dh12 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 bardzo lubię Artesta, gość jest, a szczególnie był jednym z najbardziej 'prawdziwych' ludzi w lidze, to się ceni. zawsze bronił mega-fizycznie, nie dawał sobie robić kichy na post upie i jest w stanie wyjść przeciwko tym silniejszym. Dominuje nad słabymi fizycznie i radzi sobie z silnymi. Świetny obrońca ostatniej dekady, ale bastek nie rob z niego Boga, szczególnie że nie widzę go jako niszczyciela tych z wyzszym bball IQ i szerszym wachlarzem zagran ofensywnych. a akurat Pierce to świetnie sobie z nim radzi kogo wolicie do bronienia SF? Rodmana badboys czy Artesta 04? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 wrzucać wszystko co zaległe bez czekania buła, działaj z rebutem w takim razie. rozumiem, że Roger i xamel automatycznie odpadają? i na co czekamy albo na kogo z czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 i na co czekamy albo na kogo z czym? mój rebrutal - obiecałem do środy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a xam walczy z rogerem ? to moze jak nic nie napisza to i tak zaglosujemy na jednego z nich ? nie widze jakos glosowania 7 gmow ktory przegrany byl najlepszym przegranym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 nie będzie głosowania który przegrany był najlepszym przegranym. po prostu jeśli Roger lub Xamel nie dadzą gameplanu, to awansuje ten przegrany, który przegra najmniejszą różnicą głosów. to nawet nie będzie takie złe, bo przecież w niektórych parach są mocniejsze drużyny niż w innych, więc teoretycznie przynajmniej jeden pokrzywdzony przez losowanie dostanie drugą szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no dobra, to kiedy wrzucamy głosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 co jest panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Buła, mam w robocie zapierdol jak koń na westernie. Po robocie mam kolację. Powinienem ok. 23.00 wrócić do domu. Malutki kawałek rebutala już mam, coś jeszcze doskrobię - nie denerwuj się. PS. Rebutala piszę na szybko, więc mistrzostwa świata się nie spodziewaj... PS2. W nocy wrzucę rebutala. mam nadzieję, że zdążę przed 24.00. W każdym razie niczym Sheed ponownie gwarantuję, że napiszę... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Lukasz zdaje relacje i głosujemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 O k****, a ja w ogóle nie rozkminiałem na kogo głosować. Zabiliśmy całe momentum decydując się na te grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 wszystko da się uratować tylko francuzi się poddają zrób głosowanko na szybko wykluczając pary swojej grupy i przyspieszamy anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 co anyone? pytanie na co czekamy czekamy na rebutala łukasza i to jest jasne ale co z rogerem? co z mythosem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no jak dla mnie to jesteśmy w jakiejś dupie, bo im dłuzej czekamy tym mniej się wszystkim chce ja swoje głosy już mam, czekam na łukasza, bo może mnie czymś zaskoczy i wklejam chwilę po przeczytaniu jego rebuta swoje typy w poszczególnych parach. nie widze sensu czekania na reszte skoro minelo juz tyle czasu tymbardziej, że i tak najbardziej liczy się gameplan i opnia własna, a ja taką mam o mythosie nawet bez jego poprawek. jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, głosujmy wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 co co anyone? anyone czy ktoś jeszcze już ma swoje typy gdzieś wypisane i czeka na zieloną falę, żeby to gdzieś umieścić (najlepiej na forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dobra, wróciłem i siadam do rebutala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 not good night but good luck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 k**** mać!!! 15 minut pisania i zeżarło mi tekst !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no to co teraz pozostało? tylko good night Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Głosy do Loraka jak rozumiem wysyłamy? Tyle, że na uzasadnianie to ja już dziś siły nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi