce pakowania pilek do srodka, chce by wysocy dyktowali tempo i swoja sila i zdecydowaniem miazdzyli przeciwnikow. Chce grac jak Spurs w 03'. Twin towers mothafucka.

Kobe: Twin towers up yo a$$. Trade me.

tlumacza do Messiny lepiej zatrudnijcie

Tak, ale ostatnie lata to raczej schyłek jego kariery (ja nie jestem za opcją, że powinien wrócić do trenowania, moim zdaniem jednak jemu się już po prostu nie chce),a Pistons to tylko potwierdzenie tego o czym pisałem.

Dzięki niemu Bobcats osiągnęli najwięcej w swojej krótkiej historii, miał nosa ze ściąganiem wzmocnienień. Nie wyleciał stamtad ze względu na słabe wyniki. Kiedy okazało się, że core zbudowany na Feltonie, G-Forcie i S-Jaxie nie zrobi 2 rundy i trzeba zacząć inwestować w młodzież musieli się rozstać, bo Larry nie nadaje się do trenowania młodzieży, nie miałby do tego cierpliwości wiec lepiej było poszukać kogoś innego w jego miejsce. Z tym co miał ugrał sporo.

Knicks to chory epizod, bo ani Phil ani Pop ani Sloan nie zrobiliby tam więcej niż on. A Thomas wyjebał go dlatego że sam chciał zostać kołczem, to że sobie niby nie radził to był pretekst. Lepiej było poświęcić Browna niż przyznać się, że jako GM jest nikim i pościągał tone syfu, podpisał Jeroma za 10 baniek.

nie wiem czy ktos juz na to odpisal, ale gdyby nie Brown to Bobcats braliby Brooka Lopeza zamiast Augustine'a, ktory i tak okazal sie nieprzydatny. mieliby wtedy sklad Brook-Diaw-GWall-SG-Felton. Brown jedna decyzja udupil ten franchise na wiele lat, bo Lopez ma swoje wady ale jest multum razy lepszy od Augustine'a.

nie wiecie kogo Lakers testuja przed draftem?

beda probowac zdobyc wyzszy numerek?

Lee

Lighty

Nolan Smith

JaJuhan Johnson

Reed

Greg Smith

moze ktos z nich sie nam trafi. ktokolwiek by to nie byl to licze ze nowy sztab bedzie mial wieksze zaufanie do mlodych

chcialbym tez u nas kogos z FA jesli w CBA nie bedzie wielkich zmian:

Dalonte

Kenyon

Dalembert

McGrady

Wilcox

Weems lub Douglas-Roberts

Telfair

i Kwame lub Foster za minimum

pisalem o realnych bo np Brooks wydaje mi sie nierealny

beasley będzie do wzięcia w noc drafu jeśli mina weźmie williamsa.

to może być sznasa dla LAL.

offtop:

boozer za hedo i basa? nie dzięki.

boozer za jricha, andersona i bassa.

sam nie wiem.

tak poza tematem.

jest sporo ( prince, moze rip, delonte, crawford, kenyon, chandler, jr, butler, barea, dałnlivi, battier itp itd) graczy którzy zasługują na co najmniej mle. A co będzie jaki nie będzie mle. Czy to wogóle moźliwe że nie będzie? bo jesli tak to tacy gracze będą musieli grać za min vet. tak?

beasley będzie do wzięcia w noc drafu jeśli mina weźmie williamsa.

to może być sznasa dla LAL.

byloby swietnie (nawet pisali cos o nim na forum realgm ale tym nie ma sie co sugerowac :P ), tylko ze nie oddadza go za TPE i picki. Predzej Webstera. Chyba ze zechca Browna to mozna cos wyciagnac.

Wogole z Minny moze poleciec kilku ciekawych gosci Flynn/Ridnour, Randolph czy ktorys ze wspomnianych wczesniej

A Williamsa wezma Cavs i wtedy do wziecia beda Flynn i Ridnour, bo mysle ze Wolves nie odpuszcza w takiej sytuacji Irvinga