Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2011/12

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

nie za bardzo kumam po co Kwame Warriorsom, a przede wszystkim za taką kasę

Sciagneli nowego trenera, w dodatku takiego, ktory lubi mowic o obronie to podarowali mu prezent w postaci gracza, u ktorego tez duzo mowi sie o obronie [pomijajac, ze jest leszczem i lepiej byloby dac szanse ziutkowi za minimum].

W ramach akcji "wspieraj tych, których Bozia nie obdarowała odpowiednią ilością oleju w głowie", najprawdopodobniej będę musiał się pożegnać z Waflem Carterem, a zostawię Kwamego. Niestety Vince mimo, że jest przepłacony, stary, brzydki i ledwo się rusza, to i tak za mało waży bym spokojnie zszedł pod kreskę, w związku z czym będę musiał pomachać białą chusteczką komuś z trójki: Belinelli, Mbah a Moute, Josh Howard... Może jakaś podpowiedź od insiderów, czy Josh Howard ma obie nogi i zamierza jeszcze grać w koszykówkę?

Jebany Nene zostaje w jebanych Nuggets u jebanego Karla. Fuck.

Ha, widzisz jak to jest... Wczoraj śmiałeś się z mojego kryzysowego położenia związanego z Kwame, dziś czujesz się podobnie jak ja wczoraj.

Dziś przemyślałem kwestię Cartera i chyba jednak go zostawię. Dam mu 3-4 mecze na przekonanie mnie, a potem najwyżej wypierdolę go na zbity pysk bez żalu. Tym samym muszę wyjebać ze dwóch albo i trzech graczy... Pewnie będzie to Belinelli, może jednak Kwame, pewnie Mbah a Moute, bo mimo, że dobry defensor, to drewniak okrutny. Nie wiem nadal co z Shawne Williamsem, bo jeśli zostanie w Knicks, to też go wyjebię... No i tajemnicą owiana jest postać Josha H.

Jeśli ktoś ma juz dosyć czytania moich marudzeń, to mam na to dobry pomysł. Mogę oddać pojedynczo lub w pakiecie Nasha, Branda, JRicha ---> po prostu koniecznie muszę odblokować kilka FP points. To jak chce ktoś się wzmocnić, czy 2/3 ligi tankuje po pick?

Jebany Nene zostaje w jebanych Nuggets u jebanego Karla. Fuck.

Ha, widzisz jak to jest... Wczoraj śmiałeś się z mojego kryzysowego położenia związanego z Kwame, dziś czujesz się podobnie jak ja wczoraj.

Twoje kryzysowe położenie ma zerową wartość humorystyczną wobec 7 Million Dollar Man Kwame.

Co ja przegapiłem ? Wchodze na stronę obczaić free agentów, patrze a tam zawodnik Los Angeles Lakers, który nazywa się Metta World Peace, zajebał ponad 2.000 fantasy points w poprzednim sezonie. Wchodze w jego profil, a tu się okazuje że to Ron Artest. Aż zrobiłem print screeny. WTF ?

Jebany lockout... wszyscy wiedzieli oprócz mnie. Ja myślałem że to beka, coś kojarzyłem, ale że aż tak ?! Ja pi****le

niezle wam wogole idzie schodzenie z salary

Yup, ale maja przeciez jeszcze kupe czasu... prawie 6 dni!

Niektorzy GMowie odpowiadaja dluzej na 1 PMa, ale to przeciez taki drobiazg przy negocjacjach ;-)

trzy miesiące na przykład ;]

btw. kiedy będzie już można normalnie działać na yahoo ze składami i ze wszystkim?

Co ja przegapiłem ? Wchodze na stronę obczaić free agentów, patrze a tam zawodnik Los Angeles Lakers, który nazywa się Metta World Peace, zajebał ponad 2.000 fantasy points w poprzednim sezonie. Wchodze w jego profil, a tu się okazuje że to Ron Artest. Aż zrobiłem print screeny. WTF ?

Jebany lockout... wszyscy wiedzieli oprócz mnie. Ja myślałem że to beka, coś kojarzyłem, ale że aż tak ?! Ja pi****le

trzy miesiące na przykład ;]

Akurat nie o Tobie pisalem bo jeden zapomniany/zgubiony PM to przypadek, a nie regula.

Ale np wciaz nie dostalem wszystkich odpowiedzi w sprawie oddania swoich pickow draftowych z 2011...

btw. kiedy będzie już można normalnie działać na yahoo ze składami i ze wszystkim?

Do 20.12 trzeba zejsc ponizej limitu pensji i po tym deadlinie komisz tam wprowadzi.

dla szukajacych zejscia z salary, to mam troche wolnego jeszcze fp. aktualnie wynosi ono: 452,40 fp. wiec moge cos tam przyjac wiecej.

do oddania mlodzi:

Thaddeus Young 23 33,15

Louis Williams 25 30,35

moge przygarnac nawet wiekowego grajka, jednak musi on prezentowac solidny poziom. kontakt PM.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.