wbT Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 jak nie drukną to będzie Dallas win i big game from barea! LeBronowi trojki siedza, nie cegli. Bedzie ciekawie ale widac to "wyrafinowanie w oczach" Bronka Ciekawe czy się spali czy nie... jak będzie mu tak siedzieć to się podpali i bedzie 1 man game i zapomni o kolegach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A ja czuje, że James naprawdę chce to wygrać :] Wszyscy kibice koszykówki powinni być za G7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 lebron! głowa jeszcze za nisko, wyżej ją, wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 na razie to Dirk gra jak dick BAREA IS DA MAN! edit: uwaga... wchodzi X-factor za Dirka! a Lebron zaczął rzucać swoje cegły! W końcu ten fart nie mogł trwać wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Niepotrzebnie chyba gwizdnięto faul Niemcowi. Kim jest Barea? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Świetna help defens od 2 najlepszych defensorów na Barei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Barea? Przec*** kozakiem i wariatem... który ma w dupie, że pod koszem czekają na niego gości 2 razy wyżsi i 10 razy ciężsi My man Terry! Goes for 3! edit: Cardinal znowu 100% skuteczności zza łuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zarzuci ktoś linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enbiejowy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 terry i barea wygrają to dla Mavs, a jesli nie, to doprowadza dallas do crunch gdzie dirk zaprowadzi porządek jumperkujacy lebron nigdy nie jest pewny, lepiej gdyby zaczal wjezdzac, tak jak robi to wade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wszyscy kibice koszykówki powinni być za G7.zemną to by się zgadzało, ja już dawno temu mówiłem ze z koszykówki to mnie jazz właściwie tylko interesuje jestem za zamknięciem serii, niby fajnie byłoby gdyby był g7 ale ryzykowanie że Lebron wygra misia jest zbyt niebezpieczne od tego może zacząć się apokalipsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 kurde pierwszy raz oglądam po polsku i gdyby nie Gortat to bym wyłączył. Wole po hiszpańsku słuchac. Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 czemu Marion nie rzucał za 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 o znowu największa afera w stanach prowokacyjne kasłanie serio dali by spokój juz z tym, a słowem co tam Lebron ma na kolanach na tym filmiku ? parkiet cyklinował czy co czemu Marion nie rzucał za 3?bo nie ma Nasha :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Terry jest hot to dobrze wróży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 e czil lebrick już cegli, keep it that way :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Terry miażdży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ja ogladam tu: http://2011nbaconf-finals.blogspot.com/ ... eam-6.html bo jednak polski gowniany komentarz nie na moje nerwy Moi ludzie Terry & Barea robią swoje Jak Terry + Barea będą >>>> James i Wade to już nie wyrobię z jakichkolwiek tłumaczeń kibiców Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enbiejowy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 terry jak terry, ale JEST BRIAN!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 kurde pierwszy raz oglądam po polsku i gdyby nie Gortat to bym wyłączył. Wole po hiszpańsku słuchac. Masakra.ja tam mam c+ i tylko radkę z michałem słyszę, serio tam Gortat gdzieś jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 elwariato jesteś w formie lubie czytać Twoje teksty Cardinal daje radę i proszę się z niego nie smiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi