rw30 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 o k****, bynum to smiec kogo jak kogo, ale baree lzejszego od siebie o 50 kg i nizszego o 40 cm... zenada imho byloby normalne jakby ktos z mavs go sflagrantowal w najblizszym meczu miedzy tymi druzynami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Wow nawet Kily się pofatygował 8) No offence stary, po prostu dawno Cię nie czytałem A mecz i seria (chyba :roll: :?: ) - ŻENUA Lakersi, żenua - tak się kuźwa nie robi :roll: Pewne rzeczy mistrzom nie przystoją :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 LA nie wychodzi to sie pienia ;] bardzo nie ladne zachowanie oj nie ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 kogo jak kogo, ale baree lzejszego od siebie o 50 kg i nizszego o 40 cm... zenada Coś jak Marzec albo ja skasowalibyśmy biednego Roba (chciałem napisać Rogera, ale jego nikt by nie żałował, a pewnie bym dostał jeszcze medal za aktywną walkę z wehrmachtowskim okupantem) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Odom to burak wiedziałem. Niech kręci kolejne reality show - forma urośnie. Ale po Andrew takiego czegoś się nie spodziewałem. To był chyba jego ostatni mecz w LA. Najlepsze to, ze Artest go wyprowadza:D ja pi****le przecież nie zabił, ja już tyle widziłem przejawów frustracji i o wiele gorszych zachowań ale widze że się k**** sami święci trafili :roll: Lakersi pokazuja jacy z nich mistrzowie. Jak tu takim c***om nie zyczyc kontuzji ? no fakt trzeba równać w koncu, żesz k**** mać nie myślałem ze będe suportował LaL wszystko k**** musicie zepsuć, człowiek czeka aż dostaną po dupie to poxniej pierdolona nagonka i całą radośc psujecie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Teraz powinna polecieć ta wstawka NBA Cares z Bynumem i Odomem. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 japi****le :| cioty w c***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Dawać Terrego chociaż... I dupa. O co chodzi z forum Jendras - obrzydzenie po takim faulu to normalna reakcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Kurde, Terry powinien jeszcze dostać minuty na tą 10-tą trójkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Bardziej od porażki Lakers bawi mnie reakcja wszystkich ich hejterów ;] Jak dobrze, że NBA jest mi obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 kolejny pozytyw w tym wpierdolu od Mavs, Heat obesrani 100 razy bardziej niż jakby to Lakers wygrali tą serię :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ilekroć mam okazję oglądać w akcji Coreya Brewera nie mogę się oprzeć wrażeniu, że przez cały dzień smażył ogromnego jointa i tuż przed meczem skończył palenie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Showtime Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ludzie, zdarza sie cos takiego. Wyluzujcie... Zachowanie niegodne sportowca, ale musicie przyznac, ze sytuacja dlaBynuma dramatyczna. Pierwszy rok zrowy, gra dobrze, a tu taki wynik... A Odom przeciez nic nie zrobil, bez jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 jendras, bez urazy sam dawno nie widziałem dobrej latynoski, co plecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Panie Turek, kończ pan ten mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Najlepsze jest to ze hejterzy czekali az Kobe cos wywinie. A tu prosze, klasa. Mimo -30pkt uśmiech po złym zagraniu do Artesta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Dawać Terrego chociaż... I dupa. O co chodzi z forum Jendras - obrzydzenie po takim faulu to normalna reakcja. poważnie pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Niekoniecznie :wink: Bez Terrego nie ma krzty emocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 kardynałłłłłł za trzy!!!!!!!! to juz jest upokorzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi