tommason Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ale Miami dostanie wpierdol od Bostonu. Rozjebiemy ich. Boston w trzech (3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Co do ciula, sam tu jestem? Poszliscie spac wzsyscy ? Paly wam zmiekly czy co? [Otwieram czwartego browara] Tssssyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Spurs prowadzą 20-14 po 1q. Ale nic nowego, szczególnego nie widziałem. Memphis nie trafił kilku rzutów i stąd Spurs prowadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Spurs wrócili do drive&dish. Jest miejsce, wpadły trójki. W obronie jakby więcej fizycznej gry i spore prowadzenie. Ale to tylko g5 przy 1-3. Idealny okres na tankowanie meczu bez znaczenia. Dobrze, że Spurs mogą wpaść w rytm takim meczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 no a w Miami robi się goraco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jestem. Prowadzenie Miami spadło do 2 pkt, w ostatnich akcjach każdy z BIG 3 zaliczył pudło. Bosh przegina z jumperami. 3 minuty do końca, zaczynam się bać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Macie linka co nie laguje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ło matko wade jak ostatnia psiuta z tymi ptk się zachował nikt go nie atakuje po meczu ten się bawi w eurolige i przewagi, szkoda 76ers migli spoko ten meczyk wygrać na lini dali ciała a przy konfrontacji z takim rywalem który wiadomo ze dostanie więcej spacerków na ft na coś takiego nie mozna sobie pozwolic ps. gratki dla Chalmersa w sumie to on wygrał ten mecz dla Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dzisiaj wyjątkowo niewiele było wycieczek na FT graczy Miami, więc nie wiem o czym piszesz. A co do punktów Wade - dziwne to było. Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 @el=MISTRZ Siedze i leje hehe Swoja droga OKC starczy tych zartow, walnijcie dzisiaj Denver, Westbrook niech przestanie pajacowac, chyba mu sie we lbie poprzewracalo i mysli ze to jego team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dzisiaj wyjątkowo niewiele było wycieczek na FT graczy Miami, więc nie wiem o czym piszesz. A co do punktów Wade - dziwne to było. Dobranoc ja napisałem że wiadomo ze dostaną więcej wolnych i tak się przeciez do cholery stało, chociaż akurat łapie twój tok myślenia pewnie zauważył byś zachwianą równowagę gdyby Heat mieli gdzieś tak x2 razy więcej wycieczek Swoja droga OKC starczy tych zartow, walnijcie dzisiaj Denver, Westbrook niech przestanie pajacowac, chyba mu sie we lbie poprzewracalo i mysli ze to jego teama ty co ziomek dziś nie za underdogiem? ja tam mam wrodzoną niechęć do Nuggs jako że rywal z za miedzy ale odkad odszedł melol to jakoś nawet całkiem przychylnym okiem na nich patrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Bardzo możliwe, że właśnie zaczynają się ostanie minuty Duncana w NBA :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ło panie tu też emocje niezłe, super to wejście Hilla z przed chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ZiBo znowu pokaral Spursow :shock: @el nie, ja chce by OKC wygralo Misia, Denver mnie nigdy ani ziebilo ani grzalo Ginobili o zesz ty w morde jeza, ale tylko dwa pkt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zabrakło centymetra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ja nie wiem, nawet się tam nikt nie wkurwił w tej hali, jakoś tak bez życia i Spurs i kibice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 kurrr.... stream mi padl na 20 sec do konca :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Publiczności nie było w całym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Gary Neal ! Turnaround point, for sure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 WOW :shock: :shock: :shock: No to grubo, czy to bedzie punkt zwrotny tej seri??? To juz powinien byc koniec, ja tam bym faulowal ale teraz sie latwo mowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi