Skocz do zawartości

[E-BASKET] DYSKUSJA

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

imo trochę nie w porządku jest dobieranie lat później - dzięki temu można manewrować przeciwko innym drużynom, dzięki późniejszym wyborom. wiecie o co mi chodzi?

Zgadza sie, ale widzisz jakie reguły sobie dobierają:)

Sam byłem za tym aby od razu dawać lata.

spokojnie, podam dziś lata, Rob też. po prostu woleliśmy od razu wybrać, co by nie blokować przebiegu draftu.

taka, że dobry GM a takiego tutaj chcemy wyłonić ma plan na budowanie zespołu począwszy od pierwszego wyboru(szczególnie), a zmiana lat ma diametralne znaczenie (np Kobe 01 a Kobe 07). Skoro w NBA nie ma handicapów przy drafcie, to my też nie powinniśmy mieć.

prosty przykład

careerlong Grant Hill/Sampson/Penny nie są żadnymi rzeźnikami

ale w swoim prime już są.

dlatego wybór lat ma znaczenie

bo nigdy bym nie wziął Pennyego Hardawaya tak o, ale już Pennego 95-96 biorę od ręki.

tak więc ustalmy co z tymi latami, myślę, że można zmienić lata w tym samym dniu, co by nie blokować draftu, ale w trakcie gry to już mała przesada.

prosty przykład

careerlong Grant Hill/Sampson/Penny nie są żadnymi rzeźnikami

ale w swoim prime już są.

dlatego wybór lat ma znaczenie

bo nigdy bym nie wziął Pennyego Hardawaya tak o, ale już Pennego 95-96 biorę od ręki.

tak więc ustalmy co z tymi latami, myślę, że można zmienić lata w tym samym dniu, co by nie blokować draftu, ale w trakcie gry to już mała przesada.

przecież oni nie maja żadnych punktów stycznych z Kobem.

Kobe ma 3 rożne "prime'y" i wybór ma znaczenie, ale czy będziesz inaczej wybierał SWÓJ zespół w zależności od lat Kobe? ważne żebyś wiedział który Kobe kiedy ustalasz taktykę. jak Kobe odpadków w pierwszej rundzie to jego lata są ważne dla 1 gm'a. świat sie nie zawali jesli podadzą lata jutro. IMO

BTW: jesli dziś dojdzie do mojego wyboru to może dam radę podać nazwisko, ale lata dopiero jutro. mam wiec wybierać dzisiaj czy chcecie żebym poszukal lat i wybrał jutro po południu?

jak pisałem mnie to wali i sie dostosuje

ale pajacujecie, przeciez nikt nie chce podawac lat pod koniec draftu, tylko odklada to na chwile, zeby ruszyc gre w ogole.

jakie do c***a adjustments mozna zrobic pomiedzy 2a 8 pickiem tej samej rundy ?

ustalcie sobie ze lata mozna zmieniac np do konca rundy w ktorej zawodnik zostal wybrany i z dyńki...

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.