camby23 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Szkoda, że Hakeem nie urodził się rok pozniej i nie poszedl z 1 do NYK. Zawsze się zastanawialem co by osiągnąl z supportem Ewinga i Rileyem na ławce. Pierwszy three-peat Bulls byłby imo mocno zagrożony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Szkoda, że Hakeem nie urodził się rok pozniej i nie poszedl z 1 do NYK. Zawsze się zastanawialem co by osiągnąl z supportem Ewinga i Rileyem na ławce. Pierwszy three-peat Bulls byłby imo mocno zagrożony. szkoda ze Sampson sie polamal, nie byloby w ogole 3peatow, ani Bad Boys, ani pewnie b2b Showtime ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Szkoda, że Hakeem nie urodził się rok pozniej i nie poszedl z 1 do NYK. Zawsze się zastanawialem co by osiągnąl z supportem Ewinga i Rileyem na ławce. Pierwszy three-peat Bulls byłby imo mocno zagrożony. szkoda ze Sampson sie polamal, nie byloby w ogole 3peatow, ani Bad Boys, ani pewnie b2b Showtime ;] Szkoda, że MJ i Durant nie poszli do Blazers, mieliby pewne microfracture w cv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 szkoda ze Krauze był tak fatalnym gmem, szkoda ze oddał oakleya i woolridge faktycznie nie było by treepeatow, tylko jedna seria 12 mistrzostw nie byliby tez tych niesamowitych serii Olajuwona zakończonych mistrzostwem, a jedynie przegranymi z bulls finalami. top that Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 szkoda ze bastillion zainteresowal sie koszykowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 szkoda ze Krauze był tak fatalnym gmem, szkoda ze oddał oakleya i woolridge faktycznie nie było by treepeatow, tylko jedna seria 12 mistrzostw nie byliby tez tych niesamowitych serii Olajuwona zakończonych mistrzostwem, a jedynie przegranymi z bulls finalami. top that ten znowu swoje temat jest taki: organizuje sklady na ustawke pt ' czy krazue byl dobrym gmem czy zlym i czy bez krauzego bulls zdobyli by 12 mistrzostw czy moze 2' po jednej stronie ja i ewentualni chetni, po drugiej xamel i jego ziomki ogolnie slabo ostatnio stoje z czasem w zwiazku z czym potrzebny mi szpec od zaawansowanych statystyk i takich tam bzdur, wiadomo ze kazdy znajdzie statsy dobre dla siebie no ale wiadomo, troche cyferek w poscie to zawsze powazniej wyglada ktos sie chce dolaczyc ? lorak ? bastillon ? ronnie artestics ? ai3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 prawda jest taka ze ja xamela kojarze tylko z tej gadki - Bulls 12 pierscieni, Mark Price, Oakley - chyba dwa razy na ebaskecie i raz na enba to czytalem ja odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 rw co ty masz taka napinke? przecież to zwykle fanowskie bzdurki, naprawdę jest sie o co spinac? jak chcesz możemy sobie podyskutiwac , e to chyba nikogo nie obchodzi, taki temat na e baskecie miał 0 odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 rw co ty masz taka napinke? przecież to zwykle fanowskie bzdurki, naprawdę jest sie o co spinac? jak chcesz możemy sobie podyskutiwac , e to chyba nikogo nie obchodzi, taki temat na e baskecie miał 0 odpowiedzi. panie cale to forum to sa zwykle fanowskie bzdurki ; ) nie mam napinki, to ty sie napinasz na krausego, 6 tytulow ci malo + pierdolisz od rzeczy ze czego by to z oakiem nie zrobili - LoL krotko mowiac ale ze nie mam za bardzo czasu to staram sie w to ludzi wciagnac, mysle ze nawet mycek & ronnie artestics jakby z 2godzinny resercz zrobili na necie to by Cie rozlozyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ronnie Artestics ... łezka się w oku kręci. Ma ktoś namiary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ja pamietam dyskusje Xamel, luk23, lorak i ktos jeszcze. najdluzszy temat jaki czytalem chyba. przecietny post mial dlugosc 2-3 stron normalnych postow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ja pamietam dyskusje Xamel, luk23, lorak i ktos jeszcze. najdluzszy temat jaki czytalem chyba. przecietny post mial dlugosc 2-3 stron normalnych postow. to chyba jeszcze przed komunia musialo byc, co ? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ja pamietam dyskusje Xamel, luk23, lorak i ktos jeszcze. najdluzszy temat jaki czytalem chyba. przecietny post mial dlugosc 2-3 stron normalnych postow. to chyba jeszcze przed komuną musialo byc, co ? ; ) Oech czasy czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ja pamietam dyskusje Xamel, luk23, lorak i ktos jeszcze. najdluzszy temat jaki czytalem chyba. przecietny post mial dlugosc 2-3 stron normalnych postow. Dainius, Kilu, Ronin... to były czasy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 luk23 był najzajebistszy w sumie to się jeszcze załapałem na 'te' czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ja pamietam dyskusje Xamel, luk23, lorak i ktos jeszcze. najdluzszy temat jaki czytalem chyba. przecietny post mial dlugosc 2-3 stron normalnych postow. Dainius, Kilu, Ronin... to były czasy ;] Co Wy gadacie... RONNIE ARTESTICS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 kombatanci cholera jasna. to nie byłem ja tylko inny xamel, ja tylko zhakowałem konto. przecież ja w ogóle nic nie wiem o koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 luk23 był najzajebistszy w sumie to się jeszcze załapałem na 'te' czasy Luk vs Dainius to były klasyki kombatanci cholera jasna. to nie byłem ja tylko inny xamel, ja tylko zhakowałem konto. przecież ja w ogóle nic nie wiem o koszu. Pamiętam chyba naszą jedyną dyskusję na e-b. Lakers 2001 vs Rockets 1995. Tak mi się wydaje, że to było z tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 i kto 'wygrał'? a jak się nazywał ten fan spurs co nagminnie nadużywał kropek i miał jakieś ukraińskie korzenie? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Oleg? To już trochę późniejszy okres. Ale on chyba nie był fanem Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi