microlab Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 @wbT: Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 kurde pierwszy raz oglądam po polsku i gdyby nie Gortat to bym wyłączył. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 elwariato jesteś w formie lubie czytać Twoje teksty Cardinal daje radę i proszę się z niego nie smiać.zemnie tez się proszę nie śmiać poważnie się pytałem oglądam na kompie ale c+ odpaliłem żeby zobaczyć co i jak no i żeby frekwencja na baskecie była wysoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enbiejowy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 wszyscy w Dallas są zajebiści poza Dirkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 -12, nieciekawie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Stevenson znów niszczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 zapowiada się czwarty win w stylu czwartego winu z LAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jak słodko przypomina mi się jebanie stevensona za bycie ofensywnym bez mózgiem za czasów orlando. Nie myślałem że będę kiedyś ogladał tego chłopa z 3/3 za 3 w 6 meczu finałów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Biedny ten Stevenson znowu nie czuje twarzy ;dddd a Lebron dupy pewnie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Arenas mógł zastrzelić tego Stevensona. No, przynajmniej postrzelić. Dallas cały czas gra strefą? Kardynał-Mahinmi. Oto duet na finał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jak słodko przypomina mi się jebanie stevensona za bycie ofensywnym bez mózgiem za czasów orlando. Nie myślałem że będę kiedyś ogladał tego chłopa z 3/3 za 3 w 6 meczu finałów...nie wspominając że nawet good d wnosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 elwariato jesteś w formie lubie czytać Twoje teksty Cardinal daje radę i proszę się z niego nie smiać.zemnie tez się proszę nie śmiać poważnie się pytałem oglądam na kompie ale c+ odpaliłem żeby zobaczyć co i jak no i żeby frekwencja na baskecie była wysoka ale się nie smieje, ten tekst a apokalipsa bardzo fajny np. do c+ w ogole sie nie odnosilem mahini czy jak mu tam daje zajebisty effort, a strefa Mavs niszczy system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 el masz link z c+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 deszown 3 na 3 za 3, niespełniona nadzieja SLC el masz link z c+? nie ja c+ to mam dzięki uprzejmości upc i parudziesięciu zyla miesięcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 House im dupe uratowal tymi 2 trojami, jak ja kolesia nie nawidze odkad w 08 w ostatnim meczu finalow gral swoj mecz zycia gdy juz bylo po playoffach i finalach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 supermario bully that midget czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Sędzia swój, sędzia swój!.... już drukują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 w koncu k****dobry mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 http://www.slipstreamtv.com/main.php?id=featured9 ta strona wymiata tylko zmincie sobie rozdzielczosc w veetle i bedzie git . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie ma Bronka i już na plusie. Hmmm? :evil: Dirk się strasznie męczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi