lorak Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 zgodnie z prośbami zmieniamy ten temat na pogaduszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Skoro ABBAABBABB, to chyba w 3 rundzie nie powinien wybierać pierwszy Links? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Wybiera ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 masz rację Quester, z rozpędu tak napisałem, zaraz poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Może jestem jakiś tępy, ale.. I runda AB II runda BA III runda AB Czyli wszystkie parzyste są takie same i wszystkie nieparzyste są takie same. Czyli w trzciej zaczyna likns rajt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Coś pojebałeś Lorak. ABBA to nie A-B-B-A tylko AB-BA, najpierw od pierwszego do ostatniego, potem od ostatniego do pierwszego. Z tego co napisałeś we wstępie draft by wyglądał tak: 1-15, 15-1, 15-1, 1-15, a powinno być: 1-15, 15-1, 1-15, 15-1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Z tego co napisałeś we wstępie draft by wyglądał tak: 1-15, 15-1, 15-1, 1-15, a powinno być: 1-15, 15-1, 1-15, 15-1.Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Bo to oznacza "ABBA". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Bo mam wysoki pick i mi pasuje ta druga wersja :wink: Ale w sumie zwykle jest właśnie 1-15-15-1-1-15 tak na zmianę i w sumie to milcząca przyjąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Bo to oznacza "ABBA".Pewnie według tego kto to wymyślił i w powszechnym użyciu tak, ale nie w Lorakowej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Coś pojebałeś Lorak. ABBA to nie A-B-B-A tylko AB-BA, każda litera oznacza jedną rundę (zresztą liter w ciągu było 10, więc nie wiem skąd to zamieszanie co do tego czy A-B-B-A, czy AB-BA). "A", jak napisałem wyżej, oznacza taką kolejność jaka została wylosowana (1, 2, 3....). "B" z kolei oznacza odwrotną kolejność (czyli najpierw wybiera 15, potem 14, 13...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 szanowni gm'owie to jest temat do wyborow, ten do dyskusji jest obok. nie robmy tutaj zamieszania. dla mnie zasady wybierania sa jasne a wy targujecie sie o literki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Coś pojebałeś Lorak. ABBA to nie A-B-B-A tylko AB-BA, każda litera oznacza jedną rundę (zresztą liter w ciągu było 10, więc nie wiem skąd to zamieszanie co do tego czy A-B-B-A, czy AB-BA). Stąd zamieszanie, że normalnie (jak gramy w fantasy na przykład) jedną rundę oznaczają 2 litery "AB" lub "BA", a nie jedna - pierwszy i ostatni pick zawsze mają 2 wybory pod rząd. Tak też było w tej 3 rundowej rozpisce w tym temacie, a inaczej w temacie "e-basket". Wydawało mi się, że pomyłką jest rozpiska z tematu "ebasket", ale skoro poprawiłeś tutaj, wnioskuję, że tutejszy system jest tym dobrym i nie jest to ten "standardowy" draftowy z fantasy, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 tak. po prostu posiadanie Jordanów i innych wielkich, którzy polecą na początku daje sporą przewagę w tej zabawie i aby choć trochę to zrównoważyć taki a nie inny system draftu. oczywiście jeśli wam nie odpowiada, to możemy zrobić tradycyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 nie ma opcji, tylko serpentyna. jestem za daleko żeby się godzić na tradycyjny sposób :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Niech tak będzie więc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Trochę c***owo, bo wtedy pierwsze miejsce ma 1, 29 i 43 pick. O ile Mj to wyrównuje to już następny po nim ma przekichane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Dlaczego? Ja tam biorę Olajuwona i mam atak i obronę własciwe załatwione. A z 29 pickiem to jeszcze cuda można wyciągnac. 43 to samo. Conajmniej 3 graczy będzie z bardzo wyskiej półeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 k****, właśnie chciałem samemu wziąć Hakeema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi