SkoczekS1 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Macie dzialajacy stream ? bo mnie szlag zaraz trafi ... najlepszy mecz a ja k**** nie moge ogladac:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Kuźwa, spać mi się chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ja oglądam na takim, co słychać dźwięki, ale obraz laguje jak skurwiel. http://extremegoal.weebly.com/channel-2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 bo wiedzieli że jest tam taki Neal w ekipie, @danp jak możesz tak źle życzyć OKC, przecież to młoda ekipa jeszcze im się w głowach poprzewraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 tego to mialem nie da sie na nim ogladac w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Miałem zajebisty, po hiszpańsku, ale prawa autorskie o sobie przypomniały.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Miałem zajebisty, po hiszpańsku, ale prawa autorskie o sobie przypomniały.. Ja tez ... teraz serio nie ma ani jednego dobrego... szczesciarze z League pass .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 http://www.stopstream.tv/ch5.html tu działa calkiem wporzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Parker w OT wymiata, jeszcze SAS uciekna katu spod topora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Al Jefferson na MVP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Da game. OMG , co za mecz. Nie zatapialni. Ciężki layup Hilla, dłuuuuga dwójka Manu i trójka Neal. Nie zatapialni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 kurcze jak Grizz po tej porażce wtopią całą serie to się chyba znowu do kanady wyniosą Al Jefferson na MVP ! gdyby to rw pisął to bym uwierzył a tobie co imiona sie porabały czy ci z emocji odbiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Za link dziękowałem. Troszkę crunch time`u obejrzałem na czymś co dało się oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 http://www.fromsportcom.com/v-2/4/140/v-254110.html tutaj jest OKC w super jakosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Westbrook znowu jebie mecz OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Durant rewelka w IV kwarcie, cos pieknego. Ibaka zablokowal chyba wszystko co bylo do zablokowania w tym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Za link dziękowałem. Troszkę crunch time`u obejrzałem na czymś co dało się oglądać a to dzięki widzisz te szyderstwa tych wszystkich typów już mnie negatywnie nastawiły do tej sentencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Nie wiem dlaczego, ale lubię Atlantę i chyba im kibicuje w tej serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a ja chcialbym game 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Howard napierdalaj Turek wypierdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi