danp Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Oj tam el zaraz haterzy, ja nic do SAS nie mam, ale kibicowac kibicuje Memphis. Zreszta chyba jako jedyny typowalem ich wygrana w naszym forumowym typerku (nie zebym nie zjebal innych typow ), IMO jedna z silniejszych "osemek" PO w ostatnich kilkunastu latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 sami Spurs haterzy Że niby ja ? Ja tam ich nawet lubię, a już na pewno szanuję. Ale zazwyczaj kibicuję underdogom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 I jedynym argumentem za Malonem będzie, że w wieku 35 nie został przeszkolony przez Zacha Randolpha i jego bandę.to będzie argument dodatkowy A to drugie pytanie to temat do srogich rozważań. chociaż żeby zamknąc go szybko można przyjąć że i jedno i drugie jest marne, no moze z tą różnicą ze jak jesteś poza play off to draft lepszy, ale to takie średnie pocieszenie PTB utopi zaraz swój meczyk, w cuda Roya można było wierzyć chyba tylko jednorazowo, ciekawe czy dziś sie przyczepi do Mcmilana że go za krótko trzymał ja też zazwyczaj za underdogiem jestem ale na zachodzie siakoś zdziebko inaczej, grizz neizbyt lubię PTB to samo z racji ich polityki transferowej z Blazers to wogóle nie moge im zyczyć zbyt dobrze bo gdyby Mathews pociągna ich grę jeszcze leipej niż w rs to by mnie chyba szlak trafił :evil: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No k****, Denver nie dowiezie tego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dowiezli ale wg mnie sedziowie zrobili w c***a OKC -za to co zrobil Nene powinien byc technical :/ sedzia c*** ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dowiezli ale wg mnie sedziowie zrobili w c***a OKC -za to co zrobil Nene powinien byc technical :/ sedzia c*** ...Należy się sk****synom. Im to wiecznie ściany pomagają, to niech wiedzą jak to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Należy się sk****synom. Osz ty ! Giń ! Im to wiecznie ściany pomagają, to niech wiedzą jak to jest. Chyba raczej kibice a nie ściany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Nie żebym był hejterem OKC, ale kibicować im mogę tylko w jednej jedynej opcji - ewentualnej serii z LAL. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Nie chce zapeszać ale miło zobaczyć jak jamal pudłuje kilka rzutów z rzędu w tej serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 to gra duke czy jj coś brał przed meczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterrr Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ale Reddick rozpierdala, już dawno nie widziałem go w takiej formie. Na razie Magicy miażdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Co za dziwny zbieg okoliczności że magic grają najlepszy basket w serii w momenci gdy turek siedzi z 2 faulami na ławie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Kobe Bryant with no regard for human life :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 To, co zrobił KB nad Okaforem było niesamowite. Cieszę się jednak, że w czasie 2. kwarty meczu Orl-Atl poszedłem spać. A dziś Panie Wade-James-Bosh kończymy serię - obowiązkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Bosh sie wkurwil i jebnal pilka o backboard, wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 8) James po raz kolejny sporo uwag kieruje do Chalmersa, znalazł ofiarę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Wade at his best Chalmers też całkiem przyzwoicie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 James po raz kolejny sporo uwag kieruje do Chalmersa, znalazł ofiarę :wink: to jego padwan czy coś w tym stylu teraz powiem coś ale serio zupełnie bez złej krwi, ba nawet nie doszukujcie się w tym jakiegokolwiek rasizmu, ale czy na tej focie na nba com reklamującej Heat na antenie TNT James nie wygląda jak skrzyżowanie szympansa z jokerem :wink: ( no i jeszcze raz nadmienię nie pisałem tego będąc tak jak zazwyczaj nieprzychylnie nastawianym do niego, ani też nie będąc nawet tak jak zwykle rasistą to się cholera człowiek natłumaczyć musi za swoje haterowsko/rasistowskie skłonności ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 teraz powiem coś ale serio zupełnie bez złej krwi, ba nawet nie doszukujcie się w tym jakiegokolwiek rasizmu, ale czy na tej focie na nba com reklamującej Heat na antenie TNT James nie wygląda jak skrzyżowanie szympansa z jokerem :wink:LOL FAktycznie jest cos z Jokera, pewnie przez ten ochraniacz za gorna warga. natomiast szympansa tam nie widze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 k****, chyba 3eba isc juz spac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi