havlicek Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Shaw może pójdzie do GSW trenować, gdzieś czytałem. Właściwie im dłużej nad tym myślę, tym bardziej mi się opcja Shawa nie podoba, nic by się nie zmieniło zasadniczo, a na ławce rządziłby Bryant a nie trener pewnie To samo można póki co mówić o Mike'u B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Barnes zostaje Messina coraz bliżej Brown nieźle wypadł na konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Kiedy jest deadline dla tych graczy co chcą skorzystać z player option i dla temow na team option? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Showtime Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Powiedzial na temat ataku, ze ma byc to miks San Antonio Twin Towers '03 ft. troche trojkatow i troche jego ofensywy z Cle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Gasol wystapi na euro na litwie, na pewno wszyscy fani lakers sie ciesza http://twitter.com/#!/paugasol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 A ponoć lokaut może spowodować problemy z ubezpieczeniami, więc chyba wie, że go nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=20025 Messina nasz będzie consigliere Browna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 oh my oh my Brown: Sluchajcie w tym roku gramy przez Gasola i Bynuma, chce by kazdy z nich robil po 18-11-5, chce odegran z hi post i chce pakowania pilek do srodka, chce by wysocy dyktowali tempo i swoja sila i zdecydowaniem miazdzyli przeciwnikow. Chce grac jak Spurs w 03'. Twin towers mothafucka. Kobe: Twin towers up yo a$$. Trade me. tlumacza do Messiny lepiej zatrudnijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 jezyk to nie problem, a nawet gdyby to Kobe sie z nim dogada narazie dobrze jest, a zmiany skladu moga sie zaczac w noc draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 jezeli Kobe po sezonie zapowiedzial ze bynum bedzie stal w kolejce a Brown zapowiedzial ze beda grali przez duzych to dla mnie cos tu jest nielogiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Kobe zna włoski więc jakoś się dogadają poza tym Mesina musi znać angielski obecnie jest mało trenerów basketu, którzy nie znają ang może Kobe kapnął się ze jego c zas po mału mija i odejdzie w cień? (sam w to nie wierzę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Tak, ale ostatnie lata to raczej schyłek jego kariery (ja nie jestem za opcją, że powinien wrócić do trenowania, moim zdaniem jednak jemu się już po prostu nie chce),a Pistons to tylko potwierdzenie tego o czym pisałem. Dzięki niemu Bobcats osiągnęli najwięcej w swojej krótkiej historii, miał nosa ze ściąganiem wzmocnienień. Nie wyleciał stamtad ze względu na słabe wyniki. Kiedy okazało się, że core zbudowany na Feltonie, G-Forcie i S-Jaxie nie zrobi 2 rundy i trzeba zacząć inwestować w młodzież musieli się rozstać, bo Larry nie nadaje się do trenowania młodzieży, nie miałby do tego cierpliwości wiec lepiej było poszukać kogoś innego w jego miejsce. Z tym co miał ugrał sporo. Knicks to chory epizod, bo ani Phil ani Pop ani Sloan nie zrobiliby tam więcej niż on. A Thomas wyjebał go dlatego że sam chciał zostać kołczem, to że sobie niby nie radził to był pretekst. Lepiej było poświęcić Browna niż przyznać się, że jako GM jest nikim i pościągał tone syfu, podpisał Jeroma za 10 baniek. nie wiem czy ktos juz na to odpisal, ale gdyby nie Brown to Bobcats braliby Brooka Lopeza zamiast Augustine'a, ktory i tak okazal sie nieprzydatny. mieliby wtedy sklad Brook-Diaw-GWall-SG-Felton. Brown jedna decyzja udupil ten franchise na wiele lat, bo Lopez ma swoje wady ale jest multum razy lepszy od Augustine'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsul Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 o którego boozera Ci chodzi? O tego wielkiego Loosera z Chicago. Chicago potrzebują tnz chcą kogoś takiego jak Jrich. Ale nie wiem czy to dobry pomysł dla obydwu drużyn. Choć Losser byłby lepszy niż Bass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 nie wiecie kogo Lakers testuja przed draftem? beda probowac zdobyc wyzszy numerek? Lee Lighty Nolan Smith JaJuhan Johnson Reed Greg Smith moze ktos z nich sie nam trafi. ktokolwiek by to nie byl to licze ze nowy sztab bedzie mial wieksze zaufanie do mlodych chcialbym tez u nas kogos z FA jesli w CBA nie bedzie wielkich zmian: Dalonte Kenyon Dalembert McGrady Wilcox Weems lub Douglas-Roberts Telfair i Kwame lub Foster za minimum pisalem o realnych bo np Brooks wydaje mi sie nierealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 nie wiecie kogo Lakers testuja przed draftem? http://thehoopsreport.com/workouts.aspx ... A%20Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 nie wiecie kogo Lakers testuja przed draftem? http://thehoopsreport.com/workouts.aspx ... A%20Lakers dzieki. prawie sami niscy, ktory z nich jest cokolwiek warty? Isaiaha i Goudelocka sporo druzyn testuje. a tych co wypisalem wczesniej to Heat zaprosili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 dzieki. prawie sami niscy, ktory z nich jest cokolwiek warty? Andrew Goudelock, Justin Holiday, Isaiah Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 beasley będzie do wzięcia w noc drafu jeśli mina weźmie williamsa. to może być sznasa dla LAL. offtop: boozer za hedo i basa? nie dzięki. boozer za jricha, andersona i bassa. sam nie wiem. tak poza tematem. jest sporo ( prince, moze rip, delonte, crawford, kenyon, chandler, jr, butler, barea, dałnlivi, battier itp itd) graczy którzy zasługują na co najmniej mle. A co będzie jaki nie będzie mle. Czy to wogóle moźliwe że nie będzie? bo jesli tak to tacy gracze będą musieli grać za min vet. tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Showtime Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Source: Kuester 99 % certain to join Mike Brown in LA as offensive coor., w/Mike Malone likely Def. Coor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 beasley będzie do wzięcia w noc drafu jeśli mina weźmie williamsa. to może być sznasa dla LAL. byloby swietnie (nawet pisali cos o nim na forum realgm ale tym nie ma sie co sugerowac ), tylko ze nie oddadza go za TPE i picki. Predzej Webstera. Chyba ze zechca Browna to mozna cos wyciagnac. Wogole z Minny moze poleciec kilku ciekawych gosci Flynn/Ridnour, Randolph czy ktorys ze wspomnianych wczesniej A Williamsa wezma Cavs i wtedy do wziecia beda Flynn i Ridnour, bo mysle ze Wolves nie odpuszcza w takiej sytuacji Irvinga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi