lorak Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Alex English kiepskim obronća był ? kiepskim nie, ale jakimś zmieniającym obraz gry dzięki D też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 k**** roya miałem brać jako ostatniego zjebałeś lukasz23wwa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 allan houston bejbe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 k**** roya miałem brać jako ostatniego zjebałeś lukasz23wwa :] Trzeba było pisać ILoveThisGame z Jeleniej Góry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... s_On_Trade patrzcie nawet jest zdjecie z Gilmorem w Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Roy daje swoje w obronie ? a ja zawsze uwazalem ze jest jak Melo w obronie... ale pick swietny, z tego co pamietam to biorac pod uwage pace, Roy w ataku byl taki jak Drexler w swoim najlepszym sezonie... a poszedl 50 pickow pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 3 niezle picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 swoja droga poszedl Vince, TMac, Cooper, Bowen(chce mulligana na niego ;]), Scott(jak dla mnie najgorszy pick draftu), Porter, Rip , Artest , Roy, Christie, Iguodala , Dumars, Dantley, Eddie Jones ,Stojakovic, Spreewell a nie poszedl jebany Melo mi to przypomina te teksty przed IO jak wybierali sklad i chcieli brac Korvera czy Kapono zamist Wade'a bo Wade nie umie stawiac zaslon czy rzucac swietnie i nie jest rolesem w skladzie gwiazd Bryan Colangelo by sie z wami nie zgodzil mialem brac shootera ale jak zostanie Melo to mi go mozecie wpisac na moje konto wersja prozespolowa 08 bedzie rynek FA ? jak juz mowilem wymienilbym tego Bowena na cos ofensywnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Toronto 2010 czuja sie zagrozeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 bedzie rynek FA ? jak juz mowilem wymienilbym tego Bowena na cos ofensywnego jeśli chcesz, to możesz za Bowena wziąć Pistol Pete'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 i nie Bryan tylko Jerry Colangelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Stephen Hawking jara się składem ai3, Amare, Melo, McHale, na krawędzi oddziaływania 3 takich czarnych dziur musi być możliwe zatrzymanie czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 słuchajcie, ai chce koniecznie wymienić tego Bowena. ja bym mu na to pozwolił, co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 niech czeka do konca draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Oak wolny z tego co pamietam. sprawdzac bedzie mozna na pierwszej stronie draftu jak Lo zaktualizuje liste ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 mozecie isc spac bo dzisiaj raczej nie wybiore JUz was powiadomie bo ostatnio to wpadaliscie w rozpacz a jak znowu buła da koment to oczywiscie bede czekał 23:59 aby wpisac 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 marzec k**** !!! tak mi zajebac pick sprzed nosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Właśnie miałem sie spytać dlaczego nikt nie wybiera Rose'a Jak na tę rundę dla mnie steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 marzec chyba czytał gazeta.pl i wpadł na ten pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 pomyślałem że to ostatni dostępny mvp , wiec łyknąłem. gosc ma straszne PO appearance, a czego dokona jeszcze w tym sezonie tego nie wie nikt. 28-30 minut dostanie lekko wiec troche mi pobiega z wilkinsem do kontr ;] fight with my bench girls, wilkins JO rose.... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi